37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
gstup #12540 Türelmes ember vagyok.De most értem el arra a pontra hogy gazsi elmehet a pi**ba az állandó feketére lőtt párduc ágyúcsővel. -
twi452 #12539 na rászántam egy kis időt és csináltam egy rendes tankos egeres (árkád) + repülős sim egyben beállítást így nem kell semmit állítanom csak max kikapcsolni a fejkövetőt ha tankba ülök :)
de a legnagyobb öröm a jungle pályán rögtön egy kis sikerélmény, fú nagyon örültem neki :DD
a gyenge fps miatt sorry.. a gf megette felvétel közben :) de legalább játék közben már sokkal jobban fut mint korábban, úgyhogy ezen javítottak szerencsére :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
bgabor #12538 A probléma az, hogy nemigen lehetne olyan magyar tankot találni, ami tier1-en kívül bármibe is jó lenne, nemhogy egy önálló fát, netalán a német fán egy ágat összehozni belőlük.
Az ilyenek hogy Turán I - 47mm-es harckocsiágyú/40mmes Bofors gépágyú, Turán II - 75mm-es rövid csövű ágyú csak tier1-be elegek.
Amúgy az mindent elmond a magyar harckocsigyártásról, hogy a rövid csövű 75mm-es ágyús(gyakorlatilag Pz-4C szint) Turán II-őt csak 1942-ben, a hosszú csövű 75mm-es ágyús(Pz-4F2 szint), prototípus Turán III-at csak 1944-ben tudta prezentálni. (mondom, átlagosan két évvel volt lemaradva a némethez képest) Mindezt szép függőleges, szegecselt páncélzattal, ami bőven háború előtti gyártástechnológiai színvonalat képviselt.
A Toldi és Nimród könnyű tankok kábé a szovjet T-70 kategóriát képviselték. A Zrínyi rohamlöveg a 105mm-es howitzer ágyújával meg a német StuH 42 megfelelője, 1943-ból.
Szóval szerintem ezt a magyar tank témát nem kéne erőltetni. -
egy videójátékban ahol alapvetően szintekhez van kialakítva a balansz ott mit számít, hogy mikori?
-
bgabor #12536 Igen, csak a német vasakhoz képest átlagosan két évvel később. Két évvel lemaradva a technika állásahoz képest, mondjuk úgy. -
kb azt tudták mint a velük megegyező német vasak.
-
bgabor #12534 Ezt a kijelentést a Panzer4 háború előtti dizájnját és kompromisszumokkal és kényszermegoldásokkal teli továbbfejlesztési történetét ismerve szerintem te sem gondolod komolyan. -
bgabor #12533 Éppen ellenkezőleg. -
Há mer ez teljesen történelem hű:DDD A kurszki veszteségek is ezt igazolták:) hogy mindenben a ruszkik voltak jobbak, de én emg akkor szeretnék történelmileg hű éjszakai pályát infrás Pantherral , ruszkik meg lődözzenek torkolat tűzre.. plusz 15 tankból 2 jlölhessen célpontot mert rádió úgysem volt benne....
Jöhetnek a legyőzhetetlen Tigris ultimate érvek a fanboyoktól:) -
Susarc #12531 a valóságban nem volt olyan szájbabaxott DOMINATION map ahova 40 másodperc!!!! alatt elérem az objectet T44-el! majd 2perc 39másodpercnél nyerünk!úgy,hogy még ellenséget se látok,mert tudom,hogy irányba állni 20-25 másodperc egy királytigrissel.....Némettel ennyi idő alatt kiszenveded magad a kezdőről és eltávolodsz 500 méterre tőle.......
Takarodjanak az anyukájukba a mocskos nacionalista orosz fejlesztők!
/mindezt úgy mondom,hogy mostmár T4 3/4-e kivan nyitva oroszokkal és undorító amit lehet művelni velük....mivel beleuntam a fax szopásába németekkel gyorsan kihuzogatom/nyitogatom az orsoz csodagépezeteket,de undorodom magamtól ez nem játék és semmiképpen nem FAIR játék/ -
Lokker #12530 Párducban az alultervezett áttételekkel voltak gondok amik nem bírták a terhelést ezért kötelezték a párduc vezetőit a 30km/h körüli sebességre. -
Eldarion73 #12529 A Panther azért tolat lassan,mert a valsóágban sem tudott gyorsabban...
http://www.panzerworld.com/pz-kpfw-panther
A németek legjobb második vh-s harckocsija a PZ4 volt....
