War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne az oldalra jelentkezz be hanem a fórumra, ott keresd meg a closed béta topicit és azon belül megtalálod ezt is (bár a franc se tudja hogy megy most a behivás a closed bétába)

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Az oldalra pedig be vagyok regisztrálva, mert amúgy beenged.
Sorry, we couldn't find that!

<#103139>
You do not have permission to view this forum.

Need Help?
Our help documentation
Contact the community administrator
Elõször is ezt javaslom:
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/84642-first-steps-in-cbt-how-to/

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Sziasztok.
Vettem egy T 34 es csomagot, meg is kaptam a 3000 aranyat, de nem tudom, hol kell átlépni a tankos részre.
Az alábbi két csomagot feltöltöttem:
WarThunder_nightly.zip
config.rar

nagy nehezen telepítette is. De most meg már a repülõsbe sem akar belépni, egy error jön ki, aminek fotóját nem tudok ide betenni, mert nem vagyok VIP tag, és túl nagy a méret.
Az alábbi fórumra invitál:

Ezt a fórumot, se fotót nem enged betenni, sem linket még vagy 30 napi, vagy VIP tag nem vagyok. AZért, ha tudtok segíteni megköszönném... 😞

Fogalmam sincs ez mit jelent.
Ha újra telepítem az egész játékot akkor kell még esetleg valami mást is hozzá telepíteni, hogy a tank verzió is meglegyen?? ha nem akkor hol lehet átváltani,mert én sehol sem találom... 😞
ezt a research táblát megint csak nem találom.. 
A research táblán van két gomb felül ahol tudsz váltani tank és repülõ között.

Tarczay78 néven vagyok a játékban..
Köszönöm a segítséget.

Viktor
Animefox
ohh az jó most kedvet kaptam újra tankozni csak a WoT már nem tud futni az én gépemen... 😊

tavasz 😛
Animefox
open beta kb mikorra várható? Semmi info?

Sim/rn módban 50*50km es térképek vannak.Ott már lehet hajót berakni.
csaba90
szerintem nyithatod is akkor az ablakot.... 😄

Csaby

Elvileg nem, de majd meglátjuk, elvileg jóval nagyobb térképek lesznek, nagyobb lõtávolság ,stb. A fórumon, és a honlapon válaszolnak bizonyos kérdésekre, érdemes átfutni, derülnek ki érdekességek. De az biztos vannak olyan dolgok amik már nem tetszenek, mások viszont igen, de nem akarok off-olni nem ide tartozik, és van saját topic-ja.

Engem is jobban izgatnak a hajók a repcsiknél.
Várom már nagyon, mikor a 70.000 tonnás Yamato vágtázik feléd, aztán egy könnyed fuvallat közétek röppent egy kis felhõpamacsot, aztán volt Yamato, nincs Yamato <#idiota>
De ha ott is ilyen 100 méterrõl lövik majd egymást a csatahajók akor kiugrok az ablakon.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Coral Springs
Aki max grafon, viszonylag nagy felbontáson játszik feltudna nekem venni 1-2 tankos harci jelenetet HUD nélkül, és feltenni privátba a youtube -ra ? Külsõ nézetes (célkereszt nélkül) lövöldözésre gondoltam leginkább, esetleg egy driftelés, egy videómat egészíteném ki velük.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Persze, ez biztosan így van, csak már presztízs veszteségnek éreznék, ha bevallanák a bukást, pedig ez bukás, akárhogy nézzük.

Hát, biztos van X ember aki a WOWPn dolgozik és át lehetne rakni õket a hajósra.... azért a WG nem olyan nagy hogy végtelen erõforrásuk legyen, bármennyire is szeretnék elhitetni.

A hajót biztos izgatja a berregõ kis repülõ 😄

WoT: Nishizumi77

Elvileg külön csapat csinálja így a kettõ nem befolyásolja egymást, mintha egyszer ezt mondták volna de persze a nyavalya tudja, az igazmondással néha g hadilábon állnak. Amúgy egyetértek. Hajókat akarok. Kit izgat egy apró kis berregõ repülõ? Mikor sok tízezer tonnás óriásokat is lehetne irányítani?

Adnál már fel azt feküdnének rá a hajókra...

emésztgessétek a sugárhajtású biplanet 😄

am. egyetlen pozitív dolgot tudok felhozni ebbe WT ellen de az nagyon nagy +, gépek elosztása és balanca igazságosabb, pl: német sugárhajtású Me 262 egy szinten van az amerikai mustanggal ahogy igazából is, ezek harcoltak egymással, nem koreai idõszakból migsz*rok ellen stb.

