37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • JethroHUN
    Mi a franc van az MM-mel? 15 perce várok... 70 - 50 az arány RB-re és ez semmit nem változott ennyi idő alatt. Egy darab matchet nem indított a szerver. ... a pláne az, hogy ennyi idő várakozás után berak 5v5ben.
  • gstup
    Egy pzIII-mal is lehet...
  • Glo
    Pantherrel azért lehet szivatni a T44-eket rendesen :)
  • bgabor
    Én is F2-vel húztam ki a dolgokat. Ez olyan mint a nagyobb Pantherek. Alig valamivel tudnak többet, de jóval keményebb ellenfelek ellen mennek. Szóval nem érdemes szórakozni velük.
  • gstup
    Mi a ***** rak be állandóan 5 vs 5-be.Német-orosz oldalon egyaránt!Hihetetlen.
  • gstup
    Nem olyan jók.F-2-vel húzd ki a phanter D-t.
  • Lokker
    a pz4 G és H van olyan jó tier3-ban mint az f2 tier 2-ben vagy szenvedés lesz eljutni a pz5 D-ig?
  • gstup
    Na jó.Most mehet el a gaijin a p***ba.Német oldalon 60+ várakozó orosz oldalon 40+(TIER III.).Erre Phanter D-vel bedob egy 5 vs 5-be ahol csak t-44-ek vannak.Great job!Csodálatos MM....
  • Dewri
    Ez új információ, mert én nem ezt tapasztalom... Még akkor se lövöm át mindig a KV1-et, ha direkt célzottan lövök géppuskafészket, függőleges felületet, oldalát rajta! Pedig van PzIII L és Stug F-em is. Ha én ülök KV1-ben, beforgatva egyáltalán nem érzem veszélyben magam, legutóbb közvetlen közelről küzdöttem le egy Stug F-et és egy PzIII M-et (a Stuggal összeértünk, a Pz III kb 10 méterre volt...), egyik se tudott kilőni, én meg mindkettőt leszedtem. Sérül a lánc, felfüggesztés, apróságok, de az ágyú az mindig lő.:)
  • Susarc
    nah megvan ez is ! természetesen használni nem fogom amíg nem csinálják meg rendesen a T4-es anomáliát......tippeljetek ugyan melyik része sérül meg és lesz fekete az első bekapott lövedéktől ? :P :D IGEN,NYERT! az ágyúcső :)

• Susarc
    ja sry, azt hittem a festések közül hiányolod a zászlónkat...
  • Trucker39
    Mármint a Launcher-ben? Tegnap még nem láttam.
  • Susarc
    a zászlónk már ott van egy jó ideje HUNGARY néven.... :P
  • Trucker39
    Annyira nem nagy macera beállítani. Azért én is várom, hogy megjelenjen a magyar zászló a választható listában.

Panther D-vel valóban történhetett valami. Én is elfelejtettem kb 100 csata után játszani vele. Most félre van téve, pontosabban ez a tank a csali, hogy az MM magasabb osztályba sorolva hívja be a "bosszúállót", a Flak 36-t. Most, hogy nem nagyon megyeget a tankos nekem, elővettem és HB módban pufogtatom a légteret. Sok értelme nincs, de a felgyülemlett feszültséget levezeti. Egy-két gép lepuffantása után én leszek az ellenfél légi erejének a célpontja, ami nem olyan nagy baj. Addig sem a tankokat macerálják. Ha van eszük addig elmennek foglalni.

Néha azért lehet szép köröket is menni vele:

• R0GERIUS
    Hát remélem, hogy nem fog még egy hónapot csúszni :/
  • R0GERIUS
    Attól függ, hogy mivel. :D
    Pz III L, StuG III F, Pz IV F2 esetén szinte mindegy hol lövöd, mert bárhol átütöd. Amúgy meg azt tudom tanácsolni, hogy ne lődd szemből, inkább kerüld meg.
  • Brenor
    Urak friss hírek a magyarításról.
    Beszéltünk az illetékessel hogy mi a halálért nincs még benn és azt a választ kaptuk, hogy a PS4 megjelenés miatt úsztak el vele, de nagy valószínűséggel (tehát még nem 100%) jövőhéten bekerül a launcher-be.

