37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
bgabor #10536 Fölül a banner alatt megtalálod a 'Fontos infók kezdőknek!' linket. Ott a 'leírások' alatt találsz egy 'Foglalni kellene, de hogyan?' cikket, abban leírnak mindent a foglalásról, meg a játékmódokról. Az kell neked. -
bgabor #10535 Nekem van egy tank, egy vadász és egy bombázó slotom, a maradék kettő üresen áll. Kényelmesen elférnek. :D -
Bratyex #10534 Jóvan akkor ti hogy oldjátok meg ha egy garázsban van a kedvenc tankotok és repülőtök? Megveszitek még1x valamelyiket, nanemár...remélem a hajókat is repülőhangár garázsban kell majd kiválasztani! pff -
twi452 #10533 engem sem zavar, 1 legénységem tank és igazából a repülőknél is így kellett volna anno csinálnom :D -
Bratyex #10532 Elég gatyi megoldás Gajin részéről ez... -
AlucardHuN #10531 Északi részen probléma egy száll se, de a déli részen jóval belőhetőbb. -
Dagohun74 #10530 Hát nem tudom ki hogy van vele de a sok micro patch ide vagy oda nem lett bugmentesebb a játék. Úgyanúgy eltűnő tankok, szellem lövések,fps laggok, legutóbbi mirco patchbe írták optimalizáltak a füvön de nem lett jobb. Továbbra se számolja menyit mentem tank destroval stb... De majd csak lesz belőle valami. -
gstup #10529 Engem nem zavar...Számomra teljesen átlátható. -
Bratyex #10528 Csak engem zavar hogy nincs külön választva a tank és repülő garázs? Mert már úgy pakoltam a tankokat hogy a kedvenc repülőmmel egy garázsban van -.-
Komolyan ezt miért nem lehet külön garázsban megoldani... -
vajakos21 #10527 Ki lehet másfele is menni. -
AlucardHuN #10526 Na itt is értelmes a cap rendszer. Egy bázisos meccs oké. Az elején nem tudtok elfoglalni, szívás. Miután végre kijutok a bázisról (aminek a kijáratai arrafelé olyan fosul vannak megcsinállva hogy mindenki ránk lát a'la Karelia )siekrül elfoglalni, tehát innentől azt várná az ember hogy ha elfoglaltuk akkor az enemy csíkja fogy. De nem. Csak azért megnyerték mert az elején szereztek kis előnyt. Ebben mi a logika. (mielőtt noob volnék 7 tankot lőttem ki t26-al) -
gstup #10525
-
Ry0K3N #10524 -.-
imgur -
Ry0K3N #10523 Balanceolnak Gaijinnál. :D
-
gstup #10522 Open beta=live.De még béta állapotú. -
bocs srácok, kicsit le vagyok maradva hónapok óta nem néztem erre, most már live a dolog vagy még closed?:) -
Bratyex #10520 Valamikor szét lesz választva tank és repülő panel? -
Garakx #10519 Szívjanak csak az Oroszok SZÍVJANAK! :P :D -
Ry0K3N #10518 Én azért örülnék neki ha a sok hülye ruszki palyer maradna a földön tankokkal, mert legtöbbször azért vesztek mert a sok nyominger fent szambázik a levegőben én meg az egyetlen cap ponton harcolok 7 német tank ellen.
Azért a másik véglet is előfordul mikor a német fele bejön repülővel a másik fele meg légvédelmivel van bent és 3 percen belül spawncampé avandzsálódik az egész mérkőzés. És akkor ilyet szól az egyik csapattárs tegnap hogy mit képzelünk hogy ilyen gyökerek agyunk hogy lespawnkempeljük őket....
Talán a mi hibánk az hogy tankok helyett az idióták flakpanzereket hoztak meg BF109-esekt és mészárlásba torkollott az egész? -
vajakos21 #10517 Erre írtam régebben a Shiden Kai effektet.A gép abból az időböl szmolja a br-t amikor "op"volt. Valszeg a legtöbbeb akkor használták sikerrel is.És ez alapján számol.A páncélcsökkentés nagy mértékben nem rontott a statján így a magas winrate maradt.Majd a következö számitásnál lejjebb megy.
Ui: Tegnap karelian 2 il2 szedett ki 10 tankot....ok NM ék voltak,de sokszor hsznosabb egy jó repgépes mint egy béna tankos. -
Ez a szerencsétlen M4 mit vétett??
Amikor nyílt lett a béta,tényleg OP volt,kb. egy napig,míg nem volt nagy számban hozzá méltó ellenfél.
Aztán drasztikusan csökkentették a páncélját.Úgy még mentem vele pár kört de már semmi élvezet nem volt benne.A pzIIL jobb volt már azon a szinten.
Aztán csökkentették a tűzgyorsaságát is.
Most meg megemelték a BR-jét is.Egy teljesen használhatatlan lom lett belőle,amit pénzért árulnak.Néha nem értem a világ nagy dolgait..... -
Sith #10515 Igen tényleg így van, van 3 "mód" a játékban
arcade nincsenek össze rakva, van külön repülő és tankos,
realisticben és simulatorban össze vannak rakva (bár mehetsz csak repülőset is ahol AI földi célok vannak)
Ha tankozni mész akkor bevihetsz repülőt is (persze nem kötelező repülnöd is vele) viszont a csapat társak és az ellen playerek valószínűleg fognak.
