37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Angelus1991ster
    Csak nem a wotos fórum troll?
  • RatBaG #10739
    ja, szoktam azt is, de a modell sokszor ugyanúgy nem látszik ott se, szóval cumi.
  • Caterpillar
    Reklám, ban, htxbye...
  • Glo
    Menj SB-t, ott nincs ikon :)
  • Caterpillar
    A JG Panther is annyit tud automata váltóval, nem tudom ez manuálisan javul e?!
  • Susarc
    Sniper mód bugos ...sokszor nem látsz vele semmit :S :(
  • RatBaG #10730
    tényleg elég gáz, sajnos sokszor használom én is, muszáj, hogy eredményes legyél.
    ennek az enyhébb verziója az, hogy külső nézetből hamarabb látod az ikonokat egy dombon áthajtva, mint az optikán át. ez főleg akkor idegesítő, mikor már konkrétan átnézel a domb felett, de sniper modeban nem hogy az ikont, de még csak a tank modelljét se rajzolja ki. bezzeg én meg olyankor már kapom a pofámba a lövedéket.

tegnap volt egy olyan eset ash river hegytetőn, hogy a kis emelkedő egyik oldalán én kémleltem, a másikon meg egy t34 1942, egy su85, meg később megérkezett egy kv2 is. senki sem mert átkukucskálni a domb felett, mert egyből pofán lőtték volna. menetből lőni esélytelen a billegés miatt, így hát araszolgattunk előre-hátra.
    aztán benyomtam az artyt a t34 mögé, fél úton a su85 felé, így ugye nem kiabált neki, hogy a nyakába kapja (legalább is azt hiszem, nem tudom mi lehet a hatótávja), de olyan mákom volt, hogy pont beletolatott, pukk, és a su-t is megnyaldosta. aztán őt sikerült szemből pukkantani, mikor beijedt és megindult felém.

utána sajnos leszállt a lila köd, és betámadtam a kv2-t, ekkor volt az, hogy se ikont, se a modellt nem töltötte be, mikor a szikla mögül megjelent, csak robbantam a semmitől.
  • cpthungarian
    Az összes Panthernek ilyen bitang pusztulat fostos a reverse speed-je vagy csak a D verziót baszták el? Egészen pontosan 4km/h-val tudok vele tolatni.
  • Amaymon
    Amíg próbálgattam a GF-et az a baromság nekem is szemet szúrt.
  • Susarc
    artyval az igaz, CHEAT,hogy benézhetsz a dombok mögé és kicsit felmérheted vele a terepet....még ha éppen nem aktív akkor is
  • Ulvar
    Gondolom idővel.
  • Gabhess
    bár már ezt is kinézem ebből
  • Gabhess
    ez a csata kezdetén volt, nem pusztíthatták el
  • Amaymon
    Nem úgy volt, hogy az arty-t, ha elpusztítják bomberek, akkor nem tudnak légi támogatást hívni a tankok? Csak kérdem, mert tervezni tervezték, de betették-e?
  • Malarki
    Kv-1-nek oldalról a torony hátulja, instant halál. A T-34-nek a teste, oldalról szintén a torony. A T-28-at mg kb. mindenhol átlövöd.
  • Susarc
    nah a babakocsi feelinges ágyúcső himbálódzást 4 secrol olyan 2.5-re visszavették a németeknél
  • vajakos21
    Tegnap nekem se volt arty de csak karelian.
  • Susarc
    :D
  • Glo
    Ez éppen elfele ment, de gyönyörű Bullseye volt a jobb motorba >o]

A vadászokra még gyúrni kell, azok túl gyorsan cikáznak.
  • Caterpillar
    Hehe, tegnap előtt nekem Kurskon jött szembe, túl alacsonyan egy Il-2, nem szerette a 75mm a Párductól!
  • Glo
    Die die die my darling..!

• AlucardHuN
    Amúgy szerintem "grafikai bug" nekem is volt ilyen. De ha megnyomtam az 5-öst előjött.
  • AlucardHuN
    Attól függ mire gondolsz. Konkrét modulok helye? Mert én pl inkább csak azt tudom hol ideális átütni:
    Kv 1: szemből vezető nyílás meg a géppuska fészek. Azt ezt körülvevő aránylag enyhén döntött rész meg a hasa az határeset. De ha éppen lejtőn jön fel akkor hasát érdemes. Oldalán meg legutóbbi élményem alapján a tornya alatt kell lőni mert ott nekem egyből beadta (első kv1-em volt stug III a-val with Heat).
    T34-nek ugye a teste nem túl erős. Ott is vezetőnyílás még gyengébb is picit.
    T28 meg egy nagy gyengepont. Szemből volt hogy toronylövés végzi ki vagy vagy ahol gondolja. Oldaláb a torony alatti rész ugyancsak érzékeny de majd a nagy WT-sek megmondják mi a tuti.
  • Gabhess
    nekem minden 5 zsinór vesztett mecs után jön egy ilyen
  • V43 1105
    T-28 , T-34, KV sorozatnak hol vannak a gyenge pontjaik? PZ III L. egész jó, a rekordom vele 9 tank egy csatában, egy tankkal, csak úgy lestek a majmok, hogy mivan .. :-D
  • Gabhess
    szasztok, volt valami az ucsó pöcsben ami miatt ugyan azon a tankon egyszer van arty kérhetőség egyszer meg nincs?
  • Garakx
    :D Jól tetted! Had szokja a ruszki :)
  • Glo
    Kár, mert amikor kinyestem a CAP-en az IS-2-t meg utána a T44-et akkor 2x is beírtam rohadt nagy betűkkel közös chatbe h OWNED! :D
  • Garakx
    Na ugye chat meg feliratok kimaradnak a replayből :)
    Fél perc meg már jah hátha. Ilyen nekem is volt. Mondom még 20 secig ne lőjjél ki és meghalsz. hát nem... :D
  • Glo
    Azért nem ugrottam ki, mert láttam hogy a hegytetőről hiába lő a T44, nem tud átütni, csak a tracket sebzi (beforgatott Panther rulz), és a chaten már ordítottam a Tigrissel, hogy amíg engem lő a T44 addig flankelje be hátulról. Erre a hülye nem elé ment.. Meg is halt. Utána még fél perc volt a repair-ből, gondoltam azt még kihúzom, de nem :)) A T44 amúgy 2x váltott lőszert, mire ki tudott lőni.

