37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Susarc
    ezzel a gagyival :P

• Garakx
    Január közepe felé volt a CBT a legjobb. Hozzák vissza azt. Orosz 1 lövés volt. Német is. Az nekem bejött. :)
  • Susarc
    mindenki tudja,hogy szánalmas nacionalista a fejlesztő brigád a történelmi hűség a pincében maradt
  • Stefan99
    Arról nem tudok nyilatkozni. Nem tudom milyen lőszereket lehet ott használni, esetleg azt is elképzelhetőnek tartom hogy valamelyik lőszertípus romlott el, próbáltál másikat?
  • Garakx
    vmi rémlik. :) A számok meg kb jah ilyesmit érzek én is. :)
  • Susarc
    A löveget félautomata zárszerkezettel és elektromos elsütő mechanizmussal látták el. A hátrasiklás csökkentése érdekében a lövegre kétkamrás csőszájféket szereltek.

A löveg pontosságát jól mutatja az a vizsgálat, amely szerint egy átlagos tüzér 1000 méteres távolságból 97, míg 2000 méteres távolságból 49 százalékos valószínűséggel ért el találatot. Kiváló fegyverzetének köszönhetően a Párduc olyan távolságból semmisíthette meg ellenfeleinek többségét, amelyből azoknak esélyük sem volt ugyanezt megtenni.

a 2. VH ban nem billeget 4 másodpercig a löveg :D
  • Susarc
    a PAnthernak elektromos toronyirányítésa volt :P
  • Susarc
    T4-5......és a felfüggesztés sebzés a lényeg :) a kép csak illusztrácio
  • Gottfried
    Szarfaszú komcsik ezek is,ugyanolyan bagázs mint a wotban. Ne mondja nekem senki hogy a T34 ilyen stabil volt,a panther meg billeg mint egy kibaszott babakocsi.Ha egyszerre látjuk meg egymást 100% hogy a ruszki tud először célzott lövést leadni.
    Az meg hogy a panther csöve akkor és szétnyílik ha a láncot lövik meg,kész röhely.Szép az az effekt de amikor egy csatában 3x megy szét és a 3.-ra már ad úgy 20 perc jav. időt.
    Ennek is mi értelme van? Mint az idiota amcsiknál a 600 év börtön.Röhelyes pitiáner hibáktól hemzseg az egész.5 pálya van.....szánalmasan lassan csinálnak itt mindent.
    Én nagyon sokat dícsértem ezt a játékot,vitatkoztam wot funokkal,próbáltam a hibákat nem túlzottan figyelembe venni de ez hogy az openben sokkal szarabb most a játékélmény mint a CB alatt volt.
    Ezt már nem tudom szó nélkül lenyelni!
  • Stefan99
    Mondjuk ez a gép tényleg nem túl sokat mondó, hisz nem lehet látni hol találod el.
    Én nem vettem észre tier 3-ban hogy sebezhetetlenek lennének az oroszok, hullanak ők ahogy eddig.:)
    Mondjuk kár hogy az artyt már csak randomra kapom.:D
  • Susarc
    4 másodpercig mozog az ágyu Ace pilótával 1300-as crew--al is....teganp írtam....az Orosz pedig 1 sec
  • Amaymon
    Tudtam, hogy ez lesz. Túl korai. Az SB megszüntetésével rá is tesznek egy lapáttal. Volt egy kezdeti fellángolás, mindenki kipróbálta a GF-et. De ma már újult erővel lepték el a tömegek AF:SB-t. Ha meglépik az SB beszüntetését vagyis mixedre konvertálását az AF-esek elhúznak a "BúS"-ba, akarom mondani BoS bármilyen szar játék lesz az.
  • Gottfried
    Mit kezeljünk a helyén???

Szarabb lett mint a closed alatt volt.Ezek nem fejlesztenek hanem visszafejlődnek.Minden második csatámban hiányzik a tüzérségem.Nem elég hogy balfasz repülőkkel van tele minden,bőszen hívja rám 2 T34 a tüzérséget egy szikla mögül én meg csak nézek hogy már megint nincs meg a tüzérségem.
    A sérülésmodellekért és a lepattanókért soha nem nyafogtam mert azért jó célzással 90%-ben megtalálom hogy mit hol lehet szarrá lőni.
    De ezekkel a hibákkal és ezzel a mixed szarral nem lehet mit kezdeni.Az MM is egy rakás szar így hogy minden hülyegyerek behozhat t1 szarokat T3-4 csatába.Nem igaz hogy ilyen egyszerű dolgokat nem lehet megoldani.Ha ennyire sehol sem tartanak az egész játékkal akkor minek nyitották ki?
    Így max azt érik el hogy rengetegen kiábrándulnak belőle és keresnek mást.Ennyire balfaszok nem lehetnek!
    Szerintem kb. ezzel a véleménnyel kezelem a helyén azt amit ezek csinálnak. :)
  • Her Laca
    Vagy 40 től ezt.
  • Trucker39
    Kisebb, nagyobb technikai problémák után, megújult külsővel jelentkezünk. WT:GF Info
  • Garakx
    Menj közelebb akkor! ;)

