11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • lammaer
    Orosz brigád ez is, ez a probléma. Ezek ilyenek sajnos, IRL tapasztalatból mondom.

@bgabor: a WG sem volt tahóparaszt a CB alatt/OB elején. Szép lassan lettek ilyenek, részben azért is mert a playerbase bizony csak szitkozódni meg rimánkodni tud, soha semmi nem jó alapon.
    Ne legyen igazam, de sztem gaijinéknál is el fog jönni az az idő, amikor nemcsak simán egy "known issue. Thank you for reporting" lesz a válasz.

Mondjuk én még "élvezgetem" a játékot, hála istennek nem vagyok annyira belebuzulva a tankokba hogy zavarjon ha a tigris lámpája feletti páncélzat 100mm miközben a valóságban 105 volt :)
    És mivel én úgyvagyok vele hogy az egész random, az se zavar ha a modulok elhelyezése meg a hitbox bugos.

"Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa." :)

ui: a reklamálóknak meg ez: "Boldogok, akik sírnak, mert ők megvigasztaltatnak." :)