War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
<#103139>#103139>
You do not have permission to view this forum.
Need Help?
Our help documentation
Contact the community administrator
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/84642-first-steps-in-cbt-how-to/
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Vettem egy T 34 es csomagot, meg is kaptam a 3000 aranyat, de nem tudom, hol kell átlépni a tankos részre.
Az alábbi két csomagot feltöltöttem:
WarThunder_nightly.zip
config.rar
nagy nehezen telepítette is. De most meg már a repülõsbe sem akar belépni, egy error jön ki, aminek fotóját nem tudok ide betenni, mert nem vagyok VIP tag, és túl nagy a méret.
Az alábbi fórumra invitál:
Ezt a fórumot, se fotót nem enged betenni, sem linket még vagy 30 napi, vagy VIP tag nem vagyok. AZért, ha tudtok segíteni megköszönném... 😞
Fogalmam sincs ez mit jelent.
Ha újra telepítem az egész játékot akkor kell még esetleg valami mást is hozzá telepíteni, hogy a tank verzió is meglegyen?? ha nem akkor hol lehet átváltani,mert én sehol sem találom... 😞
ezt a research táblát megint csak nem találom..
A research táblán van két gomb felül ahol tudsz váltani tank és repülõ között.
Tarczay78 néven vagyok a játékban..
Köszönöm a segítséget.
Viktor
Várom már nagyon, mikor a 70.000 tonnás Yamato vágtázik feléd, aztán egy könnyed fuvallat közétek röppent egy kis felhõpamacsot, aztán volt Yamato, nincs Yamato <#idiota>#idiota>
De ha ott is ilyen 100 méterrõl lövik majd egymást a csatahajók akor kiugrok az ablakon.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

WoT: Nishizumi77
am. egyetlen pozitív dolgot tudok felhozni ebbe WT ellen de az nagyon nagy +, gépek elosztása és balanca igazságosabb, pl: német sugárhajtású Me 262 egy szinten van az amerikai mustanggal ahogy igazából is, ezek harcoltak egymással, nem koreai idõszakból migsz*rok ellen stb.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Azt a Gyáróriások részt azóta se mertem megnézni, csak felhúznám magam rajta.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
angelus1991ster.blogspot.hu
Gondolom ha bemásolnám a franciák tapasztalatait és Fritz Bayerlein véleményét a Párducról, akkor meg a Párducot utálnám...
Amúgy semmi bajom nincs a Hetzerrel. Még mindig sokkal jobb mint egy vontatható löveg vagy egy nyitott felépítményes páncélvadász. A tömegéhez és az alváz korához képest nem egy rossz gép.
Formára kifejezetten tetszik annak ellenére hogy többnyire nem tetszik a németek kocka és "egyszerû szög" tankok formája.
Általában azokat a harcjármûveket szeretem amik kinézetre is tetszenek, függetlenül attól, hogy technikailag épp milyenek voltak. Például a KT is nagy kedvencem pedig összességében technikailag sok jót nem lehet róla elmondani. De ugyanebben a cipõben jár a Somua S35, A38 Valiant is.
A korabeli német propaganda anyagokat meg szintén. Le merem fogadni hogy az idézett lap 2 oldallal késõbb arról írt hogy majd a Führer és a wunderwaffék rövidesen megnyerik a háborút 😄.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/115051-gaijin-listen-to-this-guy/
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Tudod, ez ugyanolyan propagandaanyag mint az hogy Magyarország jobban teljesít 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
valamiért csak gyártásban maradt '52-ig. Nyilván jogosak a kritikák amiket írtál, de emellett egy sunyi kis méregzsák volt a méretei miatt. Nem az volt a dolga, hogy kiálljon a mezõre boxolni az IS-ekkel, vagy sunnyogott, vagy támogatta a gyalogságot. Bár tény erõsen kényszermegoldás 44-ben rendszeresíteni egy ilyen vasat, biztos nem ez volt a jellemzõ, de azért szép teljesítmény (achtungpanzerrõl):
Panzer Units Bulletin from October of 1944 – "…Light tank destroyer Jagdpanzer 38 proved itself in combat. Crews are proud of them (Hetzers) and they as well as the infantry have confidence in them. The most praised is the option of all-around fire from the machine gun. Great firepower, low profile and overall shape proved suitability to fulfill two main tasks: fighting enemy tanks and direct support of the infantry in defence and offense. It occurred that single company in short time destroyed 20 enemy tanks without any losses. One unit destroyed 57 enemy tanks (including 2 Stalins at 800m (Soviet IS-2)) without any losses. This same unit arrived in the combat area after traveling during the day the distance of 160km without any breakdowns…Front armor can withstand Soviet 76.2mm gun fire. Current losses are results of side and rear plates being hit…"
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Kár, hogy az ilyen jellegû hozzászólásokból/hozzászólókból van kevesebb...
És most képzeljétek el ezt amikor szabnak elõre egy dimbes dombos helyen, miközben lõnek rájuk..
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Csaby
Ha a Hetzer lett volna minden a németeknek ami kell akkor tömegesen adták volna meg magukat. 😄 Többnyire utálta a legénysége.
Terepen nagyon lassú volt (max 15 km/h) mert hiányzott belõle az vonóerõ. Kicsit orrnehéz volt. A löveg horizontális kitéríthetõsége se volt jó, balra 11, jobbra 5°. Az irányzó és a töltõ a löveg bal oldalán foglalt helyet, tehát a bal oldalról mérték be a célpontot, miközben a löveg úgy volt elhelyezve hogy a tõle jobbra lévõ célpontokat tudja hatásosabban támadni. A töltõ nehezen érte el a jobb oldalon elhelyezett lõszert. A parancsnok ülése jobbra hátul volt, ami csökkentette a látóterét. Összességében nagyon szûkös volt a küzdõtér. A páncélzata papíron tûrhetõ kategória, de a valóságban nagyon ócska volt a rossz minõsége miatt (~220-240 BHN keménységû az adott vastagságokra elõírt kb 320 helyett). Az oldalpáncélzat a 12,7 mm-esnél nagyobb kaliberõ páncéltörõ lövedékek ellen már nem igazán védett.
A lövegre ráfoghatjuk, hogy jó volt. Bár az orosz SU-152, SU-100, ISU-122/152, KV-85, IS-1, IS-2 ellen szembõl már semmit vagy csak kicsi távolságból ért valamit.
A SU-152-t meg 1943 elején állították szolgálatba, úgyhogy egy kicsit összekeveredtünk 😄
Amúgy a kép címében ott a neve: T77. 1943. juliús 22-én írták ki a tendert egy multiple gun motor carrige-ra, ami a T24 (késõbbi M24 Chaffee) könnyû harckocsi testén alapszik. Eredetileg négy darab .50-es géppuskával tervezték, majd hat darab .50-esre emelték. 1944 áprolisában két pilot gépet rendeltek, a mock-up (makett) júniusban készült el. A fegyvertesztet októberben volt, az elsõ pilot gépet novemberben kezdték el megépíteni és 1945 júliusára lett kész.
Amúgy ez a Stielgranate 41 érdekes elképzelés. Leginkább egy öngyilkos akcióra emlékeztet...
Csaby
A harckocsikban rengeteg kemény, kiálló panel van és minimális hely az embereknek. Ennél kisebb zuhanástól kitörheti a nyakát minimum a vezetõ.
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Bevetettek mindent, amíg volt üzemanyag.
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-