War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én mikor elõször játszottam, mentem egy csatát arcadeban és azóta se... <#hehe>

Ha késõbb nem akarsz AB -n játszani, akkor nem is érdemes vele foglalkozni, a célzást úgysem fogod ott megtanulni, mert csak a zöld/piros X -et fogod keresgetni... 😊

nem kell félni nem fog fájni! <#eplus2>
Ozzyehh
a többi módba is lehet küldõ nézetbõl nézni a tankot? csak mert elég sok vidit láttam simbe vagy rb-be ahol csaka tank csövét látták nem tudom, hogy direkt játszottak e így

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Lehet azzal is, de azt nem nevezném tank csatának. Próbáld ki, mad rájössz 😊

Amúgy én T1-ben is bekerültem viszonylag hamar SB-be. Árkádra rá se nézek. Mondjuk arra a repülõsben sem. Ízlések és pofonok 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Én azzal kezdtem, legyenek mankók az elején amíg még totál kezdõ vagyok.
Hiába van jó tízezer csatám a WoTban, semmit se jelent, mert ebben realisztikus célzás van RBn és SBn.

Ozzyehh
és az arcade? nem érdemes azzal kezdeni?

Ulvar
Én az elején még RBzek, amíg nem lesznek tier 2es gépeim, mert Iben senki nem Simezik, vagy nagyon kevesen. Szal 1 óra 😄.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

velem csak sim battle-ben fogsz találkozni de nyugi nem tudok célozni 😄
Ozzyehh
jah elõre félek 😄

Toby0501
Majd a 6 óra kevés lesz, ne aggódj. 😄

Ozzyehh
sok ez a 20 perc :/😄

Majd itt lehet olvasni, de egyelõre csak az elõzõ van fent.
http://forum.warthunder.com/index.php?/forum/555-updates/

Ulvar
Én most elindítottam a launchert, és 600 mbt "acélosan" szed. Nem tudom hol lehet olvasni a legújabb részleteket a patchekkel kapcsolatban, ezt tudná esetleg valaki linkelni?

Dübörögjön az acél!
😄D

de itt tényleg hangzavar van az állandó légvédelem meg arty tûz miatt 😄
Ozzyehh
márcsak 2 óra, nagyon kivi vagyok milyen élmény lesz wot után😊

<#eljen>

Ulvar

Nem árt az sose. Nekem még a vadász meg a bomber joy beállításai is külön le vannak mentve. Bár ezeket repülés elején is simán át lehet állítani egyikrõl a másikra. Tankoknál is volt már, hogy nyomtam a W-t, aztán semmi se történt, mert még a Joy volt bent 😄

A véglegesben szerintem már szét lesznek rendesen választva egymástól a tankos meg a repülõs billentyûk, de most még ez van. Amúgy is érdemes lementeni a hasznlt billentyûzetkioszást, ha újratelepítés vagy gépújrarakás van akkor ne kelljen pöcsölni a beállítgatással.

Ulvar
Hát ha az általános szabályokat nem sérti meg senki akkor nem lesz kidobva nálunk 😄.

Coral Springs
Ez így lesz majd a tankok open beta -ra kerülésekor is ? Mert akkor lehet nekem sem ártana.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Nekem mindegy, de sokszor szoktunk úgy repülni, hogy csak belopjuk magunkat valahova és reménykedünk, hogy nem tesznek ki 😊)

Ulvar
zsír, de van saját 😊.

Kb. 4 után kezdenek el jönni az emberek, már akiket eddig megkérdeztünk kb. a környéken jönnek. A lényeg hogy hamarosan összegyûjtjük az embereket egy másik oldal fórumánban, lehetõleg úgy, hogy beírja mindenki mikor tud jönni kb. meddig. TS fixen van, azt is abba a fórum topicba beírjuk.

Ha TS kell felmehettek a Gaijin új TS-ére:

Szerver: ts.gaijin.net
Pass: Spitfire

Sziasztok!

Nincs valakinek véletlenül egy fölösleges CBT kulcsa? Szívesen kipróbálnám én is a játékot.
Este 6után leszek ha gondolod gurulhatunk párat ................

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

controls menüben alul van egy merevlemez ikon.katt rá,nevet adsz neki és mentés.ugyanitt a mappa ikonbòl tudod betölteni
Bg = Gb.. Kéne egy kávé 😊)

A beta key-nek nem tudom van-e határideje, de ha beütöd nem vesztesz semmit. Ezzel csak jogosultságot nyersz.

A játék amit letölt olyan 7.5 Bg körül van. Meg most jött ki egy 700mb patch, akinek van ideje töltse le, ne a teszt idõ menjen vele.

A billentyûzet kiosztást a játékban a Controls-ban lehet lementeni (van alul egy mentés gomb). Ugyanitt lehet a tankosba is beimportálni. Én pl Sb-n folyton váltogatom a joy meg az egeres irányítást, attól függõen hogy repülõvel vagy tankkal megyek-e.

Sziasztok, két kérdés.
A VG247 oldalon nyerhetõ Beta Key aktiválásának van határideje?
Mekkora a letöltött és feltelepült Ground Forces béta test?

Billentyû kiosztást hogy lehet lementeni <#crazya>
A War Thunderes jelenlegi billentyûzetkiosztásokotkat mentsétek le elõtte fájlba, mert a tankos megkavarja majd.

Ozzyehh
nekem lenne, csak most elõször lépek be a tankos részbe 😄

Ulvar
és kinek van kedve 3tól platoonozni?

csaba90
nem, próbálj meg bejelentkezni azonnal letiltanak, és utána írj nekik!
ha elõtte írsz azzal nem tudnak mit kezdeni, mert nem tudják melyik gépre engedélyezzék vagy valami ilyesmi 😄

Csaby

Mûködni fog ha másik géperõl jelentkezek be ? Vagy még írni kell nekik hogy csináljanakvalamit?
Ugye.
Ozzyehh
ma akkor olyan 3 körül van szeró ugye?

csaba90
vagy messzirõl lövöd, és folyamatosan pozíciót váltasz, vagy közel mész hozzá és wotosan beforgatod

Csaby

csaba90
ha valaki átváltott volna HE-re ki lett volna lõve 😄

Csaby

jó is az, én is szeretem

WoT: Nishizumi77

Én is csak azért kezdtem újra repülni hogy aztán nyugodtan mehessek nagy tierbe és ne azt kelljen nézni hogy hány liont szerzek egy lövéssel, aztán megtetszett a repcsis megint
És ha nem akar repülni egy percet sem mert nem érdekli tehát leszedte a cbt a linkkel amit adtak és csókolom, akkor az benyalta? 😄
Hát pénzt farmolhat addig amíg nem jönnek a tankok hogy azzal ne legyen gondja 😄

Mondjuk azzal nem sokra megy az aki csak a tankos miatt vette a packot és mondjuk az éles klienst le se töltötte csak a cbt-set 😄
Akkor annak szépen lecseng az ajándék prémiumja mire open beta lesz belõle, ez azért elég genyó dolog lenne 😊
Ozzyehh
jah bocsi.... elnéztem

mondom az éles szerverre ahol csak repülõk vannak

Ozzyehh
de az miért jó? ha resetelik a tankokat meg amiket fejlesztettem akkor mi értelme a prémnek?:/

az aranyat meg a 2 hét prémium idõt egybõl hozzáadja az éles szerver accountra, tehát megvásárlás után azonnal elkezd ketyegni a prémium idõ.

OBT-ben majd megkapod a prémtankot, az aranyat és a prémium elõfizetést is.

Ozzyehh
és amit megvettem tank pakkot azt csak OBT-ben fogom tudni használni vagy CBT-ben is?

Egy délutánt, de ez a tesztelés miatt felgyorsított fejlõdés miatt van így. a véglegesben nem így lesz. Plusz megesik hogy vannak wipeok nagyobb átalakítások után.