37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Ry0K3N
    Mást nem szokott zavarni mikor ruszkiról visszavált németre hogy teljesen más a lövedék esési szöge? Mert szinte ami kicsit is távolabb van azt mind vagy alá vagy fölélövöm F2 Pz4-el míg vissza nem rázódok. :D
  • TomDantes
    És akkor most mi van? Szerinted ez mégis mit jelent? Szerinted a veszteség adatok mi miatt követeznek be?Technológia? Annak ebben kevés a szerepe. Nagyon sok olyan tényező van, amit egy játékban nem lehet lemodellezni. Például, az emberi tényezőt, az orosz-német harckocsizók kiképzés és morál béli különbségét, a tisztikar hozzáértését, stb, stb.
    Egy játékban legfeljebb a technológiai paramétereket lehet lemodellezni , több kevesebb történelmi hűséggel. Ráadásul itt sem mindent, hiszen nincs üzemanyag fogyasztás, vagy alkatrész kopás sem modellezve, csak a főbb dolgok. Ezek alapján pedig, az van ami van a játékban.
  • Her Laca
    Lévén játék és nem szimulátor (még ha van olyan mód is) nem csinálhatják meg valósra a paramétereket,hisz akkor nem lenne balansz.
    Nékem volt egy öreg barátom ,régen a tacskó klub elnöke volt ,amúgy gróf ,na szóval ő ott volt Kurszk nál A német seregben szolgált tigrisek tartoztak alá. Mesélt érdekes dolgokat.Legtöbbször saját maguk robbantották fel a vasat mert nem volt benya hozzá. Sokat nem lőttek ki közülük.
  • Susarc
    ezt kompenzálják a mocskok ! a nacionalizmus az eget veri bármilyen orosz játékban.....nem csak én vagy mi sírunk emiatt.....a fórumokon és ingame is látványosan hasonló eredményre jutnak az emberkék
  • Susarc
    igazából van benne valami amit mondasz....főleg mikor mondjuk a Dzsungeles pályán úgy sacc/kb elereszted a lövést az ellenfél neve alá aztán meglássuk mi lesz....szó se róla nekem is bejön néha ammo hit és bamm...,de ,hogy főleg Suspension DMG van ha orsozt lövök /T3-4/ és nekem egyből torony,lövész ágyu kampó az is biztos.....

amúgy pontosan a rohadt nagy random miatt érzem úgy,hogy orosz oldalra maga felé hajlik a GAijin keze....
  • Her Laca
    Kurszk Wiki . Most nem keresgetek többet.
    Német haderő.
    778 904 katona
    2465 harckocsi és rohamlöveg
    ~7417 löveg
    1372 repülőgép[

Német veszteségek.
    54 182 halott
    252–323 harckocsi/rohamlöveg
    500 löveg
    159 repülőgép

Orosz haderő.
    1 910 361 (2 629 000) katona
    4938 (8200) harckocsi és rohamlöveg
    31 415 (47 416) löveg
    3648 (5965) repülőgép[2]

Orosz veszteség.
    177 844 halott
    1614–1956 harckocsi
    3929 löveg
    459–1961 repülőgép
  • Her Laca
    No de urak:) A T34 az legyőzhetetlen ez nem is kérdés.
    Mondjuk ha valaki venné a fáradtságot oszt utána nézne a Kurszki csata páncélos veszteség adatainak (ugye ezt mondják a történelem egyik legnagyobb ha nem a legnagyobb tankcsatájának) akkor azért kicsit árnyalja a dolgokat a tények ismerete. De az arányok amúgy minden fronton harceszközön igazak voltak.
    Ez játék és úgy is kell felfogni. Én azt veszem észre,hogy van amikor egy pukk és már kampó ,én meg lőhetem az ellent akármeddig meg se karcolom,aztán van olyan,hogy akármire akárhova lövök akármivel az felrobban. Olyan találomra megy ez az egész:)
  • Susarc
    most őszintén....1942-44es tankok olyanokkal szemben akiket még az 1970-es években is használtak.....gondolom nem véletlenül,mert annyira szarok voltak....egy laza 25-30 éves hátrányban vannak a németek...kúrvára reális és fair
  • twi452
    sim-ben kell tolni :)
    mai első még friss ropogós :D
  • twi452
    jól nyomjátok akkor :P xD
  • Susarc
    5 kör alatt összesen 8 db playert tudtunk megölni....tehát 80 db játékos megtudott ölni 8db tankot....ez rosszabb esetben összesen 4 player/ha 2db tankja van ugye/... GEC I jó az arányszám....
  • Gottfried
    Hát igen,erről írtam én is pár hsz-el lejjebb.A repülősök jellemzően egy halállal(tehát nem jönnek vissza tankkal)és 0 killel halnak meg a csata elején.Amelyik csapatban több a repcsi az már bukta is a meccset.(természetesen nagy ritkán vannak kivételek de ez az általános)rank4 élvezhetetlen így.

