War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
entak és baron már csatasorba is állította az elsõ videókat 😊
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Meglátjuk milyen lesz a nyíltban.
Pillanatnyilag furcsának tûnik, lehet ha játszanék vele és nem csak a videókra csorgatnám a nyálam, akkor természetesebbnek érezném.
Megamax: Szerencsére én a WoT-ot én anno még a creditért vehetõ prém lészer nélkül kezdtem. Akkoriban még kellett célozni is, nem csak autoaimelni.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Ennyi aztán bízol a randomban hogy áttmegy vagy nem. Itt arcadeban csak a tank folott kapsz egy nevet és letelt a tobbi rajtad múlik.
És a tankok sem foldhoz hegesztett giroszkóppal , lézeres célzással ellátot ágyúk mint a WOT ban
Azért bízom benne, hogy finomítanak még ezen a rendszeren kicsit.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
és egy másik replay KV1 rol ami azért mutatja van armorja a dognek és ezt csak a felénél vettem fol annyira meglepodtem hogy elfelejtettem feljáccást kapcsolni. Az elozményekrol annyit hogy azon a helyen mindenki engem lott és azért van az a nagy tuz ott korulottem mert már 3-4 repulo bombázott és zuhant oda (ezt a replayt most toltom fel) http://www.youtube.com/watch?v=hv70d4Uu340&feature=youtu.be
küzdött rendesen de hiába 😄
WoT: Nishizumi77
többet nem pakolok be majd mazsoláztok ti is 😊
nyilván az entak, phly, baron hármas is fog jönni rendes videókkal 😊
Meg olyat amit lemsko szokott a repülõs résznél, minden fm update után megnézi, hogy végre valósághûen repülnek-e a 109esek 😄
aztán gratulál h megint nem az igazi 😄
szóval dicsérni lehet a játékot szidni nem 😄
Most már lehet postolni képet és videót, de nem látszódhatnak rajta esetleges bugok. Ez mondjuk egy streamelésnél érdekes lehet, ha hirtelen jön egy bug akkor, azonnal alt+F4et kell nyomni? 😄