Még most is nevetséges a játékosszám, sõt csökkent release után. Kénytelen vagyok felnézni rá mert a tournament másik fele wowpben lesz, de kínszenvedés a játék. Tegnap délután kb 3500 játékos volt fent EUn, ez elég kevéske 😄

Sherman0070
Énis azután idegbeteg lettem 😄 De a wowp az a kitalálása óta szar volt 😄 Az a HP-ra épülõ rendszer a repülõknél tényleg túlzás volt. Meg a többi kitalált repülõ amibõl gyártottak 2-õt 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Hát akkor ezt kipipálhatják, mert a WoWP eléggé megbukott, ahogy a játékos számból láttam a release után 😄

Azt a Gyáróriások részt azóta se mertem megnézni, csak felhúznám magam rajta.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Sherman0070
Áh tuti nem 😄. Idézem a National Geographikos kisfilmükbõl (csúnyán fogalmazva) : " nekünk nem nagy baj ha egy több milliós projekt nem sikerül jól mert nekünk sok pénzünk van és nincs konkurensünk.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Fellner
Több lesz az szorongatásnál 😄

Remélem megszorongatja a laggamingot WT:GF.

angelus1991ster.blogspot.hu

Most abból szûrted le, hogy nem szeretem a Hetzert, mert megemlítettem pár olyan tulajdonságát ami miatt a legénysége nem szerette?
Gondolom ha bemásolnám a franciák tapasztalatait és Fritz Bayerlein véleményét a Párducról, akkor meg a Párducot utálnám...

Amúgy semmi bajom nincs a Hetzerrel. Még mindig sokkal jobb mint egy vontatható löveg vagy egy nyitott felépítményes páncélvadász. A tömegéhez és az alváz korához képest nem egy rossz gép.
Formára kifejezetten tetszik annak ellenére hogy többnyire nem tetszik a németek kocka és "egyszerû szög" tankok formája.
Általában azokat a harcjármûveket szeretem amik kinézetre is tetszenek, függetlenül attól, hogy technikailag épp milyenek voltak. Például a KT is nagy kedvencem pedig összességében technikailag sok jót nem lehet róla elmondani. De ugyanebben a cipõben jár a Somua S35, A38 Valiant is.
Azért az angol nyelvû wikipédia megbízható forrás szinte mindig, csak a magyar nyelvû ír sok hülyeséget, de azt meg ki a fene olvassa?

Igazából a wikit és az achtungpanzert is erõs fenntartással kell kezelni, amennyi hülyeség van bennük néha.
A korabeli német propaganda anyagokat meg szintén. Le merem fogadni hogy az idézett lap 2 oldallal késõbb arról írt hogy majd a Führer és a wunderwaffék rövidesen megnyerik a háborút 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Valahogy el kéne érni, hogy Gazsiék felfigyeljenek erre a topikra.

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/115051-gaijin-listen-to-this-guy/

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

ez sem kizárt, egyszerûen csak, ha a wiki meg az achtungpanzer is egy irányba ír, akkor az nálam már hajlik abba az irányba, hogy a leírtak közel állnak a valósághoz. 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

"Panzer Units Bulletin from October of 1944"

Tudod, ez ugyanolyan propagandaanyag mint az hogy Magyarország jobban teljesít 😊

Ja, értem, kösz a válaszokat! <#puszis>

Ez ugyanolyan lõszer, mint amit harckocsikban használnak, csak a könnyebb kezelhetõség miatt a lövedék és a rézhüvely (benne a hajítótöltet) nincs egybe szerelve, ezt hívják osztott lõszernek.

Az elsõ a lövedék, a második a lõportöltet, de majd a szakik megcáfolnak 😊)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

ej de nem szereted te a hetzit 😊

valamiért csak gyártásban maradt '52-ig. Nyilván jogosak a kritikák amiket írtál, de emellett egy sunyi kis méregzsák volt a méretei miatt. Nem az volt a dolga, hogy kiálljon a mezõre boxolni az IS-ekkel, vagy sunnyogott, vagy támogatta a gyalogságot. Bár tény erõsen kényszermegoldás 44-ben rendszeresíteni egy ilyen vasat, biztos nem ez volt a jellemzõ, de azért szép teljesítmény (achtungpanzerrõl):

Panzer Units Bulletin from October of 1944 – "…Light tank destroyer Jagdpanzer 38 proved itself in combat. Crews are proud of them (Hetzers) and they as well as the infantry have confidence in them. The most praised is the option of all-around fire from the machine gun. Great firepower, low profile and overall shape proved suitability to fulfill two main tasks: fighting enemy tanks and direct support of the infantry in defence and offense. It occurred that single company in short time destroyed 20 enemy tanks without any losses. One unit destroyed 57 enemy tanks (including 2 Stalins at 800m (Soviet IS-2)) without any losses. This same unit arrived in the combat area after traveling during the day the distance of 160km without any breakdowns…Front armor can withstand Soviet 76.2mm gun fire. Current losses are results of side and rear plates being hit…"

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Töltésnél az a második "henger" amit berak mi lenne?

Na, ezért szeretem olvasni ezt a topicot. 😊
Kár, hogy az ilyen jellegû hozzászólásokból/hozzászólókból van kevesebb...

SPG belülrõl, tüzelés közben

És most képzeljétek el ezt amikor szabnak elõre egy dimbes dombos helyen, miközben lõnek rájuk..

