37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Garakx #11900 78 kill ban csak igaz de néha 1 lövéseztek. Rekord 7 kill vele jungel :) -
Garakx #11899 40 SIM csata -
Garakx #11898 Na... megnéztem. T4ben az Első KT-val van 40 csatám.
Tapasztalataim: T-44 egy szar :) Sima 1 lövés 10ből 8szor ellenben én neki.
Eseteim: Rongyol felém lő ding rálövök meghal.
Betámadott 3. 2 lenn volt nem fértek hozzá de a csövem az 1 elvvitte. Ez betegsége persze. a 3. vagy 8szor meglőtt szemből - az ott volt velem egy szinten - de kiléptem mert 5 percet nem várok javításra. Amúgy bajom nem lett.
Tegnap: T-44 Kursk orbitol. 3 szor meglő hátulról is megöltem. Jött még egy. Éppen javítok. Orbit orbit nem is tudom 6. lövése szedett ki. Ebből vagy 4 jött hátulról 10 méterről.
IS-2: Vicces egy shit. 2szer lövök ímíg ő egyszer. Tegnap. Ellövi magát mellé megy mert balfasz. Beírom neki bye bye és... feketébe lövöma csövet :D erre nekem jön próbál tolni. Megunta. Én hátra. Megint beírom bye bye és bumm.
SU-100: A KURVA ANYJÁT mert 1 lévésezik :)
SU-152: Néha csak feketébe lövi a csövem meg a tornyom de nem 5 perc alatt tölt, hogy megölhessem :)
-
twi452 #11897 és nem elég a teljesítménye t4-es panthereknek?
vagy csak azért nem játszunk velük mert nem javultak az előzőhöz képest annyit? :)
-
cpthungarian #11896 Nem játszottam vele, de ellenfélként elég szívósnak tűnik. :)
Ha az alját el lehet rejteni, akkor elég nehéz kiszedni. -
Stefan99 #11895 Próbáltátok a Ferdinandot is, az hogy muzsikál? Én még csak kb 50%-nál tartok a fejlesztésében, de a statjai elég jónak tűnnek. JP V már megvan de azt nem is próbálom, elég gyengének tűnik a páncélja tier négyhez. -
Hmmm... ennél azért többre számítottam.Azt sejtettem hogy nem ment T4-ben mert akkor nem írna hülyeségeket de hogy még t3-ban sem...
Igy már a helyén lehet kezelni a véleményét.Szót sem érdemel. :) -
Susarc #11893 de akkor miért van a játékban Heavy meg német tank ha csak mazohisták tudnak vele játszani,mert egyébként SEMMI értelmük? -
Droughert #11892 RB-ben van 2 csatája németekkel t3-ban, SB-ben 0 (+ehhez jön majd a mai nap eredménye)... -
Persze,nem is nagyon mennek.Az én csataszámomon is meglátszik ez.PantherD-vel fogom kihúzni a t5-öket is.Viszont ha a nagy tierekkel nem érdemes menni egyik oldalon akkor egy idő után minek fejleszteni? Ha a németek nem mennek a nagyokkal(mert egy idő után mindenki megunja ha csak kapja a pofonokat)akkor az oroszoknak nem lesz ellenfél t4-5-ben.Így a játék értelmét veszti. Gondolom ez nem célja a gazsinak sem,ezért bízom benne hogy majd megoldják.
Addig meg maradnak a t3 német vasak funnak és húzom az oroszokat. -
Droughert #11890 Azért nem szeretik a medeket, mert az Panther, és T4-ben ugyan azokkal a statokkal megy mint a t3-as , egyedül a T4-es kapott egy minimális armor buffot. A gund sérülés meg alap, gyakran az első találatra. -
Fogadni mernék hogy Tomáj még nem is játszott T4-ben.Ha igen,szívesen megnézem a statját ha be meri ide tenni.ha az cáfolja az itt leírtakat akkor befogom a szám egy időre. :) -
cpthungarian #11888 Akárcsak rólad.
Páran panaszkodnak, hogy elég szarul balanszolt a játék T4-től kezdve, amiben van is igazság.
Erre mindig megjelenik valaki, aki megvédi a játékot, mintha muszáj lenne.
Nem értem miért kell ennyire fanboy-kodni, fogadd el, hogy másnak is lehet véleménye a szeretett játékodról, még akkor is, ha az negatív. -
twi452 #11887 Azért arra senki nem kötelezi az embereket, hogy heavy-vel menjenek.
Oroszokból mindenki meddel megy németek meg hozzák a heavy-ket én ezt látom.
a jp-s egy respawn nem fair ez igaz de akkor miért erőlteti az ember ezt ha annyira fáj? :)
mondjuk én alapból se nagyon értem h minek játszik az ember td-vel, csak hátránya van gyakorlatilag a normál tankokhoz képest de ez az én felfogásom, nem is megyek velük :)
mi lesz itt ha majd beteszik az amcsi ágat is? :) -
Droughert #11886 Kicsit rosszul látod a dolgokat. Ha egy játék 2 fél online küzdelméről szól (PVP), akkor ott meg kel teremteni az egyensúlyt, mert különben értelmét veszíti az egész.
