11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • pointer4
    Az a baj, hogy a háború szimulátor engem nem érdekel. A WOT-ra mindig is úgy tekintettem, mint egy tankos FPS, mint egy tankos CS.
    Csak a CW, a század, meg egyéb nyalánkságok miatt eszméletlenül kinyílnak a feladatok, a lehetőségek, vagy akár a klán béli napi feladatok.

Elfogadom, hogy piszok sokat kell még fejlődni, mire jól esz a WT, csak féltem is kicsit őket. Illetve amíg nem kell hajóval, meg repcsivel mennem, elvezetem én a tankot a csatamezőn. Végül is mindegy nekem Ai vagy más valaki vezeti a többi járművet.

Unalmasnak a CS-t se tartottam soha, a WOT-se tűnik még ennyi csata után sem annak, engem megvettek kilóra, az én szájam íze szerint taktikáznak :)