War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Télleg bent van ahog yénis ha nem lépsz ki miután vége akkor simánn tankozhatsz "Test Drive " ban vagyis nézegetheted azt az egy pályát ami bent van
persze....<#vigyor2>

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Sherman0070
én még bent vagyok a szerveren 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Igen nálam sem volt legközelebb kipróbálom az esõt is ha sikerül elcsípnem a dev.szervert.

Sherman0070
Test drive-ba belehet állítani hogy essen az esõ

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

nem, csak itt láttam még videóban amit linkeltek.

Tankok súlya se létezik még nagyon, stugomnak a hátsójába mászott egy flakpanzer azt majdnem felborított.

WoT: Nishizumi77

Szerintem sem sajnos nálam teszten nem esett az esõ...nálad esett?

Amúgy én is néztem videót,és gondolom csak a felfüggesztéssel van probléma,mert megállás után sztem nem kéne ilyen sokáig "rugóznia".

Ez még mindig zárt béta amit én inkább alfának hívnék, biztos hogy nem ilyen lesz az open bétában a tankok mozgása.

Ez így reális nem tudtad,megkérdeztek egy hivatásos tankvezetõt és Õ mondta hogy ilyen a tankok mozgása....
Igaz én csak 15 percet vezettem egy T-54-est de nem tudtam vele driftelni.... biztos hamisított tank volt!

Én írtam a rallizást és én en bloc a mozgásra értettem, billegéssel, csúszkálással és gyorsulással együtt.

Sherman0070
csak én test driveolok a tankosban? 😄

Válogasd meg a szavaidat kis barátom....

Orosz játék.Simán lehet hogy a tier 1es orosz egy tier3 nèmettel lesz egyenértékü...láttuk a repülösnél milyen kiválóan tiereznek...vagy csak bugos lesz és ráérnek egy év utàn javitani...bau pl.
Szerintem a Rally akciózásra a jármuvek pattogását értette nem pedig a sebességukre
Én azért annyira nem vagyok benne biztos, hogy nagy mértékben fognak ezen változtatni. Ez árkád, a repülõgépeknél is sokkal könnyedebb az AB repmodell, mint például SB módban és rally autózásban több az akció, mint a valóságban.

A "másik" óvodást gondolom úgy érted hogy te vagy az "egyik".
Mellesleg sehol nem közölték hogy 168 órából 16-ot lesz elérhetõ a tesztszerver, minusz a bénázási idejük, minusz a patchek letöltése.
Ha ez fel lett volna tüntetve a pakkoknál, a kutya sem vette volna meg.

Egyébként különösebben nem érdekel sem az SG, se mások véleménye. Épp csak betévedtem ide, látom a 4chan színvonalat és lépek/léptem is.

A játékról meg nem írok semmit, olyan amilyen.
[NST]Cifu
A Pz.IV. üzemanyag tartálya a küzdõtér alatt, vagyis a torony alatt volt.

Bocsánat, hirtelen ennél jobb képet nem találtam...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

a mozgás még korántse tökéletes, sokat kell még csiszolgatni

Na igen a tankoknak jelenleg nincs tomeguk.
A "kerekek" kovetik a talaj feluletét de a felfuggesztés nem , ezt a Flakpanzer - onn elég jol észre lehet venni de ez csak vizuális "bug" a játék maga számomra egy élmény foleg hogy nem point and click az egész játék égy "kis" tierben szorakoztató de nagyon kíváncsi leszek az igazánn nehéz vasak játékmenetére
LeWyTy
Van idejük bõven javítani<#vigyor2> (csak rallizhassunk már mi is)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Ha összehasonlítom a gameplay videókban a Stugok mozgását az archív felvételekében levõkkel, azért eléggé eltúlzott rally autó benyomásom van.

Nagyon király kis játék lesz ez mire végeznek a finomhangolással és a bugok javításával.
A megállás utáni fél óráig billegés elég zavaró de nyilván nem marad így, majd javítják.
A balanceot jónak érzem, míg az oroszoknak jók a páncéljaik addig a németek glass cannonok, gyengébb páncél viszont bika ágyú. Pl míg a T-34 és a KV-1 a legjobb lõszerével 100 méteren 88 és 78mmert ütnek át addíg a
Pz4 F2 és a stug: 100 méteren az alap lõszerrel 100mmert és APCRel 139et visznek át.
75mm L/43al T-34eket elég könnyû kilõni, KV-1 se vészes ha jól találom el.
Tetszik, tetszik erre vágytam már régóta hogy történelem hû ágyúkkal felszerelt tankok legyenek.

a.carkey
Van ez így.

Ez a játék simán meg fog férni a WoT mellett, de "pontosítok": a WoT simán meg fog élni mellette ...<#vigyor1>

A medve nem játék.