Az meg egy másik dolog, hogy Panther gun sérülésről+T4 problémáról van szó, te meg beszúrsz ide egy eredményt, cáfolandó az elhangzottakat, a gond az, hogy annak a tiernek semmi köze nem volt a témához... -
ToMy_ #11885 Ugyanez a sivalkodás megy T1 óta, és ugyanilyen röhejes volt akkor is.
Az a baj, hogy sokan elfelejtik, hogy ez egy játék. Amikor játszol vele, akkor:
1. szórakozni akarsz, kikapcsolódni.
2. elfogadod a szabályrendszerét.
Ha a 2. nem teljesül, akkor az 1. sem teljesülhet.
Aki játszik vele, de se az 1. és se a 2. nem teljesül, az miért is erőlteti?
Jó kis pszichológiai tanulmányt lehetne itt írni pár topiclakóról.
-
Droughert #11884 Akkor hozzád képest ász vagyok a 29%-os wr-emmel t4-ben JP-vel 
Mondjuk én most átkapcsoltam leszarom üzemmódba, mert vereség ellenére is jobban hozza a pénzt és azxp-t a t4. Volt már 30k silver+10k+ xp vesztes csatára.
Csak, hogy Tomz is megértse miről van szó, amikor azt mondják, hogy unbalanced a t4, mert még nem látta, de hitetlenkedik.
Csak számold össze, melyik oldal, mennyi tankot lőtt ki, és mennyi az élő játékos...
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
-
Ha hülyeségeket írsz,ne csodálkozz ha lehülyéznek. IRL meg ne izmozz itt,vannak nálad is erősebbek,bármennyi izom is van az agyad helyén.Hidd el.... :) -
Berakhatod ide a T3-as csatádat,pont azt bizonyítod amit írtam. :)
Az F2,a PZIIL,M és a PantherD(a csöve ellenére) jó vasak,lehet velük játszani.
Menjél 10-20 csatát a JP-vel,aztán tedd be ide a statodat!
Az enyém itt van:
(panther,pzIII,stb.65-70% win. JP 9% !!! PantherA 16%(igaz kevés csata mert egyszerűen nem lehet velük játszani.Ez a 9% ráadásul úgy hogy a legtöbb csatában még ellent is alig láttam.Van 1Kill/ csata átlagom míg a pantherral 4 !!)
A matekkal meg a kevés csataszámmal meg ne jöjjön senki mert ez nem fog változni míg így marad a balance,erre fogadok bárkivel.Azt sem lehet mondani hogy nem tudok a TD-vel játszani.Aki ismer a wotból,tudja hogy a 30K csatából úgy 20K-t td-vel mentem,egész jó eredménnyel.
Szóval azok a kurva tények nagyon makacs dolgok. :)
-
Lokker #11881 T4* -
Lokker #11880 De bicskanyitogató az a tudatlanság hogy T!-ről folyik a vita és belinkelsz egy T2-es csatát. Csak az lehet hogy nem tudsz olvasni vagy leszarod más véleményét. -
ToMy_ #11879 Személyeskedést mellőzni, szemtől szemben IRL próbálkozhatsz, addig kusi van és normális hangnem. -
ToMy_ #11878 Ja értem, T4-et oroszok fejlesztik, T1-2-3-at németek...
-
Lokker #11877 Te tényleg ekkora gyopár vagy, vagy csak olvasni nem tudsz? F2-vel én is csinálok neked ilyen duplázós kört. T4-T5ben vannak gondok nem T2-ben. T1-T3ig mindkét oldalt vannak jó gépek. -
Susarc #11876 jól látom ugye,hogy ez T4 :P amiről eddig is beszéltünk..... -
ToMy_ #11875 Azaz, kurva oroszok... 
-
*mindent -
Gondolom azért amiért én is,és talán még sokan mások.Bízunk a hibák javításában.:)
Aztán még talán azért mert a játék szép,kimondottan élvezetes a tankokkal menni.Tier3-ig játszható,tényleg mindkét nemzetben vannak jó és gyenge vasak.A tankos "feeling" sokkal de sokkal jobb mint a konkurenciánál.(persze ez csak egy szubjektív vélemény)
DE!!!! Attól még a németek t4-ben játszhatatlanok,ott már kibaszottul unbalanced az egész.A panther csöve attól még akkor is sérül ha egy a hasáig érő kavicsnak koccanok neki 20-al.(tegnap volt rá példa)A német TD-k játszhatatlanok mert az oroszoknak van respawn.Mivel itt minndent lehet egylövésezni,kétszeres túlerő ellen kell állandóan menni.Magas tierben nincsenek a német oldalon játszható medek.A pantherD után nem érdemes velük menni mert semmiben nem jobbak.A heavyknek meg ugye nincs respawn,emiatt a német oldal ugyan csak túlerővel néz szembe.
