11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Gottfried
    Menj a kisebbekkel! :)

Persze az ember próbálkozik a németekkel T4-ben is,én is azt teszem néha mert szeretnék már a ferdivel,JP-vel vagy a KT-vel játszani de 1-2 csata után megyek vissza a pantherhez vagy a még kisebbekhez ha élvezni is akarom a játékot,nem csak idegeskedni.(vagy megyek a T34-el.Azok a t34/41-től már mind jók)

A két spawnolást egyébként nem tudom miért nem teszik be minden tanknak,talán az lenne a legegyszerűbb megoldás.Semmi fejlesztés nem kellene hozzá.(az egy mindenkinek sem rossz de a kevés játékos miatt szerintem a két spawn lenne az ideálisabb)Egyébként nekem tetszik is hogy egyszer vissza lehet jönni mert egy kis bosszúállás mindig jól esik.Szóval a két spawn mellett már sokkal hatékonyabban lehetne menni a nagy vasakkal is és talán nem lenne annyira zavaró ha egy bomber szed ki.
    Ha másként nem is,legalább addig míg valamit ki nem találnak hogy hogy lehetne a német nagy vasakkal is élvezetesen játszani.