11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Garakx
    Sőt! Simben 10ből 7-8szor az oroszok el vannak picsázva a francba. "Hostile team lost all of its vehicles". Legtöbbet tier 3ban megyek mostanság de tier 2 is jellemző volt azért hogy mi veszítünk összesen max 5 játékost aki meghalt 2szer míg az ellenek már semmi.

Miért mondják hogy az orosz OP? (SZERINTEM):
    Nehezebb észre venni őket nem egyszer. Alapból zöldes camo zöld a háttér is német meg a szürke...
    Ágyú. Ha átüt akkor sok esetben igen kő kövön nem marad. De ebben lehet benne van az is amit anno én is elkövettem APCR lőszer használata. Orosz meg csak később is kap így hazsnálja az alapot ami jobb ha átütsz. Az hogy kevésbé leng ki megállás után az egyértelműen előny. Ám ha anémet betalál rendesen akkor orosznak is bye bye. Vagy ha meg nem is hal de torony szétmegy a francba. Sokat nem mentem orosszal de ezt tapasztaltam.
    Öntött torony meg oldalt is döntött páncél rossz beesési szög esetén talán könnyebben a rikocset és no hit.
    Sebesség. Gyorsabban foglal pozíciót. Elős lövést aki leadja itt az nagyon sokat számít. Nema WoT hogy 0 damage, track meg áhh megmaradt még 80% HP-m.

Miért nem OP:
    Ágyú. Lassan tölt későbbiekben. Szétesik ha eltalálják.
    Páncél. T-34 L11 meg T-34-85 nem sok páncélkülönbség van. Ha azt nézzük hogy a pz4 H az F2es ágyújával van felszerelve - átütés legakább is uygan annyi - és annak nem gond 1 lövésezni a 85öst szóval... páncél eléggé dísznek van.