11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • AlucardHuN
    Attól függ mire gondolsz. Konkrét modulok helye? Mert én pl inkább csak azt tudom hol ideális átütni:
    Kv 1: szemből vezető nyílás meg a géppuska fészek. Azt ezt körülvevő aránylag enyhén döntött rész meg a hasa az határeset. De ha éppen lejtőn jön fel akkor hasát érdemes. Oldalán meg legutóbbi élményem alapján a tornya alatt kell lőni mert ott nekem egyből beadta (első kv1-em volt stug III a-val with Heat).
    T34-nek ugye a teste nem túl erős. Ott is vezetőnyílás még gyengébb is picit.
    T28 meg egy nagy gyengepont. Szemből volt hogy toronylövés végzi ki vagy vagy ahol gondolja. Oldaláb a torony alatti rész ugyancsak érzékeny de majd a nagy WT-sek megmondják mi a tuti.