37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Jeffjohnson
    Jelenleg én úgy érzem kaptunk egy másik WOT-ot, amit a ruszkik ezúttal másképp basztak el de a végeredmény ugyanaz és a játék fejlesztése legalább olyan lassú. Emlékezzünk csak arra vissza, hogy a repülős részben mennyi időbe telt nekik egy-egy rossz DM kijavítása egy OP gép helyrerakása...

Ebből kiindulva lesz vagy 1 év mire a Tigris lövegpáncélját, lövegének a "leengedési szögét", a torony forgatásának az idejét, APCR-t és még sorolhatnám mit (nem csak ennél a tanknál) helyrerakják. Medium 2x spawn meg arty.... Annyi ökörség benne van a játékban, hogy az valami hihetetlen.
    Ne legyen igazam és javítsák a hibákat gyorsan de ez így már kezdi elérni az ingerküszöböm. Ja és ezek mind már ismert problémák nem 1 már CBT-ota ismert.

Spawn kérdése: Miért nem lehet megcsinálni azt, hogy osztályonként 1x spawn? 1 light,1 medium,1 heavy... és akkor ez egyből megoldódna. A repülőket meg úgy kellene megoldani, hogy vagy földi vagy légi egységet hozol.
  • Pluskast
    Képzeld el, hogy mennyire nem poén harckocsival menni! Ez a rendszer így egy kalap szar (meg sok minden más is, lásd: a harckocsik sérülési modelljeinek teljes hiánya). Élvezhetetlen és semmi "öröm" nincs benne.
  • Jeffjohnson
    Az is elég sokszor előfordult, hogy jönnek a repülősök a tankos részbe behozzák a T4-es repülőt mellé, mivel nincs más t1-2-es tankot és a csapat ezért veszít. Az is vicces, amikor mindenki repül és van 2 tank lent, az ellen meg befoglal mindent. Rendbe kellene ezt rakni de nagyon gyorsan mert ez így nem fog működni.
  • WinstonTheWolf
    Rb-ben az irányítás nem sokat változik ab-hez képest úgyhogy nyugodtan mehetsz egérrel is.
  • Glo
    Igazán SB-n zavaró ez a respawn to aircraft dolog, mert ott ugye irányítást is kell cserélni (egeret joy-ra), ami egy légi kezdésnél nem épp örömteli. Szóval az összes slotba betettem inkább tankokat, ha repülőzni akarok akkor meg repülőket, így nincs gond a respawn-al.
  • Toby0501
    Vagy ha már respawn van, killcam ne legyen.
  • Dagohun74
    Üdv.
    No hétvégén nyomtam jó pár csatát jó ötlet ez a kevert csata de, csatlakozom az előttem szólóhoz döntse mindenki vagy tank vagy repülő. Tiszta káosz néha de ez így jó. Voltam párszor repülővel és volt sikerélményem is 2 bomba 3 tank akik ép foglaltak na vissza a reptére az AA
    kilőtt. elérem a csatamezőt ép fordulnák rá amire kell AA kilőtt. Sokszor nem poén a repülőkkel menni. Persze én csak arcade-ban ökörködtem eddig szóval semmi tapasztalat, úgyhogy maradok a tankoknál.Egyébként a rb-be már érdemesebb joyal menni vagy lehet még egérrel is jó eredményeket elérni?
  • Glo
    A Tigris alap lőszere is átvisz mindent. Olyan távolságra nem kell lőni ahol az APCR jobban megérné :))

Persze ettől be lehetne tenni, de nekem spec nem hiányzik.
  • Coral Springs
    Az nem jelent semmit, ha valaki le akar lőni a földön akkor le fog lőni, az AAA nem visszatartó erő.
  • PiciPanzer
    Igen, jobb.

