War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar
Bugos, majdnem az összes orosz páncélzat damage modellje bugos. Tegnap 200 méterrõl T-34 85 oldalára leadtam 2 lövést Tigrissel és bár súlyosan sérült, nem lõttem ki...A nagyobb baj igen az, amit írtam is korábban. Túl kicsik a távolságok, és pl. a Tigris ereje nem jön ki így, mert 800 méterrõl szedte áldozatait javarészt, ami a T34nek nagy falat (ISnek már annyira nem). Viszont így, hogy közel kell menni, így könnyen kikapnak.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Gajin dolgozik rajta, van pár tank aminek nincs textúrája most.
Toby0501
Jó móka volt, bár a Tigrist gyengébbnek érzem a Panthernél. Illetve nem is gyengébbnek, csak nem olyan hatékonynak, a kis távolságok miatt nem jön ki az ágyú ereje. A mozgékonyság ezeken a pályákon egyelõre nagyobb elõnynek bizonyul.

Hexex86
A Pz III. M nem látszódik a tankom SB módba.Valami megoldás van rá?

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

m1garand
Nem tudom ki hogy van vele, de tegnap Tigrissel játszottam (volna). De ezeken a (kis)pályákon annyira erõs a 85mm-es orosz ágyú azaz max. 500m-es távok vannak, hogy egy lövésbõl kiszed, viszont az oroszok páncélja mintha erõsebb lenne mint a tigrisé.

makett.tk

Igen gondoltam, bár nem tudom miben ültél, de Pantherrel, simán megpróbáltam volna átlõni felette... 😊 Legfeljebb az elsõt direkt feljebb húzom, és utána korrigálok lefelé. <#hehe>
Mikor dilemméztam akkor még a sajátunk élt, nem akartam hátba lõni szegényt. Mondjuk így is meghalt, de utána elpukkant az enemy is 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Elsõn simán lõttem volna kupolába! <#violent><#gonosz1>
Pár kép tegnap estérõl:

Patthelyzet..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kapáslövésbõl SB-n

Veret a banda

Egy igazi csemege, mire nem jó a kis 3,7-es 😊)

Ulvar
Ohhh, hogy a ménkûves ... meglett a Tigrincs, erre ..." server is under MÉJTÉNC"...

Gottfried
Mi ez a sok t1-es AI tank a csatákban? Elõször azt hittem valaki behozta de csak úgy nyüzsögnek a tigrisek és párducok közt...vicces. 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Azért 4 Pz3M a Kurskon szakaszban eléggé odavert 😄

Ide nem kell olyan jó monitor a láthatóság szerintem messze megfelelõ, de egy közepes gamer gép kell az élvezhetõséghez. Nekem is az AF lesz inkább továbbra a favorit, csak várom az új peccset közben kicsit élvezem a tankhisztit.
Olyan mint AF.Jó gép jó monitor félsiker.AF beállitással 25 fps van nekem is...majd repülök csak max😊
Ozzyehh
Na emberek mára ennyi asszony letépi a fejem és a veszett oroszlánok elé veti ha nem vele foglalkozom 😄DD viszont holnap meglesz a Tigrincs már nagyon kivi vagyok, a mai nap lelõttem két repcsit, mind a kettõ nyíl egyenesen a csövem felé jött( a marhák) volt pár assistom, meg volt egy meccs ahol 4 tankot kiszedtem, mindezt persze RB-ben, isten császár a játék...

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Ismerõs volt a neved. Valahogy megláttalak a növények között. A Jungle az egy mocskos kemper pálya 😊) Amelyik pixel megmozdul annak reszeltek 😊)

Toby0501
A hiba nem a gépedben van, hanem a programban! 😊 Majd valamikor javítják.

