Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Amaymon #10510 "Egy valamit nem értek.Most már megy egy ideje a mixed battle és még mindig rengetegen repülnek az oroszokkal.Sorra bukják is a csatákat a sok repülő miatt és mégis repülnek.Miért?"
Mert gazsi belekényszeríti a játékosokat a mixed-be, hogy a 10% statisztika hozza magát. Az egyszeri játékos azt hiszi AF : AB és RB közt csak annyi különbség van, mint a tank AB és RB közt (tisztelet a kivételnek). Pedig AF-ben sokkal szignifikánsabb a difi és ezt "mexívják". Kevés olyan van, mint Coral, hogy szarrá szopatja az RB-s bombereket/fightereket. De az "én vagyok a megmondóember" harci helyzetben nagy úr...sokan mennek bosszút állni AF-ben, de kevés a tudás hozzá. Bomberrel/attackerrel innen talán twi és glo tudna érdemben hozzá tenni, mert tudom hogy ők erősen rákattantak az témára egy időben. Elnézést ha kihagyok valakit ilyenkor már erősen tintás vagyok :D
Az is ritka hogy a junge mapon úgy ismerje valaki az AA hatótávolságát, amit vajkos linkelt lejjebb. Nem véletlen, hogy onnan kerülnek ki GF-esek számára bicska nyitogató killek. Af szemszögéből az egy ideális tank killer map, Kuszk mellett.