Nem véletlen,hogy senki,soha,még maguk a németek sem gyártottak a háború után a Tigris,Tigris2,Párduc mintájára harckocsit...
-
Susarc #12528 T44 tegnap lett meg.....szinte fáj ahogyan szétalázod a németeket,mert olyan gyorsan odatudsz rongyolni melléjük,hogy még!
T44 úgy megy terepen mint Mexikói Baja racing off road gépezet :P -
1 lövés toronyra, ettől a cukorlöveg szétesik aztán van idő beszambázni a Panther mellé és szétlőni. Ha még keményebb vagy akkor a láncon van egy olyan pont, amit ha meglősz leolvad a cukorlöveg és ismét van idő odarongyolni. -
Nekem nem kell mondani, Panthet F-ig ki van húzva :) Többek között ezt sem tartom korrektnek. A kicsit okosabb T-44 játékosnak első dolga az, hogy ha az általad leadott lövéstől nem semmisül meg vagy lényeges eleme nem sérűl odajön 1v1-be melléd te meg megszívtad mert a csiga hozzád képest egy F1-es versenyző. -
"Mit csinálnak majd ha eltűnik 10-20e játékos?"
Nos ha megnézed hogy a GF live után mennyi volt a max játékos szám és most mennyi akkor bizony már ennél jóval többe vesztettek.
Láthatólag nem nagyon izgatja őket. :( -
jocking #12524 Az oroszok amúgy nem hiper-szuperek, de arra különösen ügyelnek a fejlesztők, hogy a német tankoknál mindenképp jobbak legyenek valamiben. Pl. a múltkor is visszavették a tank destroyerek végsebességét, hogy "élethűbb" legyen. Vissza is vették... a németeknél. A SU-85 meg vígan megy 50 km/h felett továbbra is. A párduc sem azért tud csigatempóban tolatni, mert így "élethű", hanem azért, mert tudták, hogyha normálisan tudnád vele csinálni a "fedezékből előbújok - lövök - visszabújok" manővert, akkor a szar orosz cuccaiknak esélye sem lenne vele szemben (mint ahogy nem is volt IRL sem). -
Rendes tank fát nem lehetne készíteni hozzájuk. Jó lenne szerintem is de max csak prémium tankoknak. -
lammaer #12522 Aaaanyira überek voltak ezek a magyar páncélosok? -
Angelus1991ster #12521 ha berakják a magyar páncélosokat nem vitás, hogy a másikat hagyom a francba:D de ők se fogják -
vajakos21 #12520 A mapkészitő és missziókészitő verseny valszeg ezért jött létre.Lesz pár nagyon jó biztos ami be is fog kerülni,felgyorsîtva a fejlesztést.Természtesen ettől a balance az fm/dm problémák nem fognak megoldódni... -
Szerintem nem is akarják javítani...
Játékosok kértek egy Kurskhoz hasonló nagy mapot, erre mit kaptak...
CBT-ben jelentett hibák még mindig benne vannak. Egyszerűen nem akarják meghallani a játékosok által kért dolgokat. Pedig egyszerű lenne csak olvasni kellene a saját fórumukat. Szépen lassan épül lefelé a játék. Haverok közül már szinte senki sem játszik vele. Pedig úgy vártuk mint a messiást.