-
PiciPanzer #10514 Tényleg, köszi, vak vagyok. -
Madi92 #10513 Tegnap kérdeztem, mi tud a Hetzi, hogy T3-ban van.
Hát gyerekek, fun egy gép! :D
Messziről tényleg pattognak sokat. Volt, hogy 3-an álltak velem szemben, egy Kv1, meg két t34-valami. Lőttek lőttek, de semmi komoly dmg, én meg pukkantgattam ki őket sorban. És hasonló majdnem minden csatában előfordul! :D
-
Sziasztok
Inkább megkérdezem,láttam olyan vidit ahol egybe volt a tankos a repcsivel na most ez valóban így van vagy az nem az volt? -
Amaymon #10511 *Kurszk ugh*** hukk*** :D -
Amaymon #10510 "Egy valamit nem értek.Most már megy egy ideje a mixed battle és még mindig rengetegen repülnek az oroszokkal.Sorra bukják is a csatákat a sok repülő miatt és mégis repülnek.Miért?"
Mert gazsi belekényszeríti a játékosokat a mixed-be, hogy a 10% statisztika hozza magát. Az egyszeri játékos azt hiszi AF : AB és RB közt csak annyi különbség van, mint a tank AB és RB közt (tisztelet a kivételnek). Pedig AF-ben sokkal szignifikánsabb a difi és ezt "mexívják". Kevés olyan van, mint Coral, hogy szarrá szopatja az RB-s bombereket/fightereket. De az "én vagyok a megmondóember" harci helyzetben nagy úr...sokan mennek bosszút állni AF-ben, de kevés a tudás hozzá. Bomberrel/attackerrel innen talán twi és glo tudna érdemben hozzá tenni, mert tudom hogy ők erősen rákattantak az témára egy időben. Elnézést ha kihagyok valakit ilyenkor már erősen tintás vagyok :D
Az is ritka hogy a junge mapon úgy ismerje valaki az AA hatótávolságát, amit vajkos linkelt lejjebb. Nem véletlen, hogy onnan kerülnek ki GF-esek számára bicska nyitogató killek. Af szemszögéből az egy ideális tank killer map, Kuszk mellett. -
Porsche911 #10509 A javítási költségnél még úgy néz ki nem írták bele a tankokat de a BR rating táblázatba már benne vannak. -
PiciPanzer #10508 De itt csak AF-et irják... -
Porsche911 #10507 Update [1.41.7.81]
Átdolgozták a pénzhozami rátát a javítási költségeket és a BR-t is variálták.
Tigris lejjebb került pl. -
vajakos21 #10506 Akkor jól láttam. Nekem is kevésnek tűnt.Ez biztos a patch apróbetüs részében volt leírva... -
PiciPanzer #10505 Erőteljesen visszavették a tankok reward-ját. Konkrétan pl.: sim-be a su-100 410% volt, most 170%. De a többinél is ez van kivéve prémek. Csak azt vettem észre, hogy nem jön annyira az ezüst.
Lehet, hogy még CBT-ről ragadtak bent a magas jutalmak? -
Nem nem....a panther ágyújával.És nem volt AI köztük. :) Ha ezt a rengeteg ágyú sérülést kijavítják,akkor talán a legjobb tank lesz a játékban.(bár lehet hogy így is az a D változat)
Szépek a skinek amiket betettél.Ezek a tipikus színes,fehér keretes számok hiányoznak a játékban lévő matricákból. -
Susarc #10503 10 tank 4 bombával :D -
Egy tipikus kép a pantherről :)
(azért 8 t34-et kiszedtem előtte :D)
Egy valamit nem értek.Most már megy egy ideje a mixed battle és még mindig rengetegen repülnek az oroszokkal.Sorra bukják is a csatákat a sok repülő miatt és mégis repülnek.Miért?
-
AlucardHuN #10501 T 26-ban üllni is érdekes. A alap ap-val is brutális lövege van. Iszonyatos kill streaket lehet vele csinállni, más t26-okat sorban lehet egylövésezni (főleg szemből), de még a nagyobb vasakra is veszélyes. Főleg akkor ha valaki tudja mit kell lőni. (ha az ember wotban ismerte a weakspotokat főleg) Ma Karelian jött volna fel 2 pz II visszafoglalni a bázist középen, egy egy haslövés megtette a dolgát. Idáig az egyetlen tankom amiből nem hiányzik az apcr. -
Susarc #10500 haver megint alkotott ! :P
-
Doma #10499 Anno ez volt az egyik gameplay video ami utan azt mondtam h, na jo ezt kiprobalom, ha nem is stickkel de egerrel mindenkeppen :) SBben azota sem repultem viszont tankot csak ott jatszok.
Inkabb raknak a mixedet event formajaban SB-re mert a tobbi jatekmodban van eleg jatekos, de amit most terveznek az kicsit aggaszto, megha nincs is AF:SB tapasztalatom, de total atjott amit irkaltak hiv forumon a jatekosok.
A videot koszonom, jo volt ujra latni!
-
Coral Springs #10498 De jó hogy pilótának lenni nem ilyen körülményes. Ha odadurrantok a 37 -essel ott valami leszakad, nincs olyan hogy nem történik semmi.
-
twi452 #10497 a dev napló szerint le van modellezve az is
mondjuk az ai t-26ok is bevallottan furcsák még szóval lehet hiba
mondjuk 3x ugyanoda lőni amikor nem történik semmi az user error nálam :D