37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Glo
    Egy kis hent a Pantherrel:

Replay

4 kill, ami nem lenne nagy kunszt, de ezek: T44, 2 db IS-2, Su152..

Csak mert az oroszok annyira OP-k
  • Amaymon
    "de azért jó lenne, ha néha a lényeges dolgokra is adnának ki 1-1 patchet, nem csak észrevehetetlen marhaságokra."

Ezek csak mini bug/kritikus hiba javító peccsek. Nagyon csöndbe vannak open óta, valami készül. Érzem a levegőben. Mindig fura változásokkal készítik elő a nagy peccset. Szerintem legkésőbb ebben a hónapban jönni fog egy óriás content patch. Olyan szokásos módon váratlanul beüt.

"A másik gond a match maker balanszával van."

Nem fogja nézni soha a teljesítményt. Illetve nézi az csak nem olyan mértékben ahogy te szeretnéd. Ezt tudatosan csinálják így nem tudom miért. Én a hivatalos fórumban javasoltam egy olyan ladder rendszer-t, ami ligákra van osztva, de határozottan azt írták, hogy nem.

Itt ebben a játékban idézőjelben írom "nem a win számít". Hanem a kill ratio. Persze hogyne számítana, mert winnel több a bevétel is. De ha jól teljesítesz loss esetén is van bevételed. Ez alapozza meg az egész gazsi által kitalált filozófiát, ha van benned erő mindenképp pluszban jössz ki (veszteség esetén nullszaldó), ha nincs teljesítmény akkor ... T5-ben borul meg, amit fentebb írtam. Ott nem már nem teljesen igaz.
  • twinr
    üdv! lehetne együtt gurulni néhány értelmes tankerrel? 1 v sok kezd unalmas lenni.
  • jocking
    Nem vagy egyedül, szerintem is sz@r a balansz. Ugyanúgy megvan benne a fícsör, hogy az oroszok a saját cuccaikat kicsit feltápolták a németekéhez képest. Épp csak annyira, hogy idegesítő legyen.
    A másik gond a match maker balanszával van. Nem nézi a teljesítményt a csapatok összeállításakor (pedig statisztika alapján nézhetné, már ha az is működne ugye), így sokszor előfordul, hogy összeállít egy profi és egy balfasz csapatot. Nem egyszer fordult már elő, hogy A mi csapatunkban első voltam 6 killel, a csapatunk második helyezettjének pedig 2 killje volt. Az ellenfél top 3 játékosának meg összesen több killje volt, mint a mi egyész csapatunknak... Inkább ez a gond. Ok, még csak beta, de azért jó lenne, ha néha a lényeges dolgokra is adnának ki 1-1 patchet, nem csak észrevehetetlen marhaságokra.
  • Glo
    Nem, mert nem mentek olyan alacsonyan. Max il2-eseket tudtak elvétve lelőni, de ott is bajos volt a lövésznek becélozni egy gyorsan repkedő valamit :))

Anno elszórták 4000m magasról a bombaterhet, aztán mentek haza. Nem igazán érdekelte őket h eltalálnak-e valamit.
  • Stefan99
    Hahh, kilőttem egy IL4-et a tankom ágyújával.:D A valóságban vajon hányszor fordult elő ilyen eset, gondolom sehányszor.:)
  • Ulvar
    Kedves Su 122 tulajok. HE, vagy a HEAT lőszer az eredményesebb bármely páncélos ellen. Eddig a HE bevált, de nem tudom mennyivel jobb vagy rosszabb a heat...pl. célzásban.
  • Her Laca
    Nem is volt lengéscsillapítója:) Épp ezért ha megállt akkor az meg volt állva:)
    Bár ezt most csak viccből írtam ,és nem tudom de nem lennék meglepve:)
  • Stefan99
    Németekkel vagyok, az IL2 nem játszik.:) Oké, lehet hogy volt vmi furmányos taktikai elképzelés, csak hát hát ott volt a zóna közvetlen közelében, amit épp foglaltak és le se szarta.:) Mondjuk mást sem nagyon érdekelt. De szerencsére hasonló ellenfeleket is ki lehet fogni, oroszok bejöttek repgépekkel, én befoglaltam a zónát, kilőttem egy rakás AI tankot, akik jöttek, más tankkal nem is találkoztam.:) Gyors győzelem volt.
  • Amaymon
    Lehet azt próbálta, amit az NM squad csak bénán. Először kiszedik az aa-t aztán lenyomják a fél bandát il2-vel.
  • Caterpillar
    Davidbog -ot kellene megkérdezni erről, hogy a Panthernek vagy a T-34 -nek volt e hatékonyabb a lengéscsillapítója.
  • RatBaG #10685
    agyvérzést kapok ettől a kurva ágyúbillegéstől.
    mindegy, hogy gyök kettővel araszolok vagy full gázon a pz4-el, megálláskor mintha egy 160 kilós ember próbálna lemászni a vízágyról, úgy imbolyog.
    bezzeg a svéd acéllal vetekedő kiváló orosz technika...
  • Stefan99
    Valahogy most mindig fogalmatlan embereket fogok ki. Ott áll a map egyetlen elfoglalandó zónájától egy köpésnyire, a minimapen látom. Közben foglalják a zónát. Mikor odaérek a spawn ponttól, látom hogy nem is a zónáért harcol, mert nem is lát rá egyáltalán, hanem egy AA egységet lövöldöz, csak még ahhoz is béna hogy azt eltalálja. Gondolom azt lőtte mindvégig amíg én odaértem.:D
  • AlucardHuN
    Amúgy tier 1-2vel már lehet szimulátorba menn? Mert t1-es tankokkal perceket kell várni.
  • Stefan99
    Fasza amikor az egész csapatból csak én csinálom a zónafoglalást, mindenki más elvan a nem tudom mivel...:)
  • bgabor
    Most mér, a Koncsíta már nem is War Thunderezhet?
  • DarkHorSe
    befejezhetned a trollkodast
  • AlucardHuN
    :) Na igen az vicces amikor kb egy lövéssel kapsz egy torony,gun,lövész , vagy driver&gunner combo-t, bezzeg neki max egy rádiósa hullik ki :D
  • bgabor
    Rosszul tudod. 2004 óta vagyok a fórumon regisztrálva. Te ha jól látom mindössze egy éve, szóval te kezdhettél a WoT fórumban.
  • vajakos21
    Mondjuk átugrasz wot fórumra némi gazsi pr anyaggal .. :-)
  • PiciPanzer
    Gyanús volt összes csatában az a 61. hely, ezek szerint a 61. legkockább seggű simes vagyok a hónapban :).
  • Glo
    Leaderboard az érték, pl itt 157 győztes csatád van, amivel 47. vagy a listán.
  • Glo
    Nem mijkinek ment, na.
  • Glo
    Zárjad, átjönnek majd a hivatalos fórumra, ott rend lesz :)

