11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Gottfried
    T50 T1 de nem igazán kerül T1 csatákba.Azzal húzom én is az orosz T2-ket és szinte mindig pzIIIL-M,F2 StugF az ellenfél.Azok meg simán kiszedik.Nagy ritán jönnek szembe korábbi pzII-IV variációk de a top lüszerével a stugA is ki tudja lőni,igaz nem mindig egy lövésre.
    Ettől függetlenül a T50 tényleg OP de az egész orosz nemzetre ez már nem igaz.A T34 variációkon akkora gyenge pont a bebúvó nyílás hogy csak a vakok nem találják el szemből.
    A KV1 tud még pattogni de a heavyknek nincs respawn,az pedig bőven kompenzálja a KV ezen előnyét.
    t3 orosz vasaim még nincsenek csakSB-n mentem néha velük,így nem tudom hogy a németeket milyen nehéz kilőni de a párduccal mindent kiszedek,így nem tűnnek az oroszok OP-nak.