Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
lammaer #12505 Amellett hogy egyetértek - bár én eleve egészséges szkepticizmussal álltam a játékhoz (pl: ezek is oroszok és csiga a logójuk) - egy dolgot szabadjom megjegyeznem:
Május 15.-én, azaz kevesebb mint 2 hónapja OBT a játék. Ennyi idő alatt - hacsak nem valami monstrum nagy cég - nem lehet egetrengető dolgokat csinálni. Gyakorlatilag ennyi idő alatt még jó ha az adatgyűjtésnél meg a prioritizálásál tartanak, meg a biznisz agyal hogy mit kéne még művelni a nagyobb hírverés érdekében, meg csinálják azokat a dolgokat amikbe OBT előtt belekezdtek.
Csak a kis kétszemélyes garázscégek képesek egyik pillanatról a másikra átállni egyik dologról a másikra, nagyobb brigádoknak van egy jó nagy adag tehetetlensége is.
Ahogy pluskast is írta, jegelni kell.
(megjegyzem utóbbi hétben csak népet duplázni léptem be, 3 napja már azt sem :) )