Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Nem tudom majd kipróbálom a ruszki szervert. Tegnap jobban ment több volt a győzelmem (meg is lepődtem). Az utolsó csatám maga volt az élvezet. 2vs1-ben maradtam jungelen. Én párduccal a 2 srác meg T34-85-el. Az egyiket atomjaira lőttem szét a másik feladta (előttem az összes létező alkatrészét a tankjában), majd bejött egy La7-el. Bementem a pontjukat foglalni ő meg persze folyamatosan zuhant rám és géppuskázott, én meg állandóan arrébb mentem így teljes sorozatokat nem tudott leadni. A végén egy rázuhanásánál belefúródott a földbe :) Volt 5 földi és 3 légi killem, meg pár kill assist. A végén kaptam 58 ezret egy rakás plecsnit meg kb 6 ezer RP-t :) Hosszú idő óta azt a tegnapi csatát élveztem a legjobban :)