11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Dewri
    Ezzel csak az a gond, hogy a legtöbb játékos Tigris és Párducimádó, ezért nem lehet normálisan játszani RB/SB meccset, mert alig van orosz játékos. Ez már a CBT óta probléma, nem tudom mit fognak tenni ez ellen. Szerintem az lenne megoldás, ha feloldanák a nemzet-nemzet elleni besorolást, mert a játékosok hozzáállása úgysem fog változni: "az orosz tank nem tank" szemlélet megmarad. Pedig itt az IS4 szerintem csúnyán lezúz bármilyen német vasat. Mondom ezt azért pl, mert a Tigrist, Tigris2-t, Párducot egy T34-el 1-2 lövéssel föl lehet robbantani oldalról, míg az IS4-et felgyújtani nem tudom, nemhogy robbantani egy ilyen kis tankkal (tesztpályás tapasztalat). Illetve az is sokatmondó, hogy árkádban akár T50-el is csúnyán meg lehet aprítani egy Párducot (éles harci tapasztalat, Ash River).

Egy ilyen játékban, ahol nincs életerő, alapvetően 1 lövésből kiszedhető bármilyen ellenfél, a pályák nagy része pedig dimbes-dombos, nem látom mivel jobbak a németek, azon kívül, hogy a 'Tigris' jobban hangzik, mint a 'Sztálin'...