Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Hát igen,erről írtam én is pár hsz-el lejjebb.A repülősök jellemzően egy halállal(tehát nem jönnek vissza tankkal)és 0 killel halnak meg a csata elején.Amelyik csapatban több a repcsi az már bukta is a meccset.(természetesen nagy ritkán vannak kivételek de ez az általános)rank4 élvezhetetlen így.
Egy dolgot lehet ez ellen tenni,vissza t2-3-ba medekkel. A panther,a pzIIIL-M,az F2 és néhány T34 élvezetesen játszható.Ott is megvannak ezek a gondok de meddel jó játékkal lehet valamelyest kompenzálni ha sok az idiota pilóta a csapatban.
Egyébként egyetértek bgaborral,szerintem is csak tesztelik ezt a mixed modot és hamarosan szét fogják választani.Nekik sem érdekük hogy sokan emiatt hagyják a francba a játékot.(még a végén vissza kell menni wotozni :D)