Szóval ha minden jól megy már csak párat kell aludni és el lehet felejteni a másolgatós/mókolós módszert :)
  • Volfram42
    Elvileg ment alapból tíz csatát, ha nem mentél azóta annyit akkor megvan. érdekes lehetett. :)
  • Lokker
    kv-1 zis-5 hol a pékben kell lőni? mert szemből lőhetem azt bármivel semmi nem pusztul meg rajta. próbáltam a torony alá lőni, a vezető nyílást és semmi meg se érezte.
  • RatBaG #11801
    ez előbb olyat láttam, azt hittem bepisálok a röhögéstől.
    kubanon voltunk, fordított spawn, a most szokásos elcseszett 7v7 teamek, ilyesmi. összes német halott, egy utolsót várunk, hogy végre utoljára lespawnoljon, többiek a keleti spawnnál, én elindulok az északihoz.
    alig érek fel az első emelkedőn, egy kisebb domb mögül előbukkan a pz3... szemtől-szemben összetapadva egy AI t34-el, ami ilyen 40 km/h körüli max sebességgel tolta, mintha tollból lenne, az meg tolatva csak ijedten forgatta a tornyát.
    olyan gyorsan jelentek, meg annyira röhögtem, hogy rá se bírtam fordulni a su85-el, aztán pár másodperc múlva vége lett a körnek. sajnos replayt menteni is elfelejtettem. :(
  • Droughert
    Na ezért mondom, hogy T4 egy fos német oldalról. Nálunk 9 kill, náluk 6. Nálunk nincs élő tank, náluk még 3 volt, abból 2 su100-as kifilézta a szokásos módon a panthert. Első bekapott lövésre gun elszállt, lőttem egyet vele, ezzel fel is robban a ammorack.
    [IMG][/IMG]
  • Droughert
    Op. oroszok, ennyi...
  • cpthungarian
    LOL.
    Csapattárs felborult, de be tudtam tolni a foglalókörbe.ű
    Szegénynek a végén már csak lánctalpai látszottak ki.

• Droughert
    Van benne arty!!!
  • vajakos21
    Ilyen Demói vannak a WOT nak is...aztán belépsz...
  • BooMiller
    Aham néztem már, meglátjuk:)
  • twi452
    legalább ha kijön akkor nyugi lesz itt (egy darabig):)
  • ElLobo
  • cpthungarian
    Amcsik, Obsidian Entertainment (Fallout: New Vegas).
    CryEngine motor, modern tankok, viszont sajnos ugyanúgy HP alapú sebzés lesz, mint a WoT-ban.
  • BooMiller
    Jól látom ez nem orosz fejlesztés?:))
  • Susarc
    jóféle
  • cpthungarian
    Egy kis OFF, sry.
    De talán még sokan nem látták. :)

• Droughert
    Aki realizmust keres annak ott az IL2/BOS (hamarosan), DCS, Steel Beast pro. MMO köntösbe csomagolt PVP "szimulatoroknál", a felek közötti egyensúly megteremtése fontos, akár a történelmi hűség rovására.
  • Sith
    Nekem fontos a relaizmus, csak szerintem feleslegesen keresitek ebben a játékban (én sem itt keresem), mivel a játék alapja a grind és majd ha egyszer kiforrja magát akkor a CW és a stat ezért kb soha az életben nem lesz reális.
    Ezzel nem azt akarom mondani hogy a játék jó így ahogy van, remélem lesz majd még jobb is.

• Droughert
    A repülők miatt újra csak SB-t megyek, de nekem az új dzsungel bejön, sokkal játszhatóbb, nagyobb lett, jót tett neki az átalakítás. Ma mentem légvédelemmel 2 kört, RB-ben, jót tett a repülők ellen célzás rásegítés, nincs akkora terror, csak látták ők is, hogy magasabb tier-ben a B25/Yer alázás nem egészséges.
  • Mnemomic
    nektek nem jött elő olyan bug hogy nem mindig forog a torony? nem kilövik, hanem el van forgatva valameddig, aztán kell vele szórakozni mire vissza lehet fordítani mintha beragadna. de lövés nem ér közben.
  • Gottfried
    A simmel csak egy bajom van,az arcade pályákon kisül a szemem mire meglátok valamit.Kurszk és talán most a kárpátok is jó lesz de karélia ,kuban és a dzsungel simben nagyon nem bejövős.Így marad az RB az oroszokkal. :)
  • Gottfried
    De lehetne. :)
  • Torzonborz
    Figyi én elhiszem hogy ideges vagy , sőt gondolom hogy nem véletlen anyázol ennyire ( bár gyakorlatban nem tudom mert amíg ilyen kiforratlan a GF addig nem játszom vele ) de nem lehetne egy picikét kulturáltabb formában ?
  • Susarc