Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Na a következő csata azért feledtette ezt. :) Nem is a 13 kill az érdekes,0 halállal hanem a repülő lelövése. Tüzérségi támogatással szedtem le T34-el.Eltalálhatta a tüzérségem a levegőben? Ilyet még nem láttam.
Pár napja kezdtem az oroszokkal és kezdem azt hinni hogy ez a játék (legalább is rank3-ig) nagyon jól kiegyensúlyozott a nemzetek terén.Eddig a pzIIIL,M,a pzIVF2 és a PantherD nagyon tetszett és elég OP-nak éreztem őket a T34-ekkel szemben.Az orosz T50-ről tudtam hogy nagyon jó(mentem vele closedben) de hogy a T34 1940 is ekkora egy mészáros.....azt nem gondoltam.10 csatából négyszer volt vele 9+ killem.Eddig ez ilyen sűrüen semmivel nem sikerült.Ha a többi T34 is hozza ezt,akkor nem fogok panaszkodni.
Egy valamit viszont furcsállok.Itt többen is panaszkodtak arra hogy az oroszok OP-ok és a német oldallal játszva sok a vereség.Nekem pont az ellenkezője jön be,némettel alig van vereség,az orosszal (igaz még csak rank2) pedig még ilyen 9 killes csatákat is bukunk.Hmmm...