Nem tudom. Én nem lövök ennyi felfüggöt. Ami engem zavar az a szinte konstans torony + cső a pantheren. Meg hogy a ruszki ágyú 1 secig mozog ha a tank megállt az enyém meg... nem így...
  • Susarc
    ez már a 3. lövés előtti kép..ennél feljebb már elrepűlt felette :P
  • Her Laca
    nézd a 11 perctől:) És ezt orosz mondja:)
  • Garakx
    Célozz picivel feljebb és nem a felfüggöt lövöd majd szét! :P
  • Susarc
    nem lenne baj ezzel hogy béta,de olyan pofátlan módon tolják az oroszokat,hogy persze,hogy kiakadunk :P

az UNDAMAGE és SUSPENISON dmg-el már tele a padlásom !

• Garakx
    Nem simán orosz acél! Az Sztálinium. ;)
  • Dagohun74
    Ja lehet igazad van, na.
  • Her Laca
    Nézd az orosz acél az orosz acél:) Nincs ezen mit csodálkozni.XD
  • Dagohun74
    Nem sirok de valami azert el van baszintva cbt idejen kicsit maskep mukodtek a dolgok es rengeteg hiba jon elo ami nem volt es mar javitottak is .
  • Dagohun74
    Ma a pzIIIM-el kozvetlen kozelrol 5 lovest adtram le a kv-2 motorterere es semmi pedig oldarol lottem kb ha voltam 20 metere se.
  • Coral Springs
    Kezeljétek már helyén a dolgokat emberek, valószínűleg nem marad így és jelentős változásokon fog átesni a játék a következő hónapokban. Az viszont hogy óvodásokat is megszégyenítően toporzékoltok 20-30+ évesen értelmetlen, félre kell rakni a qrwa játékot néhány hétre, egy hónapra, azt problem solved. Túlagyaljátok az egészet, pörögtök nagy semmin feleslegesen, közbe mindenki számára nyilvánvaló hogy kezdeti stádiumban van a tankos rész. Az is nyilvánvaló hogy lesz a játéknak egy World War része, azt is el kell kezdeni valahol.
  • Dagohun74
    En irtam a minap hogy a mirco patch ek semmit nem csinalnak. En most lemegyem duplazot es megyek BF3-zni, megvarom mig mukodni fog a jatek ujra legalabb ugy mint cbt idejen kar erte.
  • Ulvar
    Hát ez így...van mit fejleszteni nagyon finoman.
  • Her Laca
    Most történt egy érdekesség:) KV 1 et lőttünk 3 an,volt 1 stug ,PZ4 F2 meg még valami. Na a lényeg. Bőszen lövöldöztük de meg se karcoltuk,de ő szépen mindannyiunkat szétkapott komótosan:) Pedig találtak a lövedékek ,csak pl nekem az esetek 90 % ban azt írta ,hogy lepattant vagy mi:) Ez tényleg vicces.
  • cpthungarian
    Ráadásként olyan bugok vannak, amik sosem fordultak elő CBT alatt...
  • Garakx
    7 kill lett végül.
  • Gottfried
    Nevetséges ez az egész.Kimondottan tetszett ez a játék de most már ott tartok hogy újra leszedem a wotot mert itt nem lehet tankozni.Vagy a mi csapatunk van tele retardált pilótákkal és pillanatok alatt kikapunk,vagy az ellen,akkor meg nincs mit lőni.
    Nem értem hogy mi a faszért nem az AF-ben repkednek akik repülni szeretnek.Ezzel a mixeddel teljesen szétcseszték ezt a játékot.
  • Garakx
    Délután mentem a su-100akat leszámítva a KT nagyon jól produkált. T-44, IS-2 bumm, bumm. 1 lövés 1 halál. Su-100 oldalról halt meg. Szemből nem nagyon akart...
  • Susarc
    ilyen meccsek vannak....csak AI-t vagy bombával tudunk tankot ölni...szánalom a köbön a nacionalsita rohadványos tetves fejlesztők most remélem örülnek!

• Susarc
    T3?

mert T4-ben egyszerűen nem tudjuk sebezni az oroszokat
  • Gottfried
    Legutóbbi csata,10 !!!! tíz kibaszott nyomorék jött be repcsikkel.A pantherrel 7 tankot sikerült kiszednem,aztán lebombázott az egyetlen ellenséges gép.Közben a vadászaink ott repkedtek a pálya felett.
    Menjen vissza a sok kibaszott nyomorék pedofil buzi az AF-be repkedni!!!!
  • Garakx
    Engem érdekel
  • f24sg
    Találtam egy *autentik* ww2 videót, ahol kilőtt sörmen tankból pakolják ki a legénységet, illetve hát ami megmaradt belőlük...
    Elég "graphic", de ha érdekel, belinkelem.
    Vagy annyit súgó, hogy criticalpast.
  • Gottfried
  • Susarc
    a GAIJIN a történelem helyett ezt használja az oroszoknál bazze :D

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_fictional_elements,_materials,_isotopes_and_atomic_particles