War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
egyedül csak játékosok akik szeretnének így is játszani és gondolom ebbõl azért jóval több lesz mint a repülõs sb-s emberek 😊
Hasonló kláneseményt csináltunk a WoT-os klánomban (historical mod pack, ami a torony feletti és egy féle sniper nézetet engedélyezett, nincs szórásjelzõ, nincs jelzés a tankok felett, nincs kontúr a tankoknak), mellé történelmileg többé-kevésbé hiteles tank és modul összeállításokkal, és még a WoT negyedekkora térképein, az idióta spotrendszerrel meg HP sebzéssel megspékelve is eszméletlen játékélmény volt.
Az egyik küldetésben pl. egy csapat Pz III-nak és Pz IV-nek kellett egy falun átkísérnie a megvédendõ Tiger prototípust (neki nem volt lõszere) a lesben álló orosz T-34-ektõl, KV-1-ektõl és Su-76-októl. Én a kis Pz III-asomban minden kis házikót tanknak hittem (a köveket csak azért nem, mert azok szürkék voltak). El se tudom képzelni hogy milyen lesz ez egy ilyen környezetben 😄
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Csak gratulálni tudok annak aki kitalálta ezt a pályát.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Ha vitatkozni akarsz valamirõl,bármirõl ami nem a GF-el kapcsolatos,akkor szívesen. 😄
Az állatokat szokás tartani, nyilván ezért lettél ekkora tahó paraszt.
Úgy látom a wot fórum rossz hatással van az emberekre..
Ha meghalsz,észre sem veszed,csak a hozzád közelállóknak fáj.Ha hülye vagy,ugyanez a helyzet.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Sajnos azomban nem lehetünk mások helyében...
Aki nincs bent és infó morzsákat szeretne annak ajánlom Entak vieóit a youtube-on 😊 Õ elég profin látja a dolgokat. Tegnap pl feltöltött egy videót egy éjszakai csatáról, ami elég cool 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
De mondjuk elsõ körben a fejlesztõknek kellene reklamálni, és csak utána publicon.
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Ha ilyen komoly szövegértési(értelmezési) problémáid vannak(ez egyébként már a legutóbbi vita alkalmával kiderült),akkor mi a francnak írkálsz egy nyilvános fórumra????
Trollnak meg nagyon gyenge vagy.😊
Te nem csak rosszindulatú,nagyképû és magadat mindenkinél intelligensebbnek tartó vagy hanem még hülye is.
Tudod mit,jelents fel(bár szerintem már megtetted),aztán meglátjuk mi lesz.
De rühellem az ilyen gerinctelen kis patkányokat!
Az only tankos pályán már találtam is egy camper halyet ahova a T-34-ek szeretnek beállni, de reptér hiányában sokra nem megyek vele XD
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Jelenleg repülõknél szinte csak bombázókat látok csatában, de néha bemegy valaki vadászgéppel és ledarálja õket pikk-pakk.
Azt mondjuk nem tudom felfogni, hogy miért játszanak ennyien repülõkkel.
Én még nem bírtam rávenni magam, mert a tankok jobban érdekelnek.
Ha repülni akarok, akkor ott a normál szerver. <#zavart2>#zavart2>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.