War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
A WoTot is javarészt a DEV csapat miatt hagytam abba, szerintem ez se volna gyökeresen eltérõ. Adtam nekik egy kis pénzt, elkölthetik amire akarják. Úgyse vettem karácsonyra senkinek semmit.
Egyébként meg kössz a tippet, "reinstallal" kezdtem az egészet és megcsináltam háromszor. Van ezer más játék ami elindul attól hogy rákattintok az ikonjára.
Csaby
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Feltételeztem hogy itt valaki tudja a megoldást, de nyilvánvalóan itt sincs fogalma róla senkinek.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Nézd meg a topicot a zárt fórumon, ezen már rég túl vagyunk.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mondjuk ehhez nem kell itt nyüszögni , kb ez az elsõ amit ilyen esetekben ki kell próbálni majd minden mmonál
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Nekem kb ötödször tölti le a frissítést, de nincs tank a garázsomban csak egy repülõgép árnyéka. És nem csak nekem, ezzel van tele a fórum.
ennyit arrol hogy a WTGF-ben kevesebb lessz a retard........
u.i: a cbt forum-on mar tobszor jelezve lett hogy csinaljanak vmit, de szarnak ra, max ha megunjak a reklamalast kibannolnak azert is
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Csaby
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
AF topicban twi-vel nyomjuk ugyanezt 😊
Szerk.: Afene, Glo megelõzõtt. 😄
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Csaby
Decemberben már tankozni fogunk 😄
PZ IV E PZ IV F2 Stug III A pz II meg egy légvédelmi gépágyú!
oroszoknál sincs több, csak azok vannak amikrõl video van 😊
Csaby
Bár simán elõfordulhat, h csak a sorsolásnak akartak egy kis hírverést csapni.
Csaby
Aztán végül elhalasztották még bizonytalan idõpontra a dolgot.
Azóta "Soon.." van 😄
Csaby
Mondjuk minden nap adhatnának egy képet olyan tankról ami a zárt bétában nem tesztelhetõ, mellesleg egy csomó tank bent van a játékban Tigris Panther PZ IV aus F H meg még rakat PZ III ugyanúgy dugig van az oroszoknál is... IS3 meg minden 😄
szerintem elõrébb vannak mint gondolnánk, lehet ezeket csupán "engedélyezni" kell nekik 😊
(csak azért gondolom ezt, mert kutakodtam a játék mappái között és ott voltak mind, ugyanúgy ahogy a jelenleg tesztelhetõ tankok)
Csaby