Egy dolgot lehet ez ellen tenni,vissza t2-3-ba medekkel. A panther,a pzIIIL-M,az F2 és néhány T34 élvezetesen játszható.Ott is megvannak ezek a gondok de meddel jó játékkal lehet valamelyest kompenzálni ha sok az idiota pilóta a csapatban.

Egyébként egyetértek bgaborral,szerintem is csak tesztelik ezt a mixed modot és hamarosan szét fogják választani.Nekik sem érdekük hogy sokan emiatt hagyják a francba a játékot.(még a végén vissza kell menni wotozni :D)
  • Susarc
    elérkeztem T4-be.....királytigris meg faxom....na ez ha lehet még botrányosabb mint T3.....ha ott nem nagyon volt esély akkor itt még annyira sincs.... ne tévesszenen meg senkit a 7 kill....volt egy mákos 3 killes bombám a végén és hülyegyerek t28-al! jött 2x rám meg bemakkoltam egy SU152-t oldalról és egy sérűlt T44-et....amúgy általában még 1 kill se nagyon jön össze....felmossák velünk a parkettát

• bgabor
    Hát reméljük hogy idővel szétszedik majd, szerintem sokan adnak hangot ezen véleményüknek a hivatalos fórumokon is. Szerintem ez most a mixed battle tesztelése.
  • Pluskast
    Egyetértek
  • bgabor
    Szerencsére egyik sem kötelező. Mehetsz csak tankal is, és mint mondtam, korántsem biztos hogy a jövőben a mixed battle marad az alapértelmezés.

Egyébként pedig nem rossz ám amikor a téged tankból kilövő prémiumtankos egeret He-111 bombázóval visszamenve kivágod két darab egytonnás bombával. Vagy amikor a saját erők előrenyomulását feltartó nehéztankot vágod ki.
  • Sith
    Szerintem a következő nagy patchel
  • body69
    Nem sokat foglalkoznak a közel 1 hete elkészült magyarítással!
    Mikor fogják feltenni?
  • lammaer
    "És semmi se akadályoz meg benne hogy a tankok mellett behozz egy vadászgépet is"

Már hogyne akadályozna - nem szeretek repülővel menni. Nem véletlenül hagytam ott anno a WT:AFet pár nap után. Nem nekem való, nem fun. Ennél nagyobb akadály nincs.

Ez kb olyan érvelés, mintha azzal jönnél, hogyha rühellem a pedofilokat, akkor semmi sem akadályoz meg hogy én is menjek gyerekeket megbecsteleníteni.
  • Amaymon
    Csak hogy érzékeltessem mekkora érvágás az SB csonkítás FUN szempontjából.

Nagyon régi video még a régi DX-en készült, DX9-es motorral, Fullra butított graffal. Ma már tűéles momentumokat tudnék fellőni Shadow Play segedelmével, a trackerem sincs itt még belőve pontosan, és a stick beállítás sem az igazi. Mindenesetre, aki nem használ sticket úgysem érti mi a nehézség/különbség benne. Határon vinni a gépet, stb. De hátha átmegy a feeling, tőlünk AF:SBsektől ezt fogják elvenni a mixed miatt. Sokszor a harc inkább harci tánc volt, mint darálás. SBs sajátosság, RB-n egy ilyen csata totál másképp zajlott volna le:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Általában úgy vettem fel a vidiket hogy külső nézetben a harc, majd belülről én hogyan láttam. Lehet kicsit hosszú és nem egyértelmű ki kicsoda. La5 én, a fehér egy 109-es. Ez még abban az időszakban készült mikor az LA5 nerfelt volt. Egy komolyabb rázuhanás a 109-re végzetes lehetett.

