Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
lammaer #12707 Én kiveszem a rendszer ellen lázadókat (mert aki a hatalmonlévők ellen lázad azt igy vagy úgy de a hatalom úgyis elpakolja ha ténylegesen veszályt jelent).
Az átlagemberek szempontjából viszont 8 éves fiamnak (én 38 vagyok) nemrég úgy magyaráztam:
A szoc idő alatt a többség hasonló színvonalon élt, senki sem volt igazán gazdag vagy igazán szegény. Persze volt egy nagyon szűk "elit" réteg, de a többség szép csendesen elélt (anyám pl gépirónőként egyedül fel tudott engem nevelni és fenn tudott tartani egy 60 négyzetméteres családi házat).
Igaz évente 1x láttunk banánt, legója csak a kamionos apukák fiainak volt és nyaralni csak 1 hétre jutottunk el a balatonhoz a vállalati üdülőbe.
Most viszont vannak nagyon szegények és nagyon gazdagok, ráadásul az elit réteg szerintem jóval nagyobb lett és jóval pofátlanabb mint azelőtt, a többségnek érezhetően NEM jó a jelenlegi rendszer.
Gépírónő anyukám valszeg még albérletet se tudna fenntartani egyedül, családi házat meg végképp nem.