37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
azt már észrevette valaki, hogy a játékosok közé is berak Ai-t a játék, hogy meglegyen a 6vs6 legalább? Német oldalon Max és Harry néven már 2. alkalommal voltak. Nem is században így ebből gondolom hogy AI-k mert csak repülővel mennek és kb a 2. percben meghalnak. -
Susarc #13019 az egy AI amire már 42. lőtt rá,idegből a létező összes oldalról :) ha playert támad orral van kicsit befordtva 15 fokban:P -
lammaer #13018 TE kis WOT szökevény, oldalunkat mutatjuk az ellenfélnek amikor támadunk? :) -
lammaer #13017 Akkor még csak nem is wallhack hogy a fán át jelzi a célpontot. :) -
Susarc #13016 ha jól tudom T54-et a mai napig használnak....gondolom a technikai berendezések,lőszer,meghajtás már biztos új,de az alap konstrukció még 2014-ben is használható és ez sokat el is mond arról,hogy milyen az ha egy ilyen tankot eresztesz össze 1943-1944-es német tankokkal amik közt még kiforratlan példányok is vannak.... -
Susarc #13015 Tier 5 nagyon jó! a T54-nek MINDEN 1 lövés....és úgy megy mint egy Land Rover terepen :P :9 nem hiába 1951-es jármű.....szopatja a 1944-es Germánokat....ha a t44-el 75%-os nyerést tudtam podukálni 110+ meccsből akkor szerintem ezzel megy a 80-85% is :D KÖSZÖNJÜK GAJIN :)
T5-ben 20-25% a WIN rate germániával :P -
Stefan99 #13014 Amit mondtam az németekre vonatkozik, szovjeteket még soha nem próbáltam. -
Stefan99 #13013 Én nehéz tankokkal mindig sokkal többet idegeskedek.:) Főleg az idegesítő amikor csigaként nagy nehezen elmocorgok valahová, és rögtön kapom a bombát.:) De persze kinek mi, távol álljon tőlem hogy bármiről meggyőzzelek. Viszont tényleg az a tapasztalatom, hogy minél több medium van a csapatban, annál nagyobb az esély a győzelemre.(tier 5-öt még nem próbáltam). És hogy az konkrétan melyik medium a 3. vagy 4. tierből az nem olyan fontos. -
Susarc #13012 oldalról torony vagy torony és a test közt -
8(nyolc) !!! lövéssel nem tudtam kilőni ezt a szart a pantherrel.Lőttem a tornyot oldalról,a mororteret,a toronygyűrüt,mindent,és még csak kis sem gyulladt.Kemyény 51-eket sebeztem.A 8. találat után ott hagytam a francba.Nevetséges.....
-
Ninju #13010 A fákon át lehet lőni. -
Susarc #13009 a T54 amúgy sem tudom mi a faxt keres ebbe a játékban....menjen vissza ARMA3-ba :D ha a t44 a Tier 4 császára akkor a T54 a T5 Univerzum atyaúrIStene :D -
lammaer #13008 Amúgy az egy dolog hogy kijelzi a célpontot, de a fa meg a "főd" megfogja a skulót nem?
Az igazi wallhackel át lehet lőni a falon.
De hogy egy klasszikust említsek a COD-ból - "átlő a vason baz+". És az csak egy kézifegyver volt :) -
Susarc #13007 faxom :D mindjárt csinálok neked olyat ahol kő mögött van :D jut eszembe a fákon te normál esetben átlátsz ?:)
persze én irányítom az egeret,de a program segíti a kezem,hogy hova lőjjek :P na jó kiegyezem ,hogy ez egy "aim rásegítő, bot assit system" :D -
lammaer #13006 A: nem látom a falat. A képen egy fa van
B: te irányítod az egeret, nincs BOT
:) -
Susarc #13005 valaki pár napja cáfolta,hogy van "official wallhack+aimbot" nos akkor ezt minek neveznétek ? :) /gusztustalan vagyok,hogy árkádoztam,DE 30000 fejlesztés a rohadt szerszámkészlet és 20000. a javítása a PAnther II-nek T5-ben! ki kell ütni takarékosan/
-
Susarc #13004 Végigvittem a játékot :P /amúgy ez egy kúrvajó kis tank csak nem a t54-el szemben :D /
-
gstup #13003 Természetesen játszható.Csk nem élvezetes.A saját tierjében az esetek többségében 85 mm-es ágyúval rendelkező tankok ellen megy.Plusz egy t-34/85 D5t-nek a páncélzata sem olyan mint egy is-2,t-44,su 122p-nek.De mindent összevetve akkor is felháborít hogy magasabb tierbe sorol.És az nem igazán vígasztal hogy a következő párduc mennyivel erősebb és hogy ugyan az-e az ágyúja vagy sem. :) Ha abban a tierben szeretnék menni akkor vinném azokat a párducokat. :) És sajnos nálam valami anomália lesz.15-18 meccs után rak be csak a saját tierjére és csak 1 meccs erejéig.Hetekig figyeltem és jegyzeteltem hogy milyen ellenfeleket kapok.Csapattársaknak is tigris 2,jagdpanther-t kapok.És emiatt a levegőben is mehetek la-9 ellen az fw-190a5-tel.Ami tudom német gép és iszonyat csíter,szóval hogy-hogy nem boldogulok vele?! :) Ismétlem,boldogulok,csak nem élvezetes.És én inkább a móka miatt játszom és nem a stat miatt. -
Susarc #13002 csoda,hogy a légcsavar nem szántotta fel a mezőt :P -
Susarc #13001 30 cm-re a föld felett! szép :D -
twi452 #13000 szép :D
enyhén fűnyíró mód, nem is értem az ilyeneket :D -
mibe botlottam, egy honfitárs 
-
Stefan99 #12998 0,3 BR különbség van közöttük. -
Stefan99 #12997 Egy biztos, a leghasznosabb többnyire mediummal tudok lenni. Gyorsabb, jobban tudok foglalni, 2 spawn. -
Stefan99 #12996 Játszható a tier 4 is a D-vel, ágyúja ugyanaz mint a G-nek, 10 mm páncélkülönbség van az oldalán. Olyan sokat nem oszt nem szoroz. És azért mindig csak nem oda tesz be.:) Ahogy tapasztalom a győzelem inkább a csapaton múlik, illetve ha sokan hoznak nehéz tankot, az is hátrány, mert nincs spawn. Mondjuk én használom a Ferdit is meg a mediumot, épp mihez van kedvem. Csak a Ferdit különösen nagy előszeretettel bombázzák le valahogy:( -
3 tank egy dobással a csata legelején.....
