11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • PiciPanzer
    Szerintem T3-ig rendben van a balansz. Vannak jobb-rosszabb tankok mindkét oldalon. T4-ben is meglenne, ami borítja a balanszot az a SU100, SU122P 2x-es respawnja. Szigorúan személyes vélemény saját tapasztalat alapján, megértem, ha más máshogy érzi. A 4es német tankjaimmal hasonló a spawn/kilőtt ellenfelek arányom az orosz négyeseimhez. Winrate-ben viszont nagy az eltérés az oroszok javára.
    A fent említett okon kívül szerintem ennek még van egy másik oka, mégpedig az, hogy a németekkel játszó játékosállomány átlagos játéktudása alacsonyabb itt is, ahogyan WOT-ban. A legtöbb európai játékos németekkel kezd(mindenféle korosztály, alkalmi játékosok stb.). Azt hiszik, majd mennek és GOD-mód on, mindenkit szétlőnek. Aztán jön a nagy csalódás, sírás, történelmi hűség emlegetése, balansz emlegetés stb. stb., ahelyett, hogy elkezdenék elemezni a saját játékukat és elgondolkodnának azon hogyan is lehetne jobban csinálni.
    Egy kiragadott, de tipikus plélda: Kursk, német oldal. Ha nagynehezen eljut a német csapat a foglalásig, az esetek nagy részében értetlenül állnak "A" ponton, és csodálkoznak, hogy nem megy a foglalás... szerintem a playerek 90% nem tudja, hogy ki kell lőni az A pont körüli orosz artykat. És ez SB-n.