Ezek TÉNYEK !!!!! Tényeken pedig nem érdemes vitatkozni.Azon lehet vitázni hogy ez szándékos e,vagy csak rosszul átgondolt fejlesztés,lehet összeesküvés elméleteket gyártani,lehet szidni vagy kinevetni azokat akik ezt teszik de attól a tények még tények maradnak. -
Susarc #11872 semmi bajom az Oroszokkal csak a pofátlanságot nem szeretem és azt,hogy ilyen nyíltan tolják őket..... -
valamit nagyon elkúrtak a matchmaking-el, a patch óta folyton csak 6v6 meg 7v7 csatákba dob be. hiába várakozik az összes tierben 40-60 fő mindkét oldalon, percekig tököl, aztán berak egy ilyen vérszegény meccsre. -
twi452 #11870 Mert... k..va oroszok :D -
ToMy_ #11869 Na most már csak egyet nem értek: mi a faszért játszol még mindig ezzel a programmal? Ekkora nagy mazochista vagy?
-
Droughert #11868 Majd akkor mondhatjuk, hogy tarol mindenben, ha ez a játékosok számában is megmutatkozik. Egyelőre még korai a hurrá optimizmus. -
Susarc #11867 nézd meg a videót...nem "photoshoppoltam " :) -
Te meg nem vagy fanboy mi?:) Mivel senki nem erről beszélt, hanem az unbalanced megoldásokról ami tényleg érdekes... ezt csak egy elvakult ember nem veszi észre. -
bgabor #11865 Szánalmasak ezek az összesküvés elméletek. Az hogy lehet hogy mások mindegyik nemzetnél találnak jó és hatékony gépeket?
Ugyanaz van mint a WoT-nál volt annó. A jó játékosok bármelyik eszközzel boldolgulnak, a lúzerek meg russian balanceról meg csalásról nyivákolnak állandóan. Érdekes módon akinek jó a statja az minden géppel hatékony. -
Susarc #11864 a 85 az egy mocskos gép -
bgabor #11863 Hát, szerintem aki valamit is konyít a haditechnikához, az nem ül bele a KV-2esbe. Azzal az atomszar ágyúval tankcsatába menni...
Mellette még nagyon lassú vagy, viszont szép nagy célpont. Óriási függőleges felületek, szép nagy hívogató céltábla az egész. -
végre meglett a t34 85 is.
tököm televolt már a folyamatos német tank + carpathians/karelia szopórollerrel, gondoltam változtatok kicsit, így hát a su85-el szereztem meg a maradék rp-t. már ez a gép is durva, a nyamvadt 45 mm-es frontpáncélról folyton pattognak a német lövedékek, az ágyúja meg kb finger of death. amire rámutatok az szinte mindig egy lövéstől pukkan, kivéve az AI, volt amibe négyszer lőttem bele. :DDD
nos a t34 85... kapásból, ez egy sportkocsi. nem kell állandóan a gps-t pörgetni a fejemben, mint a pantherrel, hogy na merre menjek, hogy ne legyek sebezhető pozícióban, át merjek-e vánszorogni az emelkedőn, stb. tőgáz, aztán bárhol ott vagyok.
az ágyúja is büntet, mindent szétvisz, kivéve a tigrist szemből. szerintem a torony szerintem továbbra is bugos, ha azt lövik szinte sosincs modulsérülés. gondolom náluk meg penetrate, no damage látszik.
carpathianson meg akartam kerülni a várat, de két pz4 még nagyobbat került, ők tőlem jobbra lentebb voltak egy szinttel, próbáltam helyezkedni, de a külső nézetnek meg az artillerynek köszönhetően simán láttak, felém néztek végig. közben egy tigris meg kezdett felmászni balról. nem volt más lehetőség, hátat fordítottam neki, és leugrattam egyenesen a pz4-ek közé. mindkettő betalált, de az egyiket egyből kipukkantottam így külső nézetből, full gázon. ééérdekes módon a ruszki technikában csak a motor pirosodott be, a torony+reload lassult, driver-gunner injured. az összes sárvédő lemez lerobbant mindkét oldalt. ehhez képest kicsit lassabban, de simán betöltöttem és kilőttem a másik németet is, aztán gond nélkül elmenekültem a tigris elől.
már nekem volt ciki, egyből be is írtam nekik, hogy "russian balance...". és még szinte alapon van a research. -
Flikka #11861 Azzal nem lehet vádolni a Gaijint, hogy pénzéhesek lennének, :) talán direkt butítják a játékot, nehogy rákapjon mindenki... mit is kezdenének a sok pénzzel :D azért az is érdekes amikor KV2 vel 10 méterről 3 lövéssel sem tudom kilőni oldalról az F2-t csak 1 izzó és 35 ezüst per találat , majd felém fordítja a csövét és kiszed, persze csúnyán kikapunk, majd másik csata, mindenki 1 lövés, és simán nyerünk... elgondolkodtató