War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jól kitoltál velünk, meg velük is 😊

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Letöröltem végleg lol, szopjon vele a gayigin... letakarítottam a bétát meg a másikat is, mivel a repülõk amúgy sem érdekeltek. Legalább van hely a CoH2-nek. Majd megnézem ha el is lehet indítani, addig is megírtam a véleményemet a fórumjukon. De az is lehet hogy egyáltalán meg se nézem, sõt, jelenleg ez a legvalószínûbb.
A WoTot is javarészt a DEV csapat miatt hagytam abba, szerintem ez se volna gyökeresen eltérõ. Adtam nekik egy kis pénzt, elkölthetik amire akarják. Úgyse vettem karácsonyra senkinek semmit.
Egyébként meg kössz a tippet, "reinstallal" kezdtem az egészet és megcsináltam háromszor. Van ezer más játék ami elindul attól hogy rákattintok az ikonjára.
csaba90
anno nekem is ez volt, töröld le az egészet, és kezd el elõlrõl, másold az egész WT gamet, meg írd át a configot szedje le megint akkor jó lesz!

Csaby

Ezért jó, hogy RB módban nincs respawn, és a gyökér is kevesebb lesz. Az arcade a repülõs részben is a "f*ck rammer" meg az "idiot aimbot user hüblühüblü" szókincsû emberek melegágya, kevés kivételtõl eltekintve.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Nem különösebben érdekel ha bannolnak bárhonnan, majd megnézem a nyílt bétában.. mivel minden eredmény köztudottan törlõdni fog a nyílt béta indulásakor amit a zártban elérhetünk. Nem veszítek semmit max a frusztrációt.
Feltételeztem hogy itt valaki tudja a megoldást, de nyilvánvalóan itt sincs fogalma róla senkinek.
Valószínûleg ezért ZÁRT fórum a neve hympyke. Persze ha bannolnak az NDA megszegése miatt majd lehet itt is siránkozni, addig felesleges.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Ma beléptem, ránéztem, hogyan haladnak a fejlesztéssel, nekem úgy tûnik, hogy ünnepek ellenére sokat javítottak a játékon. Fizika szerintem ismét kapott finomítást, tankok kezelhetõsége is sokat javult. Nem tudom, hogy a pályákkal, tankokkal hogyan állnak, de ha azokkal már nagyjából készen vannak, akkor hamarosan jön az open fázis (persze ez csak az én tippem).
CBT Launcher Problems - No tank data present in install
Nézd meg a topicot a zárt fórumon, ezen már rég túl vagyunk.
Torzonborz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lanucher - launcher settings-check files lefut , ha vmi hiányzik letölti. nekem is ez volt a tank modelleket nem szedte le rendesen , ez után simán indult.
mondjuk ehhez nem kell itt nyüszögni , kb ez az elsõ amit ilyen esetekben ki kell próbálni majd minden mmonál

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Nincs jelentõsége, mivel nem lehet elindítani. Hogy mitõl azt nekik kell kitalálni nem nekem. Az hogy el se indul egy bug kategória?
És már meg is szegted az NDA-t.. Csak gratulálni tudok. PErsze nem erõszak játszani vele.

Akkor ne láthatatlanra tegyék hanem sebezhetetlenre.. azt is úgy hogy ne legyen látható effektje. Mondjuk én csak egyszer tapasztaltam spawn campet akkor is elsõ lövéssel kinyomtam azt a KV1et.
Mintha valami olyasmit hallottam volna az egyik videóban hogy azt akarják hogy spawnkor 30secig láthatatlan vagy, vagy ha lõsz közben akkor addig.
Tudnak a problémáról, fejlesztik is. De ha az agyukra mész azzal, hogy folyton sikítozol miatta, akkor simán kibannolnak, ez szerintem érthetõ.

A fél világnak nem megy. Pre-alpha bugok kerülnek be lol...
Nekem kb ötödször tölti le a frissítést, de nincs tank a garázsomban csak egy repülõgép árnyéka. És nem csak nekem, ezzel van tele a fórum.
Vegre levettek a Ban-t rolam , megy a nightly server ..... erre a fele hulye azzal szorakozik hogy a respawn helyen gyilkolja le a belepoket...
ennyit arrol hogy a WTGF-ben kevesebb lessz a retard........

u.i: a cbt forum-on mar tobszor jelezve lett hogy csinaljanak vmit, de szarnak ra, max ha megunjak a reklamalast kibannolnak azert is

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Fellner
Köszi.

Torzonborz
Csak az egyik task fele maradt ki bár lehet az is elég volt hozzá . Szóval gyk az összes megvolt.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Fellner
Mennyit csináltál meg kb?