De akkor hova járok majd én trollkodni? :)
  • ladista
    Sokszor olvastam már ezt tőled valamiféle ultimate érvként, de elmondhatnád már, hogy mire is alapozod.
  • mijki
    A respawn utáni részben a dupla kigyulladáson volt a lényeg :)
  • WinstonTheWolf
    "Hátulról ZiS-30 megkúr"
    Első olvasatra úgy tűnik hogy finoman szólva nem voltál éppen optimális pozícióban :)
    Nem csak repülőknél de tankoknál is alapvető hogy ne hagyd az ellent mögéd kerülni.
  • mijki
    Russian BIAs...
    PzIIIF vs Bt-7.
    Egyszerre állunk meg, a célkeresztem még föl-le ugrál mintha tengeren lennék, a Bt-7 már lő és elvisz két embert a tankból. Hátra tolatni nem tudok, mivel a driver-t vitte el, visszalőni se tudok, mivel a gunner is halott. Erre kapok még egyet és vége volt a dalnak.
    Respawn...
    Elindulok, kilövök 5 Ai-t, erre látom a kis BT-t, rálövök de centikkel előtte csapódik a lövedék a földbe. Hátulról ZiS-30 megkúr, kigyulladok, eloltom, a kis BT szar előjön belém lő, ismét kigyulladok és leégtem a picsába...
  • PiciPanzer
    Hogyan kell értelmezni a "Leaderboards"-ot és a "Place"-t? Mit jelentenek a számok, érti valaki?

• Malarki
  • Amaymon
    Bontsatok egy sört ne görcsöljetek mán' :)
  • Gottfried
    Egyébként buzi vagy hogy ilyen kis rózsaszín képet választottál? (pusztán kíváncsi vagyok,nem sértésnek szánom a kérdést :))
  • Gottfried
    Ó te kis bonyolult.....
  • DarkHorSe
    Milyen igazsag? Szerintem a balance egy rakas szar, ennyi. Ez a velemenyem, sajnalom ha egyeseknek a topikba nehez ezt feldolgozniuk, esetleg egybol szemelyeskedni, kotozkodni kezdenek a masik emberrel ha eppen eltero a velemenye valamirol. Inkabb az faj hogy milyen egyszeruek vagytok, ha eppen tudni akarod:)
  • Coral Springs
    Te is visszatérhetnél oda. Ha jól tudom ott kezdted az ipart te is, ellennétek ott édeskettesben, senkit se zavarna.
  • Gottfried
    Fáj az igazság mi?
  • DarkHorSe
    Latom a szemelyeskedest/provokalast meg mindig nem sikerult elkerulnod. Sajnalatos.
  • bgabor
    Korai még a tier5 nagyon.
  • bgabor
    Szóval alpári nyelvezetet használsz úgy húsz hozzászóláson keresztül, majd amikor megjönnek a természetes reakciók, akkor az alpári nyelvezetet tiltó szabályokra hivatkozol. No comment.

Tégyleg visszatérhetnél a WoT retardtopikba, egész lényeddel oda tartozol.
  • twi452
    igen a panther, tiger lépcső után elkezdenek óvatosabban menni az emberek, sőt egy csomószor látom h beáll 1-1 lyukba a tigrissel aztán várja h odatévedjen elé valaki és az egész meccsen ott ücsörög :D
    aztán biztos örült az artynak a mocsadék :D