Mit csinálnak majd ha eltűnik 10-20e játékos? Nagy összegbe lefogadnám, hogy elkezdenek vadul akciózni goldot ócsóért árulni. Ahelyett, hogy elkezdenék azokat a problémákat javítani, amit a játékosok kérnek már mióta. Engem kenyérre lehetne kenni ha a DM-eket rendberaknák és 3db nagy mapot (mint Kursk) beraknának de lefogadom, hogy év végéig nem lesz 3 nagy map benne (ne legyen igazam). -
Igazság szerint nem is az a legnagyobb baj, hogy az orosz tankok hű de über hiper szuperek lennének, mert ez nem igaz. A baj forrása szerintem 2 dolog miatt van. 1. kicsik a pályák, aminek köszönhetően a jelenlegi pályák 90%-nál (Ash river-t és Kurszkot kivéve) gyakorlatilag 5 cm-ről lövöd az ellent, így teljesen mindegy, hogy milyen harckocsival mész be semmit nem számít az egyes harckocsik páncélozottsága. 2. A legtöbb harckocsi hit és sérülés modellje bugos és ennek következtében idegesítő, irreális és nevetséges szituációk jönnek elő. Ehhez jön még egy harmadik dolog is, hogy a készítők (akarva vagy akaratlanul nem tudom) egész egyszerűen nem javítják ki ezt a hibát ami sokat ront a játék élvezhetőségén. -
Kb :) Bár lehet én már csak a hajós rész megérkezésével fogok ezzel a játékkal ismét komolyabban foglalkozni. Sajnos ugyanaz játszódott le bennem mint a WOT-nál. Idegeskedjen és anyázzon más helyettem, nekem ehhez nincs kedvem :) -
lammaer #12516 Az AW ránézésre egy WOT klón, kb mintha a moderek kicserélték volna a tankokat meg a pályákat :)
Ami jó lehet benne az az, hogy NEM cirill betűkkel író anyaszomorítók csinálják hanem kapitalisták, szóval talán jobban figyelnek majd a plebsz szavára.
A negatív dolog hogy lesz benne játszható arty - legalábbis a screenshotok jó részén azokat látni :( -
Igazából itt nem arról van szó, hogy az oroszok mindenek felett, hanem, hogy a németek legyenek kellően "gyengék", nem az a baj, hogy ilyen-olyan elfogultság, hanem hogy ekkora a negatív elfogultság az eggyik oldal felé.
Az armored warfare meg ahogy én láttam eleve más szellemben készül, meg mivel modern hadviselés, így kevésbé tartom szaftosnak, pontosan ezért is nem hiszek a sikerében, mert nem azt képviseli amit a wot,wt akar képviselni.
-
bgabor #12514 Én is félreraktam úgy egy hónapja a tankos részt. Néha belépek néhány kört menni MiG-15el meg Sabreval, de a félkész tankos részt hadd ne én teszteljem. Úgyis többtízezer RUtard játszik a játékkal, kínlódjanak csak ők.
Mi meg majd benézünk egy fél év múlva, hogy történt e érdemleges javulás vagy sem. -
vajakos21 #12513 Annyi külőnbséggel hogy ott az usa lesz a mindenkit legyőző nemzet...Prémért lesz us hero opció ahol egy tankal 20 ellen mehetsz,de te kilőhetetlen leszel..( nagy naívan azt gondolnám, hogy a balance gazdaságilag is megtérül...vagy legalább simen lenne normál....nem azért játszuk hogy isten módban menjünk....kivève a bomber trollok néhány pályán) -
Néhány részlete tényleg ismétlés,bocsáss meg ha fárasztottalak vele hogy összefoglaltam a problémáimat.
Többé nem fogom tenni,bár ha nem haragszol,még véletlenül sem azért mert téged fáraszt. :)
Nem játszom vele= nem idegesít
-
PiciPanzer #12511 Az alátámasztott kritikát heteken keresztül ismételgetni = sirás. -
twi452 #12510 biztos teljesen más lesz.. pff :D
mondjuk nekem a trailer elég volt ahhoz h ne próbáljam ki :D
androidra vannak hasonló tankos játékok :) -
Bratyex #12509 Lassan csak bot-ok tartják életben a szervereket...reccs XD Remélem majd a Armored Warfare nem csalódunk, mert az ugye nem orosz hanem usákok! -
Tudod lamma az egészben az a legrosszabb hogy lassan kevesebb online játékos van mint GF előtt . Ez pedig nagyon de nagyon nem jó. -
lammaer #12507 Hátrább az agarakkal fanboy :D
A sírás és az alátámasztott kritika közt van különbség :P -
lammaer #12506 Huh, honnan ez a sok enter :D -
lammaer #12505 Amellett hogy egyetértek - bár én eleve egészséges szkepticizmussal álltam a játékhoz (pl: ezek is oroszok és csiga a logójuk) - egy dolgot szabadjom megjegyeznem:
Május 15.-én, azaz kevesebb mint 2 hónapja OBT a játék. Ennyi idő alatt - hacsak nem valami monstrum nagy cég - nem lehet egetrengető dolgokat csinálni. Gyakorlatilag ennyi idő alatt még jó ha az adatgyűjtésnél meg a prioritizálásál tartanak, meg a biznisz agyal hogy mit kéne még művelni a nagyobb hírverés érdekében, meg csinálják azokat a dolgokat amikbe OBT előtt belekezdtek.
