11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • RatBaG #10730
    tényleg elég gáz, sajnos sokszor használom én is, muszáj, hogy eredményes legyél.
    ennek az enyhébb verziója az, hogy külső nézetből hamarabb látod az ikonokat egy dombon áthajtva, mint az optikán át. ez főleg akkor idegesítő, mikor már konkrétan átnézel a domb felett, de sniper modeban nem hogy az ikont, de még csak a tank modelljét se rajzolja ki. bezzeg én meg olyankor már kapom a pofámba a lövedéket.

tegnap volt egy olyan eset ash river hegytetőn, hogy a kis emelkedő egyik oldalán én kémleltem, a másikon meg egy t34 1942, egy su85, meg később megérkezett egy kv2 is. senki sem mert átkukucskálni a domb felett, mert egyből pofán lőtték volna. menetből lőni esélytelen a billegés miatt, így hát araszolgattunk előre-hátra.
    aztán benyomtam az artyt a t34 mögé, fél úton a su85 felé, így ugye nem kiabált neki, hogy a nyakába kapja (legalább is azt hiszem, nem tudom mi lehet a hatótávja), de olyan mákom volt, hogy pont beletolatott, pukk, és a su-t is megnyaldosta. aztán őt sikerült szemből pukkantani, mikor beijedt és megindult felém.

utána sajnos leszállt a lila köd, és betámadtam a kv2-t, ekkor volt az, hogy se ikont, se a modellt nem töltötte be, mikor a szikla mögül megjelent, csak robbantam a semmitől.