37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
lammaer #12020 Itt nyomta az összes WT fanboy, aki állandóan nyakig volt a gaijions bejelentések elemzésében. :) -
lammaer #12019 4 év után még jó hogy "kiábrándul" az ember egy játékból - bár helyesebb a "meguntam" kifejezés használata ;) -
bgabor #12018 "és nem kaptam meg a megígért checkboxomat se hogy "tanks only."
Pontosan hol és mikor is ígértek ilyet??
-
bgabor #12017 Ebből azért egyelőre elég nehéz kiábrándulni, lévén hogy teljesen az elején vagyunk, és a képességei, szolgáltatásai töredékét mutatja csak a játék.
Pont ezért nem értem mit akar itt értékelni meg összehasonlítani Pointer4, így bő egy hónappal a Ground Forces open beta megnyílása után. Ostobaság.
Olyan mintha azt mondaná, hogy az ő kisfia mennyivel okosabb, hogy háromévesen sokkal jobban beszél már, mint a szomszéd egyhónapos újszülöttje. Ökörség. -
R0GERIUS #12016 Ha nem flakpanzerrel mész: gyakorlóba nézd csak meg, hogy nem mindegy hogy hogyan lősz. Ha a kocsi tengelyével merőlegesen, akkor jobban ugrál, mintha azzal párhuzamosan lőnél. Amúgy ha lézeres pontosságú lenne akkor a repülőknek esélye se lenne, szóval valszeg szándékosan kissé pontatlanabb a kelleténél. -
R0GERIUS #12015 Minden mednek cukorból van a csöve. T34/T44-en mindig az száll el első lövésre (vagy a gunner). -
flashpointer2 #12014 Köszi a tippeket, az előző körben már 4-et leszedtem, de úgy érzem eléggé csak lutrira adja be, végig követem a körön és szórom, semmi sérülés, aztán aztán egyszer csak ding és beadja, általában elsőre szét is robban az egész. Valami ilyesmit is berakhatnának nagyobb tierbe :D
-
Droughert #12013 Amúgy Panther-F (Tier 5) ugyan azzal a gun penetration értékkel mint a Panther-D (Tier 3), megy már IS3-sok ellen is. Kapott a toronyra szemből +20, oldalról +15 armort (ugyan úgy cukorból van a cső ennél is)... Gajin tényleg léphetne kicsit tempósabban javítások terén, mert elveszíti a játékosait. Sokan szeretik a német vasakat, de ami T4-től megy, azt nagyon kevesen fogják tolerálni. -
Droughert #12012 Csak 1 aktív slotom van SB-ben, többi üres, így az nem kavarhat be. Nálam csak EU+RU szerver van engedélyezve, de biztos, hogy simán bevágja a Panther D-t magasabb tierű meccsekbe, mert mikor más tankkal mentem, akkor is láttam párszor D-t a csapatban. -
vajakos21 #12011 Én se találkoztam,se is2,se t44 el.Csak sim.Nincs bennt egy nagy br-es repülö?Minden server be van kapcsolva. -
Droughert #12010 Tegnap engem is T44-es, IS2-es partiba vágott a D pantherral, szóval nem nála van gond, igaz én SB-ben mentem, ott kevesebb a játékos, lehet ez kavarja meg az MM-et. -
Te valamit nagyon elbaszarinthatsz mert engem soha,ismetlem,SOHA nem dob is2 es t44 melle a pantherD-vel. Mivel szinte csak azzal megyek es ugy 300 csata alatt nem talalkoztam az emlitett jarmuvekkel(csak a JP-vel) igy valami hiba nalad van. -
Lokker #12008 szerintem azok a számok kamu számok ott mm-ben. peccs előtt nem volt ekkora létszám utána meg állandóan 40-50 fő várakozik még éjjel is. szerintem bug -
gstup #12007 Szuper.Számomra már nincsenek is tierek meg br-ek.Minden meccsen su122p,t-44,is-2 trió ellen dob be d párduccal.Holott 40-50 játékos várakozik oldalanként tier III-ban.Remek.Most fáradtam bele.Gaijin elmehet a búsba.Szánalmas ez az MM. -
Dagohun74 #12006 Nos. Igen tele van hibával és ez a mixed nem tetszik sokaknak (nekem spec. bejon)De még béta. Szerintem vitassuk meg 3-4 honap mulva mit tud felmutatni.Lehet egy kalap sz@r lesz, de lehet hogy király. Es még a world war bent sincs de nem is lesz még jo darabig, igy CW vs World war-t osszehasonlitani nem lehet. Aaaa mind1 is te ugy én igy, nem vagyunk egyformák. én a WoT-bol (4 év után)ábrádultam ki te ebbol.
-
Csak rá kell érezni és menni fog egy idő után. Ezek RB csatákból vannak.
