Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Nagyon szomorú hogy ezt kell írnom de ez a játék lassan a legnagyobb csalódás kategória lesz nálam. :( :( :( Nagyon tetszett,nagyon szerettem,nagyon vártam hogy jobb legyen,hogy javítsák az alapvető hibákat de úgy látszik egyik orosz banda pont olyan mint a másik.
Ahelyett hogy folyamatosan egy kicsivel jobb lenne a játék,egyre szarabb és játszhatatlanabb lesz.Ez az elcseszett alap koncepció a mixed csatákkal ami sem a tankosoknak,sem a repülősök nagy részének nem tetszik,csak az alap.
De az hogy sokszor álló helyzetben úgy remeg a célkereszt hogy képtelenség célozni(ez csak pár napja van nálam),hogy egy vakondtúrástól szétmegy a motor és a lánc,úgy hogy 20-nál nem nagyobb sebességgel megyek át rajt,hogy bizonyos tankoknál ha a láncot lövik,akkor is az ágyú sérül,hogy a javítás sokszor 4-5 perc,amit nem érdemes kivárni,tehát teljesen értelmetlen,hogy egy facsemete darabokra töri a tank elejét,aztán jöhet a már említett javítás,az értelmetlen rendszer bizonyos mapokon és csatamódokban,amikor szinte még el sem indultam és már vége a csatának mert egy bomber valahol a mapon kívül(számomra elérhetetlen helyen) kibombáz két bázist,hogy az egyik nemzet t4 felett teljesen élvezhetetlen,ezért a fejlesztés értelmét veszti,stb.....Ezek a hibák ennyi idő után már olyan szinten idegesítőek hogy a játékélmény lassan a 0-hoz közelít.
Ez a játék egy zárt béta kellene hogy legyen,semmi több.Sokan írták már akik a wot után nagy reményekkel vágtak bele hogy elég volt,majd hónapok múlva újra benéznek de ha ez így halad,akkor nem lesz hónapok múlva mert arra nem marad egyetlen játékosuk sem.
Velem egy aktív játékost biztosan elvesztettek egy jó időre.Egyelőre azért még nem temetném a játékot de ahogy magamat ismerem,ha egyszer valami ilyen szinten érdektelenné válik,nagyon nehezen fogja újra felkelteni az érdeklődésemet és gondolom ezzel nem vagyok egyedül.
Valamit nagyon elcsesztek gazsiék ha ezt sikerült nálam elérniük mert alapjában véve türelmes ember vagyok és piszkosul szeretem a tankokat. :)(nem véletlenül mentem a wottal úgy 30K csatát)
Persze a remény hal meg utoljára de nálam már keringenek felette a dögkeselyűk....