War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem adtak ki róla hivatalos infót még, csak azt mondom neked, amit a teszterek beszélnek a nyílt fórumon.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

értem,de régebben nem arról volt szó,hogy még nagyobbak is lesznek,fõleg a repgépek miatt is?
Valahol azt olvastam, hogy a mostani arcade pályák 2x2 km-esek. A repülõsben a HB térképek kb. 4x nagyobb területûek az arcade-osoknál, úgyhogy helyben nem lesz hiány. 😊

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Azt lehet tudni,hogy kb mekkora méretû lesz a pálya?

És reménykedni hogy az egy kupacban álló tankok között ne legyen 5 AAA 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Ahhoz jókor kell jó helyen lenni,hogy sikerüljön...

öröm lesz a bázis foglaló egy kupacban álló tankokat 1 db 500kg-s bombával kiszedni😛😊

Baron ezúttal sem hazudtolta meg önmagát 😄

ahogy említettem 😄
entak és baron már csatasorba is állította az elsõ videókat 😊

Rajtam ne muljon felraktam a FRAPS ot remélem jo lessz és ami a játékban jelenleg benne van azt majd mutatni is fogjuk
Most már lesz bõven screenshot meg videó dögivel, nem kell azt feltétlenül nekik kiadni.

Sherman0070
Amióta live streameltek mértnem tesznek közzé képeket? Pl. live stream elõtt mutattak Jagdpanthert akkor most mutathatnának valami orosz vagy német tankot.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Jah igen ami még nagyon teccik ha lelovik a láncot amíg nem nyomod meg a Repair gombot addig szabadonn forgathatod a tankodat 1 láncal is de ha sokat forogsz úgy tovább no a javíttási ido
A sebzésmodelt csak akkor tudom letesztelni ha talállok valakit aki engedi magát széttlovetni.
Szerintem ezzel a mi üt át mit még várjunk kicsit.. 😊

KV1-et nem próbáltam, de német meddel, nem nagyon emlékszem olyanra, hogy amit zöldnek mutatott a célzáskor azt nem vitte volna át. Videódon 0:35-nél az elsõ lövésed nekem úgy tûnik, hogy simán lecsúszott, ezért nem volt sebzés.
Nem tudom, hogy így van e, de feltételezem, hogy van egy kis szórása az ágyuknak. Feltehetõen ezért nem pont oda ment ahova céloztál.
Meglátjuk milyen lesz a nyíltban.
Ezt mond annak a KV1 nek a videoban aki oldalrol nem tudott áttutni meg én sem hiába céloztam a géppuskanyílásra meg a kémlelonyílásra van pár rászlet a videomban ahol zold a kereszt de mégsem uti átt. ( http://www.youtube.com/watch?v=hv70d4Uu340 ) most mond azt hogy hátulrol nem volt neki zold a kereszt valagbalott a rohadék. De viszont ez még csak CBT sokminden fog változni nagyon sok
"Itt arcadeban csak a tank folott kapsz egy nevet és letelt a tobbi rajtad múlik." Arcadeban itt is láthatod, hogy átfogja-e ütni vagy sem, az X színe ezt jelenti célzáskor.
Arra, hogy ne lásd már egy fán keresztül, hogy mikor célzol a kémlelõnyílásra.
Pillanatnyilag furcsának tûnik, lehet ha játszanék vele és nem csak a videókra csorgatnám a nyálam, akkor természetesebbnek érezném.

