War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sherman0070
Arra még várhatsz hogy ez open beta legyen 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

<#eljen>
Csak jöjjön máááááá!!!!
fõleg, hogy ide nem igazán kell semmi spéci periféria 😊
egyedül csak játékosok akik szeretnének így is játszani és gondolom ebbõl azért jóval több lesz mint a repülõs sb-s emberek 😊
Ez egy szenzációs hír én már elkönyveltem magamban, hogy AF-bõl a kevés playa miatt kiirtják lassan az SB-t. De úgy néz ki mégis látnak benne fantáziát.
Jónak tûnik (akár még a pár tanknak engedélyezett respawnnal együtt is), csak a roncsok eltûnését kéne kivenni.

Hasonló kláneseményt csináltunk a WoT-os klánomban (historical mod pack, ami a torony feletti és egy féle sniper nézetet engedélyezett, nincs szórásjelzõ, nincs jelzés a tankok felett, nincs kontúr a tankoknak), mellé történelmileg többé-kevésbé hiteles tank és modul összeállításokkal, és még a WoT negyedekkora térképein, az idióta spotrendszerrel meg HP sebzéssel megspékelve is eszméletlen játékélmény volt.

Az egyik küldetésben pl. egy csapat Pz III-nak és Pz IV-nek kellett egy falun átkísérnie a megvédendõ Tiger prototípust (neki nem volt lõszere) a lesben álló orosz T-34-ektõl, KV-1-ektõl és Su-76-októl. Én a kis Pz III-asomban minden kis házikót tanknak hittem (a köveket csak azért nem, mert azok szürkék voltak). El se tudom képzelni hogy milyen lesz ez egy ilyen környezetben 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Sherman0070
ja ok 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Olvasd el újra 😊 Nem tetszik neki a pálya ezért mára hanyagolja a game-et

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

Sherman0070
Nem este 8-ig van nyitva?

Gyanítom hogy mivel csak most kezdik tesztelni nem véletlenül adja mindig azt 😄

Gottfried
Mivel szinte mindig azt adja,mára ennyi volt a játék.Majd csütörtökön újra megpróbáljuk. 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Sherman0070
Nálam épp fordítva 😄 Nem tudtam hogy mi van itt mentem elõre lövöldözni és puff vereség 1 percen belül 😄

Gottfried
Nem lesz azzal a pályával baj.Most tesztelik,gondolom hamar javítani fogják ezeket a hibákat.Elõször én is csak néztem hogy mi a manó,épp hogy csak elindultam és már nyertünk is. 😄

Sherman0070
Pfúú ezek a fejlesztõk csak rontanak a játékon most is betettek egy olyan új mapot amin foglalni kell de úgy van hogy nagyon lassan foglal és ha mondjuk a mi csapatunk foglalja be lassabban akkor úgy lemegy fölül a kék csíkunk hogy 5 mp alatt vesztünk és még egy kis extra ehez hogy mindig befagy a játék ha az új pályán vége a meccsnek.
Csak gratulálni tudok annak aki kitalálta ezt a pályát.

A research táblán van két gomb felül ahol tudsz váltani tank és repülõ között.

sikerült megvenni . felpatchaltem a launchert nightly servert ír , 1.40.8.0 verzió fut. Amikor belogolok viszont repcsik vannak , lehet hogy most nem megy a tankos server és repülõset ad be ? vagy mi lehet a gond ?
Sherman0070
Ebbe a linkbe csak az tud bemenni úgy hogy mûködjön aki bent is van tényleg a CBT-ben. Vagyhát beadja de ír valami nemtom mit 😄

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/92175-how-to-access-nightly-server-updated/
Múlt héten még biztos lehetett venni, ráadásul aki akkor megvette egybõl be is került.

Activation onlyt ír, szerintem már nem lehet megvenni õket. Nem is baj, szerintem egy hónapon belül kijön a játék(open beta).

http://warthunder.com/en/news/356-Tanks-advanced-packs-en

Ni.

De amúgy a gugli a barátod 😊

köszi a választ. Esetleg egy link hol tudok venni ?
Ha veszel tank packot, akkor kapsz zárt béta meghívót. Amúgy elvileg randomra hívnak be embereket akik megcsinálták a decemberi feladatokat.

bocsim de van már lehetõség kiprobálni betat bárkinek ? vagy csak closed van és meghívás utján megy ?
Na, már ez a topic is vitáról, mintsem a játékról szól ..

Coral Springs
Húha <#nevetes1>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Gottfried
A tesztel kapcsolatos infok szigorúan titkosak.Mától hallgatok mindenrõl ami a játékkal kapcsolatos. 😊

Ha vitatkozni akarsz valamirõl,bármirõl ami nem a GF-el kapcsolatos,akkor szívesen. 😄

Látom nincs szerver, mert építõ jellegû hozzászólást vagy tesztel kapcsolatos információt eléggé hanyagoljátok, gondolom ilyen lesz majd a fórum a WoT-os bírmok érkezésekor OBT-nél...
Gottfried
Igazad van Joe,tényleg nem kell itt személyeskedni.Befejeztem. 😊

"Engem jól tartottak a szüleim"
Az állatokat szokás tartani, nyilván ezért lettél ekkora tahó paraszt.
Na ja,a tankok iránti vágyakozás)
Nem a WOT fórum.. a tankok. Azok növelik meg a tesztoszteront 😊

Jó lenne ha abbafejeznétek a személyeskedést,nincs igaza egyikõtöknek se és kész😊.Nem értem miért kell egy olyan játék miatt vitázni,amit még ki se adtak,sõt még csak nem is béta..
Úgy látom a wot fórum rossz hatással van az emberekre..
Gottfried
Szívesen,jókívánságból soha nem fogyok ki.

