11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Garakx
    Na... megnéztem. T4ben az Első KT-val van 40 csatám.
    Tapasztalataim: T-44 egy szar :) Sima 1 lövés 10ből 8szor ellenben én neki.
    Eseteim: Rongyol felém lő ding rálövök meghal.
    Betámadott 3. 2 lenn volt nem fértek hozzá de a csövem az 1 elvvitte. Ez betegsége persze. a 3. vagy 8szor meglőtt szemből - az ott volt velem egy szinten - de kiléptem mert 5 percet nem várok javításra. Amúgy bajom nem lett.
    Tegnap: T-44 Kursk orbitol. 3 szor meglő hátulról is megöltem. Jött még egy. Éppen javítok. Orbit orbit nem is tudom 6. lövése szedett ki. Ebből vagy 4 jött hátulról 10 méterről.

IS-2: Vicces egy shit. 2szer lövök ímíg ő egyszer. Tegnap. Ellövi magát mellé megy mert balfasz. Beírom neki bye bye és... feketébe lövöma csövet :D erre nekem jön próbál tolni. Megunta. Én hátra. Megint beírom bye bye és bumm.
    SU-100: A KURVA ANYJÁT mert 1 lévésezik :)
    SU-152: Néha csak feketébe lövi a csövem meg a tornyom de nem 5 perc alatt tölt, hogy megölhessem :)