Végképp nem értem. 😊
Ha bepipálom a régi vga támogatást, akkor úgy néz ki a játék, mint az okádék...😊
Nem sok köze van a vga kártyádhoz.... 😊

Más:

Elkezdtem az orosz ágat, hát ez a KV-85 a vödörrel a seggén, sírok a röhögéstõl! 😄
Glo szépen kiszedtél szimulátorba a T-34embõl, észre se vettelek csak amikor már késõ volt xD
Jungeles pályán nem valami könnyû látni az ellenséget, a melletted lévõ jagdpanzert is csak azért tudtam kilõni mert a torkolattûzre lõttem nagyjából, amúgy nem láttam a célt, de talált 😄

WoT: Nishizumi77

Köszi, de nem teljesen értem. GTX760 van gépben...
Toby0501
Na, közben látom CBT fórumon készült pont errõl egy poszt:
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/123023-new-rangefinder/

Nyilván ez csak akkor mûködik gördülékenyen, ha eleve tudod a tankok szélességét/hosszúságát. Kis gyakorlással már ránézésre meg lehet mondani, hogy hova kell célozni. 😊

Azt nem tudja vki esetleg, hogy a tankjaimon a gyári skint miért nem látom? Minden más tankon ok, de a sajátomon nem látni...
Ozzyehh
Na úgy tûnik lassan megvan a tigrincs 😄

XenHai
Most valahogyan sokkal sûrûbb a növényzet a pályákon.
Hmm, nekem viszi stabil 60-on vsync-el.
Ozzyehh
Meg volt az elsõ sikerélményem akkorát ordítottam 😄DDDDD, rohadt jó ez a játék, am maxon , hogy ha sûrû dzsungel van meg ilyenek akkor leesik az fpsem :/

na Kuban is tiszta füves lett.. éljen a 25 fps 😄
Na, ezt már késõ volt beírnom, nem olvastam végig a topikot.
"Nem a 75mm-es gránát hüvelyét tetted mellé?"

Magassága annyi nem az átmérõ, az kb 40mm 😊
Foxy0
em aszt írja az accont nincs aktíválva de mért a dev szerón tegnap bírtam repülni de tank nem volt most meg nem enged be de mért?

BalikaHUN
Ennek örülök de még mindig nem tudom letölteni a patch-et, 40 perc alatt 8 MB-ot szedtem le 344-bõl kezd már kicsit elegem lenni.

Dragon Multi Gaming Clan - dmgc.hu BF1:Baliozus

Ozzyehh
megy emberek

Ozzyehh
bahh...

Sherman0070
Thursday - 15:00 GMT - 21:00 GMT
Most ezt írta ki az egyik jómadár. A következõ az lesz hogy holnapra halasztják...

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Megint csúsztatták egy órát :/.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ozzyehh
ofifórumot nézi valaki, hogy mivan?

Ulvar
Azt megköszönném, mert frusztrál hogy balfasz vagyok. Megszeretném tanulni a játékot, de egyedül kevés leszek ehhez úgy érzem.

Ozzyehh
am szerintem aki tekeri a ruszki oldalon a kurblit elment sörözni... <#banplz>

Van, csak nem olyan formában ahogy többen szeretnék. 😊
A most játékba került, javított célzóval már egész pontosan meg lehet mondani a célpont távolságát, csak azt kell tudnod, hogy milyen széles/hosszú a valóságban.

Ha hazaérek melóból, akkor tudok csinálni egy ábrát, ha gondolod.

Sherman0070
De jó hogy nem mûködik a szerver.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Ulvar
Megvan dögölve a szerver valószínûleg. Ha még le is tudnád tölteni, be nem tudsz a játékba. Úgyhogy waiting van ezerrel.

most az egész hadilábon áll, gondolom az is menni fog rendesen amint beindul a dolog 😊
csak semmi pánik xD
Ozzyehh
valami szar van szerintem a szerver oldalon, mert nem enged be senkit a kliens

BalikaHUN
De fasza hogy 0 B/s-el tölti a patch-et már 10 perce. Vki 5let hogy hogyan lehet beindítani? Már egyszer kiléptem meg vissza.

Dragon Multi Gaming Clan - dmgc.hu BF1:Baliozus

Ozzyehh
jaja. csak forog az a ratyi de semmi... aztán connection lost 😊

nem kell kapkodni 😊
Ulvar
Titeket is olyan frankón felenged a szerver, hogy sehogy? 😊

minimapon mekkora egy "kocka"?
ha ez megvan akkor onnan is lehet becsülni 😊