11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Susarc
    még régebben filozofáltam a repcsis topikban,hogy a sebessége a repülőknek nincs jól modellezve......néha mondjuk 550-650km/h val repülve a 2km-re lévő repcsit ami épp fordulózik egy másik géppel cca 2-300km/h val egy örökké valóságig tart utolérni...ergó a kiírt sebességed a valóságban nem releváns

ugyanezt veszem észre a tankokkal is....és ezért lehet a repülőket is easy mód lelövöld9zni egy tank ágyújával ami egy vicc! a messzer 410-es amit ledurrantottam jöhetett vagy 300km/h val ,de simán beforgattam az ágyumat és ledurrantottam....holott ha mondjuk állok a buszmegállóban és 200-al elszáguld egy motoros még a fejemet is alig tudom utánna fordítani már ott sincs! itt meg a 200-300 al bombázgató repcsiket percekig tudom lövöldözni.....valami szerintem nincs rendben a sebesség megvalósításával úgy összeségében! anyone idea?