Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
gstup #13003 Természetesen játszható.Csk nem élvezetes.A saját tierjében az esetek többségében 85 mm-es ágyúval rendelkező tankok ellen megy.Plusz egy t-34/85 D5t-nek a páncélzata sem olyan mint egy is-2,t-44,su 122p-nek.De mindent összevetve akkor is felháborít hogy magasabb tierbe sorol.És az nem igazán vígasztal hogy a következő párduc mennyivel erősebb és hogy ugyan az-e az ágyúja vagy sem. :) Ha abban a tierben szeretnék menni akkor vinném azokat a párducokat. :) És sajnos nálam valami anomália lesz.15-18 meccs után rak be csak a saját tierjére és csak 1 meccs erejéig.Hetekig figyeltem és jegyzeteltem hogy milyen ellenfeleket kapok.Csapattársaknak is tigris 2,jagdpanther-t kapok.És emiatt a levegőben is mehetek la-9 ellen az fw-190a5-tel.Ami tudom német gép és iszonyat csíter,szóval hogy-hogy nem boldogulok vele?! :) Ismétlem,boldogulok,csak nem élvezetes.És én inkább a móka miatt játszom és nem a stat miatt.