Gottfried
Hát arról hogy nem érzed magad egyiknek sem,az egyik kedvenc mondásom jut eszembe,amit még a wot fórumon olvastam:

Ha meghalsz,észre sem veszed,csak a hozzád közelállóknak fáj.Ha hülye vagy,ugyanez a helyzet.

Coral Springs
Köszönöm a jókívánságod, szerencsére engem jól tartottak a szüleim. Bár ahogy elnézem te biztos sokat kaphattál a buksidra.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Gottfried
Ha én lennék apád helyében,naponta vernék beléd egy kis jó modort.😊

Sajnos azomban nem lehetünk mások helyében...

Coral Springs
Nem érzem magam egyiknek se az általad felsoroltak közül azért mert szóltam hogy talán nem itt kellene lehúzni a játékot zárt béta teszterként. Te viszont huszadjára se érted meg hogy nem játszóházba kaptál belépést, és hogy amit csinálsz a haveroddal az szembemegy a szabályokkal. Akkor most ki a hülye ? Ha én lennék a GM kollati helyében már kiraktalak volna a bétából mint macskát szarni, azt utána jogosan rinyálhatnál.

Ez nem elõvétel, és az NDA mindenkire vonatkozik. A hivatalos fórumon lehet szólni ha valami nem tetszik, van erre külön platform, és a fejlesztõk csak azt olvassák.

Aki nincs bent és infó morzsákat szeretne annak ajánlom Entak vieóit a youtube-on 😊 Õ elég profin látja a dolgokat. Tegnap pl feltöltött egy videót egy éjszakai csatáról, ami elég cool 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Szerintem hivatásos/fizetett béta tesztereknek nem szabad leszólni a béta projectet, de olyanoknak, akik elõvételben vettek egy játékot és a CB-be bekerültek csak van joguk leszólni, ha valami nem tetszik.

De mondjuk elsõ körben a fejlesztõknek kellene reklamálni, és csak utána publicon.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Gottfried
Még valami,ha már itt fenyegetõzöl.Légy szíves említs meg egy konkrét hibát amit itt megosztottam a játékról.Azt hiszem azon kívül hogy kurvára nem ment a játék és ez nem tetszett,nem írtam semmiféle hibáról.
Ha ilyen komoly szövegértési(értelmezési) problémáid vannak(ez egyébként már a legutóbbi vita alkalmával kiderült),akkor mi a francnak írkálsz egy nyilvános fórumra????
Trollnak meg nagyon gyenge vagy.😊

Gottfried
Ó,hogy ez a banolással kapcsolatos hsz-ed nekem szólt.....

Te nem csak rosszindulatú,nagyképû és magadat mindenkinél intelligensebbnek tartó vagy hanem még hülye is.
Tudod mit,jelents fel(bár szerintem már megtetted),aztán meglátjuk mi lesz.
De rühellem az ilyen gerinctelen kis patkányokat!

Eddig se láttak mindenkit, legalábbis 2 hete repkedtem kicsit és összvissz egy jelölt tankkal találkoztam, de az már akkor látszott amikor a repterünk felett voltam. A repülõsnél ugye alap hogy kijelölöd az ellent (AB-n) hogy mutassa tisztán a kis célkarikát ahova lõni kell, de ilyen tankosnál nincs úgyhogy jelen állás szerint szökõévente egy ember spotolja be az ellent, pláne azzal a felfogással, hogy nehogymár a bombázó kapja a killt helyettük. Az arty támogatást kérõ opcióról már ne is beszéljünk -.-
Az only tankos pályán már találtam is egy camper halyet ahova a T-34-ek szeretnek beállni, de reptér hiányában sokra nem megyek vele XD

A tankok spotolásának rendszere sem kiforrott még, de tuti nem úgy lesz, hogy akit a tankok látnak azt a levegõbõl is látni fogják. Gúvadhat a bomberek szeme. Mondjuk azért tudni lehet majd, hogy hol kempelnek a mókusok. De a bombereket lövik majd a földrõl és a levegõbõl is, nem lesz nagy túlélési esélyük valszeg 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Rosszkor szóltál hozzá rosszul.. a macskaharcotok nem érdekelt a hétvégén.

A bombázók jelenleg elég nagy gondot okoznak, de én abban bízok, hogy a normál játékban majd nem lesz idejük a tankokkal foglalkozni.
Jelenleg repülõknél szinte csak bombázókat látok csatában, de néha bemegy valaki vadászgéppel és ledarálja õket pikk-pakk.
Azt mondjuk nem tudom felfogni, hogy miért játszanak ennyien repülõkkel.
Én még nem bírtam rávenni magam, mert a tankok jobban érdekelnek.
Ha repülni akarok, akkor ott a normál szerver. <#zavart2>

Coral Springs
Csodálkozom hogy a tegnapelõtt kialakult vita után valaki nem érti a #5375 -öt. Minden esetre részemrõl ezt a dolgot lezártnak tekintem, majd az illetékesek végzik a dolgukat ha úgy látják jónak. Szavakkal az idióta agyakban sajnos nem lehet rendet tenni, erre mindig rá kell jönnöm. Talán ha kiosztanak egy-két ban -t a delikvensek így majd észre fogják venni magukat, hogy talán nem kéne lehúzni egy zárt béta fázisban lévõ játékot, fõleg béta teszterként. Ez még viccnek is rossz.

És itt még a bombázók is ott lesznek. AB-n egy rémálom tud lenni, egy másik tank bespotol és pár másodperc múlva már pottyan is rád a bomba 😄

A mocskos artyk már akkor is megszívatták a játékosokat<#mf1> Én a Katyushat rühelltem nagyon, persze csak ha nem én ültem benne. <#idiota>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.