Csak a kis kétszemélyes garázscégek képesek egyik pillanatról a másikra átállni egyik dologról a másikra, nagyobb brigádoknak van egy jó nagy adag tehetetlensége is.
Ahogy pluskast is írta, jegelni kell.
(megjegyzem utóbbi hétben csak népet duplázni léptem be, 3 napja már azt sem :) ) -
Tedd azt amit én. Jegeld a játékot és keress egy másikat. Amiket leírtál hibaként megjelölve igazak. Én írtam a hivatalos fórumra is szépen, csúnyán alá támasztva, de néhány helyesléstől és ellen véleménytől eltekintve semmit sem értem el vele. Sajna ez van, a fejlesztők vagy hajlandóak ténylegesen javítani a hibákat vagy nem mert ők úgy látják, hogy ez így jó. Az ő fejlesztésük és a játékosok meg majd eldöntik, hogy kell ez így vagy sem. Személyes véleményem az, hogy orosz játékkal nem kell játszani. -
PiciPanzer #12503 Akkor ugye nem is fogsz jó sokáig ide irni, szerintem nem csak nekem van elegem a folyamatos sirásodból... -
Nagyon szomorú hogy ezt kell írnom de ez a játék lassan a legnagyobb csalódás kategória lesz nálam. :( :( :( Nagyon tetszett,nagyon szerettem,nagyon vártam hogy jobb legyen,hogy javítsák az alapvető hibákat de úgy látszik egyik orosz banda pont olyan mint a másik.
Ahelyett hogy folyamatosan egy kicsivel jobb lenne a játék,egyre szarabb és játszhatatlanabb lesz.Ez az elcseszett alap koncepció a mixed csatákkal ami sem a tankosoknak,sem a repülősök nagy részének nem tetszik,csak az alap.
De az hogy sokszor álló helyzetben úgy remeg a célkereszt hogy képtelenség célozni(ez csak pár napja van nálam),hogy egy vakondtúrástól szétmegy a motor és a lánc,úgy hogy 20-nál nem nagyobb sebességgel megyek át rajt,hogy bizonyos tankoknál ha a láncot lövik,akkor is az ágyú sérül,hogy a javítás sokszor 4-5 perc,amit nem érdemes kivárni,tehát teljesen értelmetlen,hogy egy facsemete darabokra töri a tank elejét,aztán jöhet a már említett javítás,az értelmetlen rendszer bizonyos mapokon és csatamódokban,amikor szinte még el sem indultam és már vége a csatának mert egy bomber valahol a mapon kívül(számomra elérhetetlen helyen) kibombáz két bázist,hogy az egyik nemzet t4 felett teljesen élvezhetetlen,ezért a fejlesztés értelmét veszti,stb.....Ezek a hibák ennyi idő után már olyan szinten idegesítőek hogy a játékélmény lassan a 0-hoz közelít.
Ez a játék egy zárt béta kellene hogy legyen,semmi több.Sokan írták már akik a wot után nagy reményekkel vágtak bele hogy elég volt,majd hónapok múlva újra benéznek de ha ez így halad,akkor nem lesz hónapok múlva mert arra nem marad egyetlen játékosuk sem.
Velem egy aktív játékost biztosan elvesztettek egy jó időre.Egyelőre azért még nem temetném a játékot de ahogy magamat ismerem,ha egyszer valami ilyen szinten érdektelenné válik,nagyon nehezen fogja újra felkelteni az érdeklődésemet és gondolom ezzel nem vagyok egyedül.
Valamit nagyon elcsesztek gazsiék ha ezt sikerült nálam elérniük mert alapjában véve türelmes ember vagyok és piszkosul szeretem a tankokat. :)(nem véletlenül mentem a wottal úgy 30K csatát)
Persze a remény hal meg utoljára de nálam már keringenek felette a dögkeselyűk.... -
gstup #12501 Csak azért írok megint,mert eléggé sok meccset mentem mióta lecseréltem a gépparkot.Szóval kb 30-50 meccs alapján 1* vagy 2* találkoztam csak is-2-vel és su-122p-vel.T-44-nel nem.Mindez azok után hogy kivettem a D phantert és a helyére a jagdpanzer IV/70-et raktam.Tényleg nem látok benne logikát. :( És azóta szinte csak 6 vs 6 és efölötti létszámú meccsekbe rak be.