Remélem ettől az élménytől nem fosztanak meg, mert akkor számomra majd 2 év után bye-bye WT.
  • pointer4
    Pattogós a ki rohadék :D
  • Madi92
    Mit tud a Hetzer, hogy T3-ba kellett rakni?
  • Coral Springs
    Kevés van az ilyen pilótákból az a baj, jó játékkal lehetne kompenzálni a repülők másodlagosságát.
  • Volfram42
    Ha egy ilyen szed ki megérdemli. Nagyon érzi a srác a gépet. Én simán csúszkálnék 2-3 millimétert a célkereszttel és az itt már pont elég lenne a tévedéshez. Van még mit gyakorolnom. A végén csak leszedi egy játékos. Jó videó köszi, hogy megosztottad.
  • Coral Springs
    Elvileg azt jelenti hogy a repülők, hajók, és a tankok egy légtérben(?) fognak majd harcolni. Ezt kezdték el fejleszteni jelenleg ezzel a mixed móddal. Továbbá lesz majd benne térkép / területfoglalás, és minden egyéb ami van egy háborúban.
  • vajakos21
    :)
  • twi452
    ebben a topicban csak elijeszted az embereket ezzel :D
  • vajakos21
    http://www.youtube.com/watch?v=lhyf680hM4E
    kedvcsináló
  • Coral Springs
    Nekem 25-30 fps a tankos terület fölött, de ha belenéztél a videómba láthattad hogy oda nem nagyon mentem be. El kell kapni az enemy -t mielőtt odaér, és akkor nincs probléma se az fps -el, se a légvédelemmel.
  • AlucardHuN
    Na látom itt is megy a russian BIA. Második csata t26-al 6 kill.
  • Coral Springs
    Ez oké, de ha ilyen vágyaid vannak akkor AB -ban kell majd játszani. Az RB és az SB viszont teljesen másról szól, és a keresztbe respawn elbassza az egészet, de úgy általában az is hogy minden tanknak van legalább 2 respawn lehetősége. Ha viszont fixálnák a számokat, van x repülő és x tank akkor gatyába lehetne végre rázni ezt a mixed battle műsort.
  • Bratyex
    Menü ha legördítem van olyan hogy "world war" az mit fog takarni ? Még inaktív.
  • Gottfried
    Visszavonom hogy nincs bajom a repülőkkel.Eddig nem volt.
    Ma lett meg a Jagdpanther.Eddig 5 csata,5 vereség.Háromszor egy tetves bombázó szedett ki,kétszer meg 6 vs. 6 csata volt és nálunk négy buzeráns repkedett.Az első percben eldőlt a csata.
    Menjen a kibaszott AF-be aki repkedni akar,ne bassza itt el azoknak a játékát akik nem szeretnek repülni.
    T4-ben teljesen szétbaszták a játékot ezzel a vegyes szarral.
    Kisebb tierben,gyors medekkel és respawnnal még lehet játszani de ha nincs respawn és egy kicsit lassabb a vas,teljesen élvezhetetlen szar lett,így hogy vannak repcsik.
    CB-ben mentem nagy vasakkal tankok ellen és nem volt semmi gondom velük.Itt most játszhatatlan.
    Hát így hirtelen dühömben ennyi.....
  • gstup
    Sajnos orosz oldalon azért sok a vereség,mert sok a buta és camper alak.Szánalmas.Hiába írok nekik bármit.Vagy oroszul habláznak vagy választ sem kapok.Mindenki áll a dombon és onnan lövöldöz...
  • gstup
    Több kör után kijelenthetem.A legsz*rabb pálya az a Kursk(RB).
  • DarkHorSe
    Koszi, most legalabb mar tudom mi a random haromszog a map szelen.
  • Sith
    Controllsban állítsd be újból, lehet bugba futottál
  • tutyimutyi2
    mi a faszra jó a tüzoltókészülék? irja hogy gyulladtam benyomom erre ég tovább mintha nem is lenne
  • Sith
    Állítólag 1 millió, de kb az ötös lottó nyerési esélyével egyenértékű hogy megkapd
  • tutyimutyi2
    csata trófeában mennyi a max pénz amit adhat?
    most dobott nekem 100000 lion-t.