War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Tankok súlya se létezik még nagyon, stugomnak a hátsójába mászott egy flakpanzer azt majdnem felborított.
WoT: Nishizumi77
Igaz én csak 15 percet vezettem egy T-54-est de nem tudtam vele driftelni.... biztos hamisított tank volt!
Mellesleg sehol nem közölték hogy 168 órából 16-ot lesz elérhetõ a tesztszerver, minusz a bénázási idejük, minusz a patchek letöltése.
Ha ez fel lett volna tüntetve a pakkoknál, a kutya sem vette volna meg.
Egyébként különösebben nem érdekel sem az SG, se mások véleménye. Épp csak betévedtem ide, látom a 4chan színvonalat és lépek/léptem is.
A játékról meg nem írok semmit, olyan amilyen.
Bocsánat, hirtelen ennél jobb képet nem találtam...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A "kerekek" kovetik a talaj feluletét de a felfuggesztés nem , ezt a Flakpanzer - onn elég jol észre lehet venni de ez csak vizuális "bug" a játék maga számomra egy élmény foleg hogy nem point and click az egész játék égy "kis" tierben szorakoztató de nagyon kíváncsi leszek az igazánn nehéz vasak játékmenetére
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
A megállás utáni fél óráig billegés elég zavaró de nyilván nem marad így, majd javítják.
A balanceot jónak érzem, míg az oroszoknak jók a páncéljaik addig a németek glass cannonok, gyengébb páncél viszont bika ágyú. Pl míg a T-34 és a KV-1 a legjobb lõszerével 100 méteren 88 és 78mmert ütnek át addíg a
Pz4 F2 és a stug: 100 méteren az alap lõszerrel 100mmert és APCRel 139et visznek át.
75mm L/43al T-34eket elég könnyû kilõni, KV-1 se vészes ha jól találom el.
Tetszik, tetszik erre vágytam már régóta hogy történelem hû ágyúkkal felszerelt tankok legyenek.
Ez a játék simán meg fog férni a WoT mellett, de "pontosítok": a WoT simán meg fog élni mellette ...<#vigyor1>#vigyor1>
A medve nem játék.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Ezt a témát már megtárgyaltuk egy másik óvodással itt korábban. A starter packokkal bétatesztre jelentkeztetek, nem élményjátékra. A végleges verzióban pedig megkapjátok majd a prémium tankot és a goldot amiért fizettetek. Nem lettetek becsapva, megkaptátok a kellõ információkat és senki sem kényszerített titeket.
Pl van a neten egy videó, a szír felkelõk kinyesnek RPG-vel egy T72-est. A tank bal elejét kapja el a robbanófej, mégis hamarosan kigyullad, majd kiég az egész harckocsi. (jó jó, tudom, az RPG más mint a sima APCR lövedék.. tudom..)
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ha tudtam volna hogy ennyire szarul van megoldva az egész tuti nem fizetek érte.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Pedig tényleg jó lenne egy kis esõ,köddel sötétedésben,az lenne ám csak a fincsi😊
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A torony és a motortér teteje a lényeges, 19mm vastag.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!