War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni csak nálam jelenség az,hogy a csatában nem látható a tankon a festés? Viszont a garázsban látszik. Csataközben más tankok festettek. Elõre is köszönöm a válaszokat.
Szeretném megkérdezni csak nálam jelenség az,hogy a csatában nem látható a tankon a festés? Viszont a garázsban látszik. Csataközben más tankok festettek. Elõre is köszönöm a válaszokat.
Szerintem számold újra.
Nálunk a GMT 16:00 az pont este 6.
Óóóó már értem, csak fogalmazni nem sikerült megfelelõen, mea culpa...
Egyébként én is várom, hogy minden nap nyitva legyen az EU népségnek is, mert 5-re hazaérek és azt vezsem észre, hogy 9 van... <#zavart1>#zavart1>
Egyébként én is várom, hogy minden nap nyitva legyen az EU népségnek is, mert 5-re hazaérek és azt vezsem észre, hogy 9 van... <#zavart1>#zavart1>
Lehet, de még ha így is van, akkor is több helyen sántít, pl hétvége, meg az este 6 sem jön ki sehogy.. 😊
A hivatalos topikból "szedtem", ahol közzéteszik mikor megy a tesztszerver. Hétfõn, szerdán és pénteken az amerikaiaknak megy a szeró, a mi idõnk szerint reggel kilenc óráig.
Gondolom úgy értette, hogy emberi idõben...
Monday - 01:00 GMT - 07:00 GMT
Tuesday - 13:00 GMT - 19:00 GMT
Wednesday - 01:00 GMT - 07:00 GMT
Thursday - 13:00 GMT - 19:00 GMT
Friday - 01:00 GMT - 07:00 GMT
Saturday - 11:00 GMT - 16:00 GMT
Sunday 1:00 GMT - 07:00 GMT
Sunday 11:00 GMT - 16:00 GMT
Monday - 01:00 GMT - 07:00 GMT
Tuesday - 13:00 GMT - 19:00 GMT
Wednesday - 01:00 GMT - 07:00 GMT
Thursday - 13:00 GMT - 19:00 GMT
Friday - 01:00 GMT - 07:00 GMT
Saturday - 11:00 GMT - 16:00 GMT
Sunday 1:00 GMT - 07:00 GMT
Sunday 11:00 GMT - 16:00 GMT
A T-54 erõsen hidegháborús tank, ahogyan az IS-3 és az IS-4 is, egyik sem harcolt a világháborúban. Plusz ha belegondolsz, rájössz hogy jelenleg az oroszokon kívül nincs olyan nemzet a játékban, akik a hidegháborúban tényezõk lettek volna.
Majd ha lesznek amerikaiak és britek is a játékban akkor lesz ilyesmi.
Majd ha lesznek amerikaiak és britek is a játékban akkor lesz ilyesmi.
Ezt honnan szedted?
Tudtommal nem változott az up time... o.O
Tudtommal nem változott az up time... o.O
Amúgy itt miért nincsenek hidegháborús tankok? Csak mert repülõs részén van, szemváltozatosabb lenne a játék több tankkal, fõleg hogy pár nemzetség kevéske a tank...
Ha jól értem akkor csak kedden, csütörtökön és szombat-vasárnap van tankos tesztszeró, és akkor is csak este hatig. Hát nem éppen felhasználóbarát menetrend.
Ugyanaz az 50mmes a lövege mindkettõnek.
WoT: Nishizumi77
az agyuja szerintem az m-nek mas. es lehet placebo, de nekem is az az erzesem, h jo az a kotenyezes.
Vége "bazzeg" nem tudtam kipróbálni amit még akartam 😞
Jó az a kötényezés, egyszer meglõtt egy KV-2 és csak a torony kötényezése szakadt le más baja nem lett. Általában felfogja az elsõ lövéseket többnyire.
WoT: Nishizumi77
Már az L nem? Az M ugyanaz csak a felesleges köténylemezekkel és magasabb battle tierrel.
kv2 halalagyuja ellen van bmi esely azonkivul, h ne talaljon el?
Fõleg Kurskon, ahol el lehet vele bújni az ai-k között és onnan hentelni az ellent 😊)
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
ez a pz3m egy alom!
Nagyon sokat fejlõdött a játék amióta nem játszottam vele,jót tett ez a másfél hónap pihi így jobban látható a fejlõdés....
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
nálam görgõn van ahogy a repülõsnél is 😄
sõt igazából beimportáltam onnan a beállításom és hozzáadtam a tankos dolgokat 😄
sõt igazából beimportáltam onnan a beállításom és hozzáadtam a tankos dolgokat 😄
isteni! vegre latok! 😊
koszonom!
koszonom!
A wot utan eloszor nekem is nagyon hianyzott a zoom de meg lehet szokni.Tedd a jobb eger gombra a sniper nezetet,a kozepson meg ott a zoom.Igy faszan hasznalhato.Ha a billen van a sniper,ugy eleg korulmenyes.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
a celzashoz van valami erossebb zoomolasi opcio is valahol?
nem tudom, én még nem jöttem rá, viszont az M-el ki lehet nagyítani teljes képernyõre! általában nincs szükség nagyobbra, ha meg igen akkor úgyis a teljes képernyõset kell nézni 😊
Csaby
Minimap méretét lehet növelni?
