Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Mit kezeljünk a helyén???
Szarabb lett mint a closed alatt volt.Ezek nem fejlesztenek hanem visszafejlődnek.Minden második csatámban hiányzik a tüzérségem.Nem elég hogy balfasz repülőkkel van tele minden,bőszen hívja rám 2 T34 a tüzérséget egy szikla mögül én meg csak nézek hogy már megint nincs meg a tüzérségem.
A sérülésmodellekért és a lepattanókért soha nem nyafogtam mert azért jó célzással 90%-ben megtalálom hogy mit hol lehet szarrá lőni.
De ezekkel a hibákkal és ezzel a mixed szarral nem lehet mit kezdeni.Az MM is egy rakás szar így hogy minden hülyegyerek behozhat t1 szarokat T3-4 csatába.Nem igaz hogy ilyen egyszerű dolgokat nem lehet megoldani.Ha ennyire sehol sem tartanak az egész játékkal akkor minek nyitották ki?
Így max azt érik el hogy rengetegen kiábrándulnak belőle és keresnek mást.Ennyire balfaszok nem lehetnek!
Szerintem kb. ezzel a véleménnyel kezelem a helyén azt amit ezek csinálnak. :)