Megamax: Szerencsére én a WoT-ot én anno még a creditért vehetõ prém lészer nélkül kezdtem. Akkoriban még kellett célozni is, nem csak autoaimelni.
Mellesleg ki is írja az adatlapján a lövedékeknek,hogy mennyivel csökken az átütése a távolság függvényében!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Hát nekem pont ez nem teccett a konkurenciában hogy ott semmi extra nem kell a célzáshoz csak ráteszed az egeret betoltod a prémiumot és losz.
Ennyi aztán bízol a randomban hogy áttmegy vagy nem. Itt arcadeban csak a tank folott kapsz egy nevet és letelt a tobbi rajtad múlik.
És a tankok sem foldhoz hegesztett giroszkóppal , lézeres célzással ellátot ágyúk mint a WOT ban
Mit gondoltál, annak a lövedéknek az energiája csak csökken a távolság növekedésével, kelljen is pixelvadászkodni! 😄

Ami nekem picit nem tetszik a videók alapján az a pixelvadászat, hogy hol üti át a lövedék az 1 km-re lévõ T-34-est. Fõleg, hogy a fákon keresztül is látszik.
Azért bízom benne, hogy finomítanak még ezen a rendszeren kicsit.
Nem kis mázli kell hozzá szvsz, aztán azt se felejtsük el hogy ezek csak kis reserve gépek.

Sherman0070
ilyennel énis próbálkoztam de nem jött össze 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

troll 😄
Sherman0070
van rá 6 órád 😄

Beszerzek valami jobb feljácco progit a kovetkezo tesztig
A kicsikémrõl van 1 képem éppenséggel...

Kv1 gameplay long range és matattam a beállíttások kozt is mert nem tudtam loszert váltani http://www.youtube.com/watch?v=N6p9Vgd8MTM&feature=youtu.be
és egy másik replay KV1 rol ami azért mutatja van armorja a dognek és ezt csak a felénél vettem fol annyira meglepodtem hogy elfelejtettem feljáccást kapcsolni. Az elozményekrol annyit hogy azon a helyen mindenki engem lott és azért van az a nagy tuz ott korulottem mert már 3-4 repulo bombázott és zuhant oda (ezt a replayt most toltom fel) http://www.youtube.com/watch?v=hv70d4Uu340&feature=youtu.be
Sherman0070
hú de kár hogy én sem rögzítettem semmit na de mind1 majd hajnali háromkor lesz idõm rá 😄

jaja, nem rögzítettél valamit? :>
Látom már lehet postolni képeket meg videókat?!

azért aranyos volt hátulról a szerencsétlen pz2 😄D
küzdött rendesen de hiába 😄
KV1 sztálinium...
persze vannak még fura dolgok bõven ez látszott itt is de nem baj józanodjanak ki aztán fejlesszenek mint az állat 😊
Azért itt a szembejövõ T-34 körvonala eléggé szét volt pl csúszva.😊

még szép hogy nem lehet 😛

WoT: Nishizumi77

Valószínû, gondolom a test serveres replay-eket nem lehet megnyitni az éles repülõs verzióval ugye? 😊
Gondolom ezeket korábban vették fel és csak most postolják, tudtommal holnapig nincs szerver.

egyre több és több kerül fel 😊
többet nem pakolok be majd mazsoláztok ti is 😊
nyilván az entak, phly, baron hármas is fog jönni rendes videókkal 😊
a hangok tényleg jók 😊
inkább úgy kell értelmezni, hogy olyan videót nem csinálhatsz, hogy na figyeljétek ez mekkora sz*r bugos szemét 😄

Meg olyat amit lemsko szokott a repülõs résznél, minden fm update után megnézi, hogy végre valósághûen repülnek-e a 109esek 😄
aztán gratulál h megint nem az igazi 😄

szóval dicsérni lehet a játékot szidni nem 😄
Így négy hét után csak leesett nekik hogy véget kellene vetni a CBtvel kapcsolatos béna kommunikációnak.

5mp-es késleltetés mint az "élõ" adásoknál, nehogy az autós üldözés alatt fejbeküldje magát az üldözött a délutáni mûsorsávban 😛
na jöhetnek a normális 1080as videók nem kockás streamek borzalmas hanggal 😊
Módosítások az NDAban.

Most már lehet postolni képet és videót, de nem látszódhatnak rajta esetleges bugok. Ez mondjuk egy streamelésnél érdekes lehet, ha hirtelen jön egy bug akkor, azonnal alt+F4et kell nyomni? 😄