11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Gottfried
    Szarfaszú komcsik ezek is,ugyanolyan bagázs mint a wotban. Ne mondja nekem senki hogy a T34 ilyen stabil volt,a panther meg billeg mint egy kibaszott babakocsi.Ha egyszerre látjuk meg egymást 100% hogy a ruszki tud először célzott lövést leadni.
    Az meg hogy a panther csöve akkor és szétnyílik ha a láncot lövik meg,kész röhely.Szép az az effekt de amikor egy csatában 3x megy szét és a 3.-ra már ad úgy 20 perc jav. időt.
    Ennek is mi értelme van? Mint az idiota amcsiknál a 600 év börtön.Röhelyes pitiáner hibáktól hemzseg az egész.5 pálya van.....szánalmasan lassan csinálnak itt mindent.
    Én nagyon sokat dícsértem ezt a játékot,vitatkoztam wot funokkal,próbáltam a hibákat nem túlzottan figyelembe venni de ez hogy az openben sokkal szarabb most a játékélmény mint a CB alatt volt.
    Ezt már nem tudom szó nélkül lenyelni!