Én a felét csináltam meg kb úgyhogy majd decemberben 😄D
Torzonborz
No akik megcsináltak anno a taskokat csekkolják mailboxukat mert nekem most jött meg az invitálás.

csaba90
ahha értem akkor! egyelõre meg van nekik bocsájtva 😄 Köszönöm az eligazítást 😄 nem is gondoltam volna.... xd

Csaby

[NST]Cifu
Ahhoz túl kevés idõm van, hogy ki a gyorsabb játékot játszak... 😄

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Ha gondolod töröld, akkor te lehetsz a májer 😊)

AF topicban twi-vel nyomjuk ugyanezt 😊

[NST]Cifu
Talán némi köze lehet ahhoz, hogy az oroszoknál az új évi és karácsonyi ünnepeket Január elején ünneplik. Az orosz karácsony Január 7.-én van, Január 1.-étõl 8.-áig munkaszünetti ill. ünnepnap, szóval az elsõ munkanapjuk jövõ hétfõ...

Szerk.: Afene, Glo megelõzõtt. 😄

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Karácsony van oroszéknál.

csaba90
háát.. ezek egy hét alatt semmit nem csináltak :S még egy egy megás cuccot sem szedet le :S

Csaby

ÓÓÓ pont a legjobb tankokat nem mutatják... Na akkor várhatunk <#bdead>

csaba90
áhh szerintem tavasszal már biztos... habár az idõ szerint még tél sincs 😄DD

Csaby

Az még egy régi jövõ volt 😊
Decemberben már tankozni fogunk 😄
De már jövõre van! :-D
spórolnak a puskaporra jövõre xD
csaba90
nincsenek!
PZ IV E PZ IV F2 Stug III A pz II meg egy légvédelmi gépágyú!
oroszoknál sincs több, csak azok vannak amikrõl video van 😊

Csaby

Teszt szerveren nincsenek nagyobb tankok (tiger,tiger2, isu,,is4) vagy még csak a playerek nem tartanak ott? Videókban nem láttam egyet se...

Én azért feltételezem az újdonságot, mert videót már bárki postolhat. Azért nem sok értelme lett volna egy hivatalos streamnek. Fõleg nem Entakkal (félreértés ne essék nincs vele bajom, de nem egy jó tanker).
Bár simán elõfordulhat, h csak a sorsolásnak akartak egy kis hírverést csapni.
csaba90
értem, akkor biztosan akartak valami újat mutatni.... 😊 hát remélem mihamarabb látjuk majd!

Csaby

A kiírásban az volt, hogy nem igazán kérdezz-felelek szerû lesz hanem csak játszanak, mókáznak. Entak, SideStrafe és egy fejlesztõ a gaijin-tõl hármasban. És minden kör után sorsolás.

Aztán végül elhalasztották még bizonytalan idõpontra a dolgot.
Azóta "Soon.." van 😄
csaba90
hát a server másnap vasárnap hajnalban 3-7-ig nyitva volt, de semmi újdonság nem volt :S

Csaby

Nem is lett utána semmi belõle? Valami olyasmi rémlik, hogy másnapra halasztották.

Nekem van egy erõs tippem, h az elmaradt szombati streamben akartak valami újat mutatni, csak az utolsó pillanatban rájöttek, h valami nagyon bugos. Más technikai jellegû problémát nem nagyon tudok elképzelni.
majd most megreszelik szépen és csillogni villogni fognak a poligonfelhõben mind 😛 majd jól meglátjátok milyen csodás lesz 😄
csaba90
ezek a tankok olyan mappában vannak ami a repülõsben nincsenek, valamint nem hiszem hogy egy AI által irányított tanknak a fájl mérete 20-40 mb között mozogna 😊 ennek örülök, mert ebbõl is az jön le hogy sokkal részletesebbek lesznek mint a WOT-os tankok ahol még egy csõ is sokszögbõl áll nem pedig hengerbõl 😊

Csaby

A normal játék mappájában nincsenek benne ezek, ebbõl arra lehet következtetni,hogy ezek már a GF tank fájlok.
Igaz is,játszhatnának már a többi tankkal is ami azt illeti,szerintem is elõrébb lehetnek,csak sunyikodnak😄
Honnan tudod hogy ezek már a majd játszható tankok filejai és nem az eddig is meglévõ AI tankoké? Úgy értem a repülõs részben mint díszletek ezek a tankok a kezdetektõl benne vannak már a játékban? Honnan tudod melyik file ez amit nézel?

csaba90
😄D igen!
Mondjuk minden nap adhatnának egy képet olyan tankról ami a zárt bétában nem tesztelhetõ, mellesleg egy csomó tank bent van a játékban Tigris Panther PZ IV aus F H meg még rakat PZ III ugyanúgy dugig van az oroszoknál is... IS3 meg minden 😄
szerintem elõrébb vannak mint gondolnánk, lehet ezeket csupán "engedélyezni" kell nekik 😊
(csak azért gondolom ezt, mert kutakodtam a játék mappái között és ott voltak mind, ugyanúgy ahogy a jelenleg tesztelhetõ tankok)

Csaby

Na ja,de azokat már láttam😄
Tele a youtube videóval, mit akarsz még? 😄

Hát igen,azért már kiböföghetnének vmi új infót,képeket,videót esetleg,vagy túl sokat kérek?😄