11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Trucker39
    Annyira nem nagy macera beállítani. Azért én is várom, hogy megjelenjen a magyar zászló a választható listában.

Panther D-vel valóban történhetett valami. Én is elfelejtettem kb 100 csata után játszani vele. Most félre van téve, pontosabban ez a tank a csali, hogy az MM magasabb osztályba sorolva hívja be a "bosszúállót", a Flak 36-t. Most, hogy nem nagyon megyeget a tankos nekem, elővettem és HB módban pufogtatom a légteret. Sok értelme nincs, de a felgyülemlett feszültséget levezeti. Egy-két gép lepuffantása után én leszek az ellenfél légi erejének a célpontja, ami nem olyan nagy baj. Addig sem a tankokat macerálják. Ha van eszük addig elmennek foglalni.

Néha azért lehet szép köröket is menni vele: