11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Stuko
    Üdv!

Ezzel a bughalmaz sérülésmodellel nikor kezdenek vmit? Van erről vmi info vkinek?
    Félelmetes, h. milyen...

Tegnap este, realistic csata, t34-l mentem. Jön szembe az pz4f2, rálövök a sofőr-kémlelő nyílására, kigyullad, leég. Ok örülök, megyek tovább. Másik 2 pz4f2 foglalja a pontot, meglepem őket hátulról, egyik kap a motortérbe egyet, instant robban, másik nincs képbe, néz tovább maga elé, mondom akkor Te kapsz egy toronytockost, erre az kigyullad!! és leég. Ok, f.sza minden, happy vagyok, beállok foglalni, jönnnek a csórók stug-gal meg pz3 L-l, stug kap egyet lövegcső felé, kigyullad, leég, pz3, csak a torony teteje látszik, rálövök, átütés és megint gyulladás, szegény fritz eloltja, közbe rámegyek, tolat be a szikla mögé, rálövök, eltalálom a még éppen kilátszó első futógörgőt, el is pukkan...
    Közbe azért Én is kapom, tiszta piros mind2 lánctalpam(!!!), bár kaptam jócskán máshova is, de kb ennyi...

9 kill lett végül, de aki ezt élvezi, és azt mondja, h. realisztikus...hát az sürgősen menjen orvoshoz.