áh bakker nem enged SB módban repülõgéppel menni. Akartam egyet rakétázni IL2-vel <#nevetes1>#nevetes1>
Oh. 😊 Köszönöm! 😊
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
most is megy 13:00-tól a terv szerint 😊
Akkor ma már nem is fog menni a szerver? 😞
A beta kulcs amit szereztem az mmosite-ról (hála az egyik fórumozónak,még egyszer köszönet érte)az meddig "érvényes"?
A beta kulcs amit szereztem az mmosite-ról (hála az egyik fórumozónak,még egyszer köszönet érte)az meddig "érvényes"?
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
sajnos lespórolták.. reméljük pótlásra kerül hamarosan
Nem tellett egy távcsöre szegény pk.-nak?
Meg az, hogy parancsnok nézetben nincs zoom. Csak célzó közben.
a többi módban tényleg zavaró mert ott a kamera ugye a tank mögött van és ott azon a képzeletbeli ponton fordul el
de itt a rögzített kamerával nem gáz egyáltalán 😊
de itt a rögzített kamerával nem gáz egyáltalán 😊
csak ennyi a gond, hogy célzó nézed az egyenlõ egy bazi nagy zoomolással és ott meg már sokat mozdul el a kép és csak a sötétséget látod 😄
viszont lehet zoomolni benne fejjel is csak elmászik a kép is vele együtt 😄
viszont lehet zoomolni benne fejjel is csak elmászik a kép is vele együtt 😄
Köszöntem!Jónak tünik.Persze majd használatban derül ki.Nézelödni ugyis kell,akkor miért ne így.
ilyen 😊
ennél azért finomabb a mozgás csak elavult már a gépem, hogy a videózást is bírja és ezer fps-sel szaladjon közben 😄
azon is csodálkozok, hogy különösen nagy áldozatok nélkül is szépen fut a konfigon 😄
ennél azért finomabb a mozgás csak elavult már a gépem, hogy a videózást is bírja és ezer fps-sel szaladjon közben 😄
azon is csodálkozok, hogy különösen nagy áldozatok nélkül is szépen fut a konfigon 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szerintem nem rossz, legalábbis számomra kényelmetlen volt a c-vel nézelõdni egy kicsit
na de majd élesben kiderül milyen, test drive-on nem hatott idegenül 😊
na de majd élesben kiderül milyen, test drive-on nem hatott idegenül 😊
Használható, de nincs értelme. Véletlen bekapcsolva maradt úgy léptem be azért tudom. De vigyázz, ha mikor áttérsz bill-egér config-ra, mert pofánvágja az original kliens beállításait.
mûködik hát 😊
annyi a "gond" vele, hogy a célzónézet váltó gombra rá kell állítani a ft szünet gombot mert célzóban nagyon érzékeny az elmozdulásra vagy gyakorolni kell hogy ne mozgasd a fejed kicsit se célzás közben 😄
de inkább az elõbbi az egyszerûbb 😊
annyi a "gond" vele, hogy a célzónézet váltó gombra rá kell állítani a ft szünet gombot mert célzóban nagyon érzékeny az elmozdulásra vagy gyakorolni kell hogy ne mozgasd a fejed kicsit se célzás közben 😄
de inkább az elõbbi az egyszerûbb 😊
Köszi :-)
még nem próbáltam ki de biztos vagyok benne, hogy mûködik
repülõsben egeres irányítás mellé is be lehet rakni a fejkövetést egy kis trükközéssel de persze baromi zavaró 😄
de még megy a kliens úgyhogy mindjárt megnézem neked, elvileg mennie kéne 😊
repülõsben egeres irányítás mellé is be lehet rakni a fejkövetést egy kis trükközéssel de persze baromi zavaró 😄
de még megy a kliens úgyhogy mindjárt megnézem neked, elvileg mennie kéne 😊
Twi, lehet hülye kérdés,de a freetrack használható simbem?(em vagyok cbt-n még így nem ismerem) (már,hogy van e haszna)
Szerintem csak simben van Kurszk.Többnyire RB-ben megyek de ott még nem adta.Egyébként nagyon fasza kis pálya.Az elõbb sikerült megkerülnöm az ellent és az egész tüzérségüket kiszedtem.22 killel fejeztem be a csatát. 😊
Elvileg ma csak kilencig lett volna de egész héten ráhúztak úgy két órát és 11 körül zárt a szerver.Isten tartsa meg a jó szokásukat. 😊
Bannerba ki lehetne dobni az éppen aktuális teszt szerver idõpontokat....
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
csak ez a "parancsnok" nézet van illetve a célzó nézet és nem jelöli az ellenségeket piros négyzettel és persze téged sem jelöl neki, hogy hello itt vagyok 😊
a csapattársakat jelzi ha közel vannak
viszont a térkép nagyon fontos mert ott megjelennek ikonként az ellenségek ha felderítik õket és ez elég sokat segít de úgy sem annyira egyszerû fõleg ha mondjuk eltakarja egy lombkorona 😊
azt hiszem ezek a lényegi különbségek illetve nem tudom, hogy realistic-en van-e a nagy Kurski pálya, sim-ben nagyon jó kis lõgyakorlat a nagy távolságok miatt 😊
a csapattársakat jelzi ha közel vannak
viszont a térkép nagyon fontos mert ott megjelennek ikonként az ellenségek ha felderítik õket és ez elég sokat segít de úgy sem annyira egyszerû fõleg ha mondjuk eltakarja egy lombkorona 😊
azt hiszem ezek a lényegi különbségek illetve nem tudom, hogy realistic-en van-e a nagy Kurski pálya, sim-ben nagyon jó kis lõgyakorlat a nagy távolságok miatt 😊
a realistic és a sim között mi a különbség?