11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Pluskast
    Igen, sajna ez rendszeres a német oldalon. Engem először szétvetett az ideg meg a düh, aztán jött nálam a "hát persze!" és "hogyne!" felkiáltások és hangos röhögések, most meg már fel sem veszem. A fórumon fejlesztőknek feltettek egy rakás ilyen videót meg panaszkodnak is rendesen, persze a válaszuk az, hogy tudnak róla javítani fogják bla, bla. Várok a következő patchig. Ha utána is megmarad ez a kibalancolatlan szarság akkor befejeztem, mert még egy wotra nincs szükségem. Sajna be kell látni, hogy ruszki fejlesztők nem tudnak ilyen jellegű játékot fejleszteni. Vagy azért mert egyszerűen szarnak bele, hogy mennyire kibalancolt a lényeg az, hogy fizess és kussolj, vagy esetleg azért mert tényleg elfogultak a saját hadseregükkel és történelmükkel szemben (bár a mentalitásukból adódóan én inkább az elsőre tippelek).