Párduc

Tigris

Viszont a fejlesztők valamiért elfelejtettek keményfémmagvas gránátot javadalmazni a Tigrisnek.
  • gstup
    + nincs AAA az airfield körül.
  • Coral Springs
    Elég jól felkúrt ez a vissza respawn. Épp javítottam, azt nem betalált a bázison egy buzi a Bf 109 -ével, aki nem rég kászálódott ki a kúrva tankjából... Mindenképpen fix létszámú haderőnemek kéne induljanak egy csatába, a respawn lehetőségét pedig még a tankoktól is elvenném RB -n és SB -n. Lelőttek csillagvirág ? Akkor lehet koccolni a következő csatába !
  • twi452
    mert a repülősben sem jelennek meg a repülők sim-ben a mapon sem
    a tankosban ez egy könnyítés, hogy van ilyen ikonozás amire már voltak itt is ötletek, hogy hogyan lehetne kicsit átalakítani
  • WinstonTheWolf
    a tankok is megjelennek, akkor a repülők miért nem? itt nincs több fős legénység mint a valóságban, egyedül pedig nem lehet a földet és az eget is folyton szemmel tartani.
  • gstup
    Sziasztok,

Semmi sírás-rívás nincs a részemről.Viszont azt szeretném megkérdezni hogy tényleg ennyival jobb a párduc 75mm-es ágyúja mint a tigris 88mm-es lövege?(2-3 centivel vastagabb páncélt tud átütni.)
  • Coral Springs
    Direkt, végül is részben erről szól az SB, a szemedre kell hagyatkoznod.
  • WinstonTheWolf
    Az direkt van hogy sb-ben minimapon az ellenséges repcsik nem jelennek meg?
    Vagy ez valami bug?
    Nagyon idegesítő hogy a tigrincsemet folyton megszórják és esélyem nincs kivédeni ha nem látom hogy jön egy bombázó.
  • Brenor
    Sziasztok kedves játékosok

A War Thunder magyarítása kínosan közel került ahhoz, hogy hivatalosan bekerüljön a játékba. Még néhány Enciklopédia és Történelmi háttéranyag leírása hiányzik, de már a játék maga elkészült így használható is. Az anyagokat már le is adtuk, de valószínűleg nem fogják betenni csak a következő nagy patchben. (Legalábbis az eddigi plusz nyelveknek nem volt külön launcher patch)

Addig amíg ez megtörténik tovább javítgatjuk és keressük a hibákat, de egyrészt ez pár embernek túlságosan megterhelő lenne és a szabadidőnk sem végtelen, ráadásul már rengetegen várják is.
    Ezért mostantól időnként ki fogom ide postolni a tesztverzió letöltési oldalát, valamint ott meg fogjátok találni az útmutatót is a használatához.

Aktuális verzió:
    LINK (katt ide)

A hibajelentéseket a [email protected] címre várjuk!

Jó szórakozást mindenkinek!
  • Glo
    Persze, mert ott már megjelennek a normális löveggel szerelt németek :) A 42-es T34 a Rank2 teteje. A 41-essel többnyire Pz3-k ellen mész, pár jó kör után befigyelnek az F2-es Pz4-ek, azok kinyírnak, és mehet az ember vissza a Pz3-k közé :)

Jól megfigyelhető a tankos részen a stat függő MM besorolás. Amikor rommá aláznak (na jó, béna a csapat és egyedül nem tudom hozni a meccset még asszonypajtival se pedig ő tényleg OP :D ), és megjelennek csapattársnak a T28 - T50 komák akkor tudom, hogy elértem a hullámvölgy alját és a szerver próbál sikerélményhez juttatni :))
  • joe38
    Egyébként tényleg jobb a T-34-1940 a 1942-esnél szerintem,valahogy nekem is jobban kézre áll:D,de azért nem rossz a '41 se.
  • RatBaG #10155
    a t50 - t34 1940 - t34 1941 vonalon nekem is nagyon futott a szekér, folyton nyertem, sok kill, és sebezni is ritkán tudtak.
    ehhez képest a t34 1942-vel olyan mintha egy falba ütköztem volna, esek-kelek, nyerni alig bírok, minden szar átlő, egyből robbanok vagy szétbasszák az ágyúcsövet...
  • Gottfried
    Pontosabban nem is kell eladni de kicserélni sem nagyon akaródzik.Azért persze kipróbálom a '41-et is de mindjárt meglesz a '42. Igy lehet fejlődni. :)
  • Gottfried
    Megvan már a '41 de egyszerűen nincs szívem ezt a negyvenest lecserélni.Írok itt egyet,aztán jön a 10 kill.Írok megint,aztán újabb 10 kill....
    Ilyen vasat nem lehet eledni. :D (persze ez azért irreális,nyilván szerencse is kell hozzá de három egymás utáni csatában ha ezt hozza....