-
Droughert #12004 Panther-F maradt ugyan olyan fasza mint a többi a családban, oldalról meglőttek, kigyulladt a motor, meg fekete lett a cső.. -
lammaer #12003 Egyetértek - sokan rá vannak izgulva arra hogy hú, itt összfegyvernemi hepaj van, de nekem nem tetszik. Tankosként nem akarok repcsik ellen harcolni, az AA tökre lutri (mert vagy AA-t hozok vagy tankot, váltva nem lehet, és ugye előre nem lehet tudni hogy az ellentől hány repcsi/hány tank jön), a repülés meg nem az én világom.
Számomra semmilyen pozitívum nincs a repcsik meg a tankok összeeresztésében, és nem kaptam meg a megígért checkboxomat se hogy "tanks only".
A jó hír, hogy gaijint látva attól egy jó darabig nem kell tartanom hogy egy Iowa fog célbalőni a stugomra... :D -
lammaer #12002 Hát, én csak simán célzom a célkört, és szépen hullanak a repcsik, leginkább külső nézetből mert úgy pontosabb ráállni a kis célkörbe.
Tény, randomisten/gondosan kimunkált ballisztika (nem kívánt törlendő) ugyanúgy belejátszik itt is, de én úgy vettem észre elég a célkört lőni amennyire pontosan csak tudod.
Van amikor zsinorba leesik nekem is 3 gép, van amikor meg egyse. Nyilván szerepet játszik hogy keresztbe repül e előtted közel (mert akkor nehezebb lelőni) vagy esetleg a távolból egyenesen jön rád... -
lammaer #12001 Jaja várok várok, van rengeteg szingle cucc addig is amíg tologatom.
-
flashpointer2 #12000 Valaki felvilágosítana az AA járművek mikéntjéről? Mennyire kell a kis kör elé vagy bele célozni? Mint a repülőknél ha nagy sebességgel közel jön akkor jóval? Külső nézetben is lehet eredményesen vagy csak szálkereszttel? Ugyanúgy van ballisztikája és kissé fölé kell tartana? Teliszórom a majdnem mellettem elrepülő környékét és semmi még csak hozzá sem ér, 100 lövésből bead egyet találatra . Milyet távolságból érdemes tüzet nyitni, mit kéne csinálni? :D -
twi452 #11999 azért még lehet adni időt nekik :)
te úgyis a hajókat várod igazán nem? :)
a wg-től az eddigi játékaik alapján egy motorcsónakos lövöldét lehet majd kb várni :)
itt valószínűleg a hajós is hasonlóan részletes lesz majd mint a repülős, tankos :)
de ezt meg is kell várni :P -
Az a baj, hogy a háború szimulátor engem nem érdekel. A WOT-ra mindig is úgy tekintettem, mint egy tankos FPS, mint egy tankos CS.
Csak a CW, a század, meg egyéb nyalánkságok miatt eszméletlenül kinyílnak a feladatok, a lehetőségek, vagy akár a klán béli napi feladatok.
Elfogadom, hogy piszok sokat kell még fejlődni, mire jól esz a WT, csak féltem is kicsit őket. Illetve amíg nem kell hajóval, meg repcsivel mennem, elvezetem én a tankot a csatamezőn. Végül is mindegy nekem Ai vagy más valaki vezeti a többi járművet.
Unalmasnak a CS-t se tartottam soha, a WOT-se tűnik még ennyi csata után sem annak, engem megvettek kilóra, az én szájam íze szerint taktikáznak :) -
lammaer #11997 2048-ban, amikor mi már rég direktbe az agyunkba kötve toljuk a VR játékokat.
A Gaijin egyszerűen iszonyatosan lassú, le vannak maradva mint a borravaló és egy lerágott csontról kapargatják a husit ami megmaradt.
-
bgabor #11996 Éppen elegendő. Ez nem a WoT hogy képzeletbeli és tervrajz tankokkal szemeteljék tele a tech treet. -
Bratyex #11995 Tekintettel hogy japán ágon sok tank nem lesz, így ezzel kompenzálják....ezért aztán más nemzetnél is lesz, hogy mennyi azt én se tudom. -
Angelus1991ster #11994 De vajon mennyi páncélos jármű kerül be? -
Bratyex #11993 Micsodaaaa?!:O WT-ben repülő+tank+később hajók tartalmilag nagyon sok várható különböző variálások, pl.: nem csak tankok lesznek hanem különböző harci járművek is várhatóak közeljövőben,a wot meg sima tankkal mész oszt csók.... Térképek meg majd idővel, és legalább itt megvannak a háborús élmények a térképeken, nem csak a kihalt lerombolt városok mint a wot-ban ott annyi minden hiányzik ami egy háború élményhez kellenek elemek...itt legalább tartalmilag kerülnek itt-ott olyan amik a térképet feldobják. Egyszóval ez tartalmilag később brutális lesz, nem is beszélve a single küldetésekről...Nem is értem a wot hogy lehet imádni olyan egysíkú monoton játék.
-
bgabor #11992 Semmi jelentősége, ennyi idősen a WoT ugyanígy szart nem ért. Ne feledjük hogy a WoT a closed beta elején egyetlen pályával(Malinovka) és ötféle tankal indult. Aztán mi lett belőle.
