Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Amaymon #10437 Csak hogy érzékeltessem mekkora érvágás az SB csonkítás FUN szempontjából.
Nagyon régi video még a régi DX-en készült, DX9-es motorral, Fullra butított graffal. Ma már tűéles momentumokat tudnék fellőni Shadow Play segedelmével, a trackerem sincs itt még belőve pontosan, és a stick beállítás sem az igazi. Mindenesetre, aki nem használ sticket úgysem érti mi a nehézség/különbség benne. Határon vinni a gépet, stb. De hátha átmegy a feeling, tőlünk AF:SBsektől ezt fogják elvenni a mixed miatt. Sokszor a harc inkább harci tánc volt, mint darálás. SBs sajátosság, RB-n egy ilyen csata totál másképp zajlott volna le:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Általában úgy vettem fel a vidiket hogy külső nézetben a harc, majd belülről én hogyan láttam. Lehet kicsit hosszú és nem egyértelmű ki kicsoda. La5 én, a fehér egy 109-es. Ez még abban az időszakban készült mikor az LA5 nerfelt volt. Egy komolyabb rázuhanás a 109-re végzetes lehetett.
Remélem ettől az élménytől nem fosztanak meg, mert akkor számomra majd 2 év után bye-bye WT.