Aztán bosszút álltam rajta.
  • Garakx
    Csak hogy szívózzak 1et :P

Elején über camp.. nem teljesítmény. Buta IS-2 aki az odlalát mutatja. Dettó.
    Szétlőtt csőnél nem kiugrani a tankból alapból baromság főleg ha ott az ellen. Simán kiugrik vissza oszt nesze neked mocsok orosz :)

DE! Jól bemutatja az OP oroszt! Szar t-44... :)
  • Garakx
    Sőt! Simben 10ből 7-8szor az oroszok el vannak picsázva a francba. "Hostile team lost all of its vehicles". Legtöbbet tier 3ban megyek mostanság de tier 2 is jellemző volt azért hogy mi veszítünk összesen max 5 játékost aki meghalt 2szer míg az ellenek már semmi.

Miért mondják hogy az orosz OP? (SZERINTEM):
    Nehezebb észre venni őket nem egyszer. Alapból zöldes camo zöld a háttér is német meg a szürke...
    Ágyú. Ha átüt akkor sok esetben igen kő kövön nem marad. De ebben lehet benne van az is amit anno én is elkövettem APCR lőszer használata. Orosz meg csak később is kap így hazsnálja az alapot ami jobb ha átütsz. Az hogy kevésbé leng ki megállás után az egyértelműen előny. Ám ha anémet betalál rendesen akkor orosznak is bye bye. Vagy ha meg nem is hal de torony szétmegy a francba. Sokat nem mentem orosszal de ezt tapasztaltam.
    Öntött torony meg oldalt is döntött páncél rossz beesési szög esetén talán könnyebben a rikocset és no hit.
    Sebesség. Gyorsabban foglal pozíciót. Elős lövést aki leadja itt az nagyon sokat számít. Nema WoT hogy 0 damage, track meg áhh megmaradt még 80% HP-m.

Miért nem OP:
    Ágyú. Lassan tölt későbbiekben. Szétesik ha eltalálják.
    Páncél. T-34 L11 meg T-34-85 nem sok páncélkülönbség van. Ha azt nézzük hogy a pz4 H az F2es ágyújával van felszerelve - átütés legakább is uygan annyi - és annak nem gond 1 lövésezni a 85öst szóval... páncél eléggé dísznek van.
  • Garakx
    Simulátor ennyi. Ott jobban el lehet verni őket. Ha nem világít a neved felett, hogy XY ZX tankban akkor a nem szar orosz ágyú nem tud csak úgy oda lőni 3km erdőn át.
    Plusz fix 2 bázis. nem ez a 3as meg 1 középpen féle. Ilyetén formán jobban kijön sztem hogy az orosz nem OP.
  • Amaymon
    Élvezhetetlen a tankos replay :( Semmit nem látni csak hogy merre mozogsz nézel és desyncel is. Ez újabban az AF-nél is előjött, hogy egyszerűen nem látszik a cockpit. Egy youtube vidi még mindig többet ér. De azt meg ki tudja előre eldönteni, hogy az pont egy ász meccs lesz. Mind eközben horror HDD kapacitást lenyel. Az nvidia shadowplay sem valami kíméltes helyfoglalás terén (javára írható mára már egész jól helyre pofozták minőségileg a stream médiumok miatt).
  • Madi92
    Hi!
    Valaki egy kis platuun móka? Szigoruan SB-n max. T3-nál járok. Ts van, meg söröm is van! :D
  • Gottfried
    Persze de ha az ember játszik mindkét oldallal akkor nem írkál hülyeségeket.
    Van itt bőven hiba,amiért lehet nyafogni de a balance-al van a legkevesebb gond.
    Engem jobban zavar hogy napok óta random a tüzérségi támogatásom,hogy a semmiből tűnnek fel az orrom előtt tankok,miután rámlőttek,hogy irreálisan sok az ágyú sérülés néhány tanknál....
    Vannak jó tankok és kevésbé használhatóak de hogy az oroszok op-ok,ez akkora baromság.Persze ha valaki egy használhatatlan vasat erőltet,annak biztosan op az ellenfél.
    A pzIIIL egy nap alatt kihúzható és onnét már minden szinten vannak ugyan olyan jó német tankok mint oroszok.Aki meg a T1 arcade csaták alapján mondja hogy op az orosz......hmmm...
  • Cobra.
    Az miért van, hogy a 81mm-t átütő HEAT lőszer lepattan az 50mm páncélról közvetlen közelről? És ez most kivételesen nem T50 volt, hanem Pz IV L.
  • Glo
    Vedd csak tudomásul: Mindig az a tank (nemzet, földrész, galaxis, akármi) OP, amelyik éppen kinyír...
  • Glo
    Megdöbbentő, hogy a T44-esek mennyire félnek a 75mm-től
  • Gottfried
    Már megint a sírás hogy op-ok az oroszok.Tegnap feltettem ide a tegnap esti csatáimat.Úgy 8 győzelem és egy vereség volt a németekkel.Most itt a mai,ami még jobb.Az átlagom 70% a német tankokkal.Akkor hogy lehet hogy az oroszok olyan OP-ok ??? (átlagos játékos vagyok)