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

PLaci
Mikor a 3. birodalom megadta magát, csak három féle alváz volt sorozatgyártásban. KT, Panter, Hetzer.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

csaba90
közben már utána néztem én is, bevallom "lenéztem" a hetzert azt hittem az ilyen kezdeti pz III-asok és IV-esek idején volt, és pont hogy õt váltották a marderek meg a stugok, de méghozzá pont fordítva történt mind ez... szóval igen, kissé tájékozatlan voltam 😞

Csaby

Hát ez harckocsira csak akkor igazán veszélyes ha az felé közeledik, ha már keresztirányba akkor a lassú lövedéke miatt egy 300 méterre lévõ célpontra is 10 méterrel kell elé célozni ha 3 m/s-al (~10 km/h, tehát nem túl gyorsan) mozog. Szóval csak akkor hatásosabb, mint a kézi páncéltörõ fegyverek) ha el is találja a célpontot, ami ilyen kicsi lövedékkezdõsebességgel nem könnyû. Az oké hogy csak két ember kell a mozgatásához, de hosszú távon vontató kell, nem fogják a katonák vonszolni km-eken át. Míg egy Panzerschrecket még elcipel.

Ha a Hetzer lett volna minden a németeknek ami kell akkor tömegesen adták volna meg magukat. 😄 Többnyire utálta a legénysége.
Terepen nagyon lassú volt (max 15 km/h) mert hiányzott belõle az vonóerõ. Kicsit orrnehéz volt. A löveg horizontális kitéríthetõsége se volt jó, balra 11, jobbra 5°. Az irányzó és a töltõ a löveg bal oldalán foglalt helyet, tehát a bal oldalról mérték be a célpontot, miközben a löveg úgy volt elhelyezve hogy a tõle jobbra lévõ célpontokat tudja hatásosabban támadni. A töltõ nehezen érte el a jobb oldalon elhelyezett lõszert. A parancsnok ülése jobbra hátul volt, ami csökkentette a látóterét. Összességében nagyon szûkös volt a küzdõtér. A páncélzata papíron tûrhetõ kategória, de a valóságban nagyon ócska volt a rossz minõsége miatt (~220-240 BHN keménységû az adott vastagságokra elõírt kb 320 helyett). Az oldalpáncélzat a 12,7 mm-esnél nagyobb kaliberõ páncéltörõ lövedékek ellen már nem igazán védett.
A lövegre ráfoghatjuk, hogy jó volt. Bár az orosz SU-152, SU-100, ISU-122/152, KV-85, IS-1, IS-2 ellen szembõl már semmit vagy csak kicsi távolságból ért valamit.
Tény hogy nem egy életbiztosítás, de szembeállni vele se az. Ha meg a vállról indítható rakétákat nézzük (Panzerschreck, Panzerfaust vagy Bazooka), a hatása sokkal-sokkal biztosabb, bár a mozgatása 2 embert igényel.

A Hetzereket 1944-ben kezdték használni, mint szükségmegoldást. Az ágyúja a legtöbb orosz páncélosra még szembõl is veszélyes volt, a jármû rendkívül kicsi volt, és ami a legfontosabb, egy akkorra szinte haszontalan tank (Pz 38(t)) testére építhették rá. Marha olcsó, könnyû, a páncélja elmegy, az ágyúja veszedelmes, kicsi, ez volt minden ami akkor a németeknek kellett.

A SU-152-t meg 1943 elején állították szolgálatba, úgyhogy egy kicsit összekeveredtünk 😄

Jaj, szerinted úgy néz ki mint egy M24 Chaffee? 😊

Amúgy a kép címében ott a neve: T77. 1943. juliús 22-én írták ki a tendert egy multiple gun motor carrige-ra, ami a T24 (késõbbi M24 Chaffee) könnyû harckocsi testén alapszik. Eredetileg négy darab .50-es géppuskával tervezték, majd hat darab .50-esre emelték. 1944 áprolisában két pilot gépet rendeltek, a mock-up (makett) júniusban készült el. A fegyvertesztet októberben volt, az elsõ pilot gépet novemberben kezdték el megépíteni és 1945 júliusára lett kész.

Amúgy ez a Stielgranate 41 érdekes elképzelés. Leginkább egy öngyilkos akcióra emlékeztet...
csaba90
akkor biztos nem menne át az EU-s törésteszten 😄DD eleve nincs biztonságiöv xd

Csaby

csaba90
ebben is van valami, csak hirtelen az volt eszembe, hogy mire a su/isu korszak jött, addigra ezeket mind "elhasználták"

Csaby

Ezt értsd úgy, meghalt a kezelõszemélyzet.

A harckocsikban rengeteg kemény, kiálló panel van és minimális hely az embereknek. Ennél kisebb zuhanástól kitörheti a nyakát minimum a vezetõ.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Ez hol jelenti azt, hogy mire vége lett a háborúnak, nem használták a Hetzereket?

Bevetettek mindent, amíg volt üzemanyag.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-

csaba90
na meg mikor hetzerrel nyomultak su152 sehol nem volt, tudtommal 😊

Csaby

Ez tényleg egy Chaffee, vagy csak a szemem káprázik?

Kép