11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Amaymon
    "de azért jó lenne, ha néha a lényeges dolgokra is adnának ki 1-1 patchet, nem csak észrevehetetlen marhaságokra."

Ezek csak mini bug/kritikus hiba javító peccsek. Nagyon csöndbe vannak open óta, valami készül. Érzem a levegőben. Mindig fura változásokkal készítik elő a nagy peccset. Szerintem legkésőbb ebben a hónapban jönni fog egy óriás content patch. Olyan szokásos módon váratlanul beüt.

"A másik gond a match maker balanszával van."

Nem fogja nézni soha a teljesítményt. Illetve nézi az csak nem olyan mértékben ahogy te szeretnéd. Ezt tudatosan csinálják így nem tudom miért. Én a hivatalos fórumban javasoltam egy olyan ladder rendszer-t, ami ligákra van osztva, de határozottan azt írták, hogy nem.

Itt ebben a játékban idézőjelben írom "nem a win számít". Hanem a kill ratio. Persze hogyne számítana, mert winnel több a bevétel is. De ha jól teljesítesz loss esetén is van bevételed. Ez alapozza meg az egész gazsi által kitalált filozófiát, ha van benned erő mindenképp pluszban jössz ki (veszteség esetén nullszaldó), ha nincs teljesítmény akkor ... T5-ben borul meg, amit fentebb írtam. Ott nem már nem teljesen igaz.