Kíváncsi vagyok milyen állapotban akarják open bétára vinni, hány tankkal a treeben, mert ha netán jó sokkal és még azokat is tesztelni kell, tuti nem jön ki januárban sem
Hú, valaki eléggé elszállt a számokkal egy youtube videó kommentjében, azt mondja hogy egy 1941-es T-34 frontpáncélja egyenértékû egy Tiger I-ével. 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Tegnap Entak feltett egy bemutató videót a Karélia nevû pályáról. Szép, viszonylag nyitott és jó szövevényes volt, csak az zavart benne, hogy minden egyes járható útvonalra utat rajzoltak. Nem csak úgy erre-arra utak, hanem teljesen logikátlanul kitaposott keréknyomok mindenfelé. Teljesen lényegtelen, csak olyan furcsán hat.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Ja, meg SideStrafe.

Kezdenek szaporodni a tankos videók. Már Krebs is kezdi.

Hagyd ezt.
Ezt a témát már megtárgyaltuk egy másik óvodással itt korábban. A starter packokkal bétatesztre jelentkeztetek, nem élményjátékra. A végleges verzióban pedig megkapjátok majd a prémium tankot és a goldot amiért fizettetek. Nem lettetek becsapva, megkaptátok a kellõ információkat és senki sem kényszerített titeket.

Persze, de a toronynak még a közelében sincs se hûtõ (amitõl nem is gyulladhat ki), se az üzemanyag. Biztos van rá magyarázat, de furcsán hatott.

Bent azért a repeszek még okozhatnak némi galibát az üzemanyag rendszerben vagy a hûtõben.

Pl van a neten egy videó, a szír felkelõk kinyesnek RPG-vel egy T72-est. A tank bal elejét kapja el a robbanófej, mégis hamarosan kigyullad, majd kiég az egész harckocsi. (jó jó, tudom, az RPG más mint a sima APCR lövedék.. tudom..)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Fura volt hogy a Pz IV kigyulladt kémlelõnyílásról, bár elõtte már kapott egy jópár találatot.

Az oké, de akkor miért nem engedi hamarabb tölteni 2 órával?
Ha nem fizetsz érte nem lesz jobb. A szerverparkot ahonnan töltik fel nem tartja el magát. Fõleg ha az összes létezõ teszer egyszerre cuppan fel updatenél letölteni akkor ne csodálkozz nem jön. Jobb várni ilyenkor akármekkora is az inger rá hogy játszon az ember. 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Hát ez remek, most meg gyökkettõvel updatel..
Ha tudtam volna hogy ennyire szarul van megoldva az egész tuti nem fizetek érte.
Pen teszt, persze még minden vátozhat
Sherman0070
14-tõl tuti nem fog menni mert mindig 20 percet késtek 😄

Köszi!
14:00tól fog menni 18:00ig.

Elm,életileg most is mennie kéne a szervernek nem...? Ehhez képest karbantartást ír..
pár 100 hozzászólással ezelõt már kiveséztük (linkekkel, számokkal, stb) ezt a röpcsi vs tankok témát, tömören: kis túlzással az összes repülõ veszélyt jelentett a tankokra, más kérdés, hogy nem igazán tankokra mentek a vadászok, nem is arra voltak betárazva, illetve pl a szövi légierõ borzasztó veszteségeket szenvedett, amikor FR földön neki ment a Német tankoknak.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Sherman0070
akkor mégse trollkodok ha nem szabad 😄

Hoppá,ezt nem tudtam,köszi😄
Pedig tényleg jó lenne egy kis esõ,köddel sötétedésben,az lenne ám csak a fincsi😊
A reserve repülõkön kívül egyelõre mást tényleg nem lenne szabad használni, nem véletlenül megy mindenki azokkal, nézegessétek a zárt fórumot.

Sherman0070
ja akkor megyek trollkodni 😄

azzal mész amivel akarsz csak a többiek sírnak miatta ha kidobálod õket 😊
Coral Springs
Rengeteg féle idõjárás van ám a játékban, ha csinálsz egy saját csatát akkor válogatni is tudsz köztük. A repülõs részben az mm -bõl kiszedték egy részét, mert a noob -ok nyavalyogtak érte. Pedig nagy fun este egy ködös, esõs pályán repülni, próbára teszi a képességeidet.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

[NST]Cifu
M4A2 Sherman páncélzat ábra:

A torony és a motortér teteje a lényeges, 19mm vastag.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Sherman0070
Ma hajnalba jött egy játékos Havoc prém géppel ( nem én ) és chaten azt írták hogy reportolja mindenki. Ez azt jelenti hogy nem jöhetek prém bombázóval?