Grat. Gazsi!!!! Fasza kis játék ez,csak nem nekünk,akik tankozni szeretnének. :D -
Volfram42 #12994 Egy kis légvédelem.: Ostwind -
Droughert #12993 Gondoltam ránézek, mi javult patch után, de rájöttem, amíg a repülőkkel nem kezdenek valamit, addig ez így nem fog működni. Simulator battle, térképen látható, hogy épp a kezdőt hagyjuk el, jött egy Yer, az eredmény a képeken látható...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az az egy tetves Yer kidobott úgy 3 tankot, hogy még el sem kezdődött a csata, de ő már bent volt a kezdőnk fölött. -
Susarc #12992 úgy érzem a tökéletességig fejlesztettem a,hogyan ne öljük meg a célpontot ,de azért adjon sok pontot amíg szétég taktikámat :D
-
Dagohun74 #12991 I just tested it again with Tiger II vs Su-85M, I can conclude that gun barrel destruction is significantly reduced on Tiger II, as it took 18+ HE shells from Su-85m to even cause pink damage on my Tiger II's gun.
Egy csávocska tesztelte úgy néz ki a német tankoknál is működik.
-
Végre egy lépés a jó irányba! Bár, ahogy a hszeket olvasom hivatalos oldalon csak az igazán nagy vasaknál érezhető a változás. -
twi452 #12989 Este már tele lesz a fórum sírással h csak az orosz tankoknál változtatták meg :D -
Stefan99 #12988 Na ez jó hír, főleg az első kettő. -
Dagohun74 #12987 Szerver frissítés - 2014.07.17
-Javítva a lepattanó lövések mechanikája, amikor éles szögben érkező lövések a cső sérülését eredményezték
-Lövegcső javítási ideje csökkentve
-Mostantól a futó és vezetőgörgők sebesülése a lánctalp szétszakadását és a tank megállását eredményezi
-Jagdtiger motor és váltó adatai javítva. A motor ereje és a váltó áttételei most már hasonlóak a a Pz. Kpfw. VI ausf. B Tiger II-höz.(Mivel ugyanaz az alváz).A motor ereje csökkentve 750 lóerőről 700-ra, a maximum sebesség 8. sebességi fokozatban 41.5 km/óra, tolatási sebesség pedig -11.12 km/óra.
-Javítva az IS-4M löveg magassági szöge -5/+25 fokról -3/+19 fokra, toronyforgatási sebesség 8 fok/percről növelve 10-re (M.Kolomiets “Tyazholyi tank IS-4. Konstruirovanie i proizvodstvo” 106. oldala alapján)
Forditás: smok3 Köszönet érte.
Kieg.: Gun barrel repair time may be changed again in the near future, we are still testing it. However the ricochet system fix will result in gun barrel being damaged much less often, so you won't need to repair it that often either.
-
de csak mert nem orosz XD -
Azt mondták korábban, hogy leghamarabb év végére lesznek bent az amcsik de inkább jövő év eleje. -
Vaktermesz #12984 WT facebook oldalán kikerült egy post, miszerint hamarosan bemutatják az USA tree-t nyár végére talán lesz vmi, ami szerintem öröm a németeknek, azért egy Sherman-t kicsit gyorsabban ki lehet szedni, mint a T-34--et -

-
Vaktermesz #12982 Azért lehet velük alkotni, de egy értelmes csapattal talán még a nyerésre is van esély, "talán". -
Vaktermesz #12981 1. ezt olvasd át, és szerezd be a könyvet, 2. ne WT:GF-be írd ezt a kérdést.
3. Látom oda is beírtad, de hihetetlen módon az még rosszabb lett. Dolgozz ezen kicsit mielőtt más chat-be írnál.