Egyelőre nem érdemes összevetni a két játékot, mert a WT:GF iszonyat béta még. De majd nézd meg egy fél év múlva, egyértelmű WoT verő a játék, ez már most egyértelműen látszik rajta. -
bgabor #11991 Annyit kellett volna tenniük, hogy nem az orosz nemzetet állítják be a némettel szemben, hanem az amerikait/angolt, azok sokkal népszerűbbek. Csak hát orosz játék. De ez lesz a megoldás is, még idén behozzák az USA tankágat, és akkor már lesz elég ami ellensúlyozza a németek népszerűségét. -
Annyit biztos jelent hogy pl én büdös életben nem lépek már be WOT-ba:)) Ide meg kocázok azért.. pedig századoztam/CW csak prem miegymás.. -
Magam ellen is beszélek, mert játszom a WOT-ot is, meg a WT-t is, és még tetszett is egy ideig. De az újdonság varázsa hamar elillan, és akkor kezdenek bosszantani a hibák.
Igazából csak a nagy mellényű WG fikázó emberek koppanása miatt örülök :)
Ez a tankos tartalom egyelőre semmilyen veszélyt nem jelent a WOT-ra :(
És a három éves lemaradást el se tudom képzelni hogy lehetne behozni.
Századok, CW, teambattle módok, a fegyvernemek, pályák, tankok, mindegyik vagy teljesen hiányzik, vagy iszonyatos hiányosság van bennük.
Ráadásul ez a replülős marhaság rész, a faxnak se kell, csak bekavar :)
Az már látszik, hogy balanszolni tankot pályát, még lassabban, és rosszabbul tudnak mint a WG staff. Bár látványos a 3 naponta letöltendő patch, de nem történik benne semmi érdembeli.
A játékos hiány, meg hogy 1-3 percig várok egy csatára, katasztrófa kategória. -
Dagohun74 #11988 Legszebb orom a károrom. Mi? -
Susarc #11987 Árkád 2ft ot nem ér itt kajak semmi értelme....mintha FPS-t játszanál és a szerver aimbotot ad minden játékosnak meg wallhack-et és reklamálsz ,hogy 8 ből 2 őt nem veszel észre,mert még 360 fokban is szeretnél látni.... -
Droughert #11986 EU+RU szervert kell bepipálni és akkor bedobál t4-ig rövid várakozás után, t5 az ami nem pörög, de ott az a gond, hogy nincs elég játékos SB-ben. -
Dewri #11985 Az egy dolog, de nem egyszer több helyről lőnek a sűrű bozótból, ilyenkor nem biztos, hogy mindegyiket észreveszed. Vagy épp a kis színes x zöldet jelez hatástalan találatra, piroson meg átütöm, és akkor is ki van írva a név, ha épp csak minimálisan látható valami a tankból, nem garancia a találat. Nyilván nem egy SB, de nem mindig garantált a találat/kilövés ott sem. Ettől függetlenül inkább RB/SB, ott kevesebb a wotos siemka...:) -
Dewri #11984 Ezzel csak az a gond, hogy a legtöbb játékos Tigris és Párducimádó, ezért nem lehet normálisan játszani RB/SB meccset, mert alig van orosz játékos. Ez már a CBT óta probléma, nem tudom mit fognak tenni ez ellen. Szerintem az lenne megoldás, ha feloldanák a nemzet-nemzet elleni besorolást, mert a játékosok hozzáállása úgysem fog változni: "az orosz tank nem tank" szemlélet megmarad. Pedig itt az IS4 szerintem csúnyán lezúz bármilyen német vasat. Mondom ezt azért pl, mert a Tigrist, Tigris2-t, Párducot egy T34-el 1-2 lövéssel föl lehet robbantani oldalról, míg az IS4-et felgyújtani nem tudom, nemhogy robbantani egy ilyen kis tankkal (tesztpályás tapasztalat). Illetve az is sokatmondó, hogy árkádban akár T50-el is csúnyán meg lehet aprítani egy Párducot (éles harci tapasztalat, Ash River).
Egy ilyen játékban, ahol nincs életerő, alapvetően 1 lövésből kiszedhető bármilyen ellenfél, a pályák nagy része pedig dimbes-dombos, nem látom mivel jobbak a németek, azon kívül, hogy a 'Tigris' jobban hangzik, mint a 'Sztálin'... -
Susarc #11983 árkádban? még azt is kiírja a program hány méterre van az ellenség meg be is jelöli neked,hogy hova kell lőnöd...... -
Dewri #11982 Ez árkádban is előfordul, nem biztos, hogy a te hibád. Szerintem szimulátorban több igazi profi is nyomja, pályaismerettel, csapatban, kisujjból lezúznak egy átlagos játékost. Arra kell törekedni, hogy legalább 1 tank legyen kilőve, ha ilyenkor nyer is a csapat, akkor szép summa jár a kör végén...:) -
Annyira szeretném szeretni ezt a szimulátor módot, de annyira béna vagyok hozzá... egyszerűen nem tudom észrevenni az ellenfelet időben, nemhogy még ki is lőjem. :(