11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • RatBaG #11862
    végre meglett a t34 85 is.
    tököm televolt már a folyamatos német tank + carpathians/karelia szopórollerrel, gondoltam változtatok kicsit, így hát a su85-el szereztem meg a maradék rp-t. már ez a gép is durva, a nyamvadt 45 mm-es frontpáncélról folyton pattognak a német lövedékek, az ágyúja meg kb finger of death. amire rámutatok az szinte mindig egy lövéstől pukkan, kivéve az AI, volt amibe négyszer lőttem bele. :DDD

nos a t34 85... kapásból, ez egy sportkocsi. nem kell állandóan a gps-t pörgetni a fejemben, mint a pantherrel, hogy na merre menjek, hogy ne legyek sebezhető pozícióban, át merjek-e vánszorogni az emelkedőn, stb. tőgáz, aztán bárhol ott vagyok.
    az ágyúja is büntet, mindent szétvisz, kivéve a tigrist szemből. szerintem a torony szerintem továbbra is bugos, ha azt lövik szinte sosincs modulsérülés. gondolom náluk meg penetrate, no damage látszik.

carpathianson meg akartam kerülni a várat, de két pz4 még nagyobbat került, ők tőlem jobbra lentebb voltak egy szinttel, próbáltam helyezkedni, de a külső nézetnek meg az artillerynek köszönhetően simán láttak, felém néztek végig. közben egy tigris meg kezdett felmászni balról. nem volt más lehetőség, hátat fordítottam neki, és leugrattam egyenesen a pz4-ek közé. mindkettő betalált, de az egyiket egyből kipukkantottam így külső nézetből, full gázon. ééérdekes módon a ruszki technikában csak a motor pirosodott be, a torony+reload lassult, driver-gunner injured. az összes sárvédő lemez lerobbant mindkét oldalt. ehhez képest kicsit lassabban, de simán betöltöttem és kilőttem a másik németet is, aztán gond nélkül elmenekültem a tigris elől.

már nekem volt ciki, egyből be is írtam nekik, hogy "russian balance...". és még szinte alapon van a research.