War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fellner
Mit szólnának a kv 1 és 2-sek hogy a KT van ellenük? , bár így is lesz de kevesebb az esélye 😄

VÉÉÉGREE!! Csak nem angolul lesz? 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

eNTak holnap este 8-kor Streamel hazai idõ szerint GF gameplay-t.

A warthunder fõoldalán van kint a hír.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

A múltkori kínai képek között is volt ilyen tier besorolás, csak táblázatban.

Amúgy miért van tier V-ben a Henschel-tornyos Tiger B? (nem mintha számítana, de akkor is)

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Ahet
Szerintem február elõtt nem lesz elérhetõ a nyílt béta.

Hát a fõ oldalon meg az online shopban ahol meg tudod venni írja ezt "Test that is planned for December 2013" de ez se garancia mert ott a planned szócska mentõövnek, hogyha nem bírnák tartani a határidõt.

WoT: Nishizumi77

[NST]Cifu
Én nem hiszek az interjús határidõben. Már adtak egyet, nem tartották be, még csak annyit se mondtak, hogy bocsi, elcsúsztunk, késünk egy picit.

Hivatalos, honlapon kiadott határidõ pedig nincs...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Szépen meg fogják csinálni élethûre, már nagyon kíváncsi vagyok rá, indulhatna már a 2. hullám, de van egy olyan érzésem hogy megint kihasználják a határidõ utolsó percének utolsó másodpercét és majd dec 31 23:59kor jön.

[NST]Cifu
Na, ez már tetszik. Szépen a fejlesztõk mutatják meg, hogy is mûködik a dolog, milyen részletei vannak, nem pedig a játékosoknak kell kitalálni, mégis hogy mûködik a játék.

Tetszik amit a képen látok. Remélem értelme is lesz, hogy ilyen összetett sebzésmodell van benne...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Itt a sebzésmodell 2. része.

Azt értem én, hogy errõl a képrõl van szó csak nem akartam elhinni, hogy nem ismernek fel egy T-34et. 😄

Facebookon rendszeres ez wot meg most már WT oldalán, ott vannak ilyen durva tévedések, pl ez a napokba volt: egy kép a Jagdpanther tetejérõl, erre írja valaki chatbe: kv-1? Önkéntelenül azonnal a homlokomra csaptam

patchaou
Van itt egy kép ami a T-34 moduljait mutatja:T-34 És néhányan úgy gondolják, hogy a bal oldalon lévõ és a mellette "robbantott" ábrázolással bemutatott cucc két különbözõ tank...<#wow3>

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

mirõl beszéltek?

<#falbav><#banplz><#falbav><#vigyor5>

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

patchaou
Egészen biztos, hogy nem t34, de a T-34 már valós lehet.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Tényleg fel van cserélve.

(arról nem is beszélve, hogy a képre van írva: "same model")

egy pillanatig tényleg elgondolkodtam rajta, de amúgy nem, a KV-1-nek 5 fõs a személyzete

amúgy senkinek se tûnt fel, hogy az ammo rack meg a radiator színei fel vannak cserélve?

Abban meg egyezhetünk hogy fent egy t34-es van?
Csak mert ha megnézed a legalsó bal oldalit az még mindig t34 és ha "szét húzod" ott a jobb oldali kép... szerintem...

Én meg elhiszem nekik hogy T-34 😄

Én szerintem egy KV-1-et mutatna be, de igazoljátok ha tévednék.
a jobb oldali "robbantott" ábra
Szerintem a jobb oldali ugyan az mint a bal csak kicsit jobban szétszedték.

Gondolom az alsó 2 modulos képbõl csak az egyik a T-34-é és csak bemutatásképp van ott még egy.

Nem semmi, ezek tényleg komolyan gondolják! 😄

http://warthunder.com/en/news/384/current/
Miért, a jobboldali láncot fékezi le.
Hoppá, ez öngól! :p

Mindenesetre nálam a grafika megüti a mércét.Remélem a játékélmény is ütni fogja.

jobb 😛
Na, ez már döfi!
0:55-tõl a bal satu! 😄 Ezt nagyon imádni fogom!

3 nap alatt szerinted mennyi lesz? 😄

és akkor egy találgatás, 3 nap múlva második fázis? 😊
2100 megosztó, van esély :>
Ulvar
Shared, csak hülyén írva...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Mihogy?

Ulvar
SERRD.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

köszi, akkor van még értelme néha repülni egyet 😊
Olvass, ne képeket nézegess! 😄

LeWyTy
Vicces.. elég sok tankról wot-os kép van fenn 😄

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Úgy tervezik, hogy közös lesz.
Igen

A repcsis részben összeszedett ezüstlion közös lesz a tankos résszel?
Tök jó cikkeket adtak ki az FTR-en a magyar páncélosokról (a History fül alatt még több hasonló cikk is van).

http://ftr.wot-news.com/2013/11/25/hungarian-armor-part-5-t-21-turan-i-development/

Ezek a lelkes vélemények :-) A negativokra is kiváncsi volnék azért.De titkot tudnak tartani
végre már
végül is: oroszok > rest of the world

ha meg nem akkor marhaságokat beszélnek a tiwtch chaten