a 3. zsinórban:

• bgabor
    T-34 '41 a legjobb kis tierben, már van (kis távolságra)normális lövege, de pz3-asok jönnek ellene. Azzal volt 13 killes köröm is, persze azt se nyertük. Valamiért a német oldal szerintem is sokkal többször nyer.
  • Gottfried
    Na a következő csata azért feledtette ezt. :) Nem is a 13 kill az érdekes,0 halállal hanem a repülő lelövése. Tüzérségi támogatással szedtem le T34-el.Eltalálhatta a tüzérségem a levegőben? Ilyet még nem láttam.
    Pár napja kezdtem az oroszokkal és kezdem azt hinni hogy ez a játék (legalább is rank3-ig) nagyon jól kiegyensúlyozott a nemzetek terén.Eddig a pzIIIL,M,a pzIVF2 és a PantherD nagyon tetszett és elég OP-nak éreztem őket a T34-ekkel szemben.Az orosz T50-ről tudtam hogy nagyon jó(mentem vele closedben) de hogy a T34 1940 is ekkora egy mészáros.....azt nem gondoltam.10 csatából négyszer volt vele 9+ killem.Eddig ez ilyen sűrüen semmivel nem sikerült.Ha a többi T34 is hozza ezt,akkor nem fogok panaszkodni.
    Egy valamit viszont furcsállok.Itt többen is panaszkodtak arra hogy az oroszok OP-ok és a német oldallal játszva sok a vereség.Nekem pont az ellenkezője jön be,némettel alig van vereség,az orosszal (igaz még csak rank2) pedig még ilyen 9 killes csatákat is bukunk.Hmmm...

• Gottfried
    Nem morogtam már egy jó ideje a csapat miatt de hogy 9 kill és 2 assist ne legyen elég....,hogy 7 ember volt aki 0 killel fejezte be,köztük többen 3x haltak "hősi" halált.Az ilyenek minek játszanak???

• Amaymon
    br + gép technikai fejlettsége + az utolsó néhány battle eredménye = az MM alapja. Szerintem csak pár tizedet módosít, mert a pontos formula nem ismert. Bár szerintem nem is állandó a képlet.
  • gstup
    Értem.Köszi.
  • Coral Springs
    Közel 400 kill -em van RB -n az Airacobra -val, nem vettem észre hogy magasabb szinten repkednék mint ami a gép BR -je. Viszont a +-1 szint az fenn állhat a teljesítményedtől függően.
  • Coral Springs
    Nekem repülővel olyan volt hogy 2-3 win, majd ugyanennyi lose, majd megint win, és így felváltva. De nekem az a kevés lose is már sok, 74% -os win ratio van az Airacobra -n.
  • Susarc
    vagy Orosz tankot ami úgy gyorsul mint egy koenigsegg :D
  • Glo
    Azon a mapon egy megoldás van erre: Spawn 2-t kell választani :)))

T2 felett ott esélyed nincs kijutni.
  • ximix #10143
    Beállok a sorba én is :)
    A logikád ott hibázott, hogy inkább a meg kell várni a többieket akik kimennek és szétlövetik magukat és akkor jössz te aki ledurrantja a camper enemyt :)
    Amúgy ketten voltak ott az egyik mázlistán a torony bal oldalát kapta el a parancsnoki kupolánál és lőszerrekeszt lett belőle ha jól látom, a másik meg feletted ellőt.
  • Gottfried
    Kirongyolsz??? Egy heavy-vel??

Nagyon kezdő koromban ,mikor még nem ismertem a mapokat,én is mentem arra egyszer-kétszer.Harmadszor már nem.
    Ha 400+ killel(bár fogalmam sincs hogy ez mit jelent,ugyanis sem a csataszámodat nem tudjuk,sem azt hogy ebből mennyi az AI légvédelem,így ez lehet jó és akár kurva gyenge teljesítmény is) szóval ha némi tapasztalattal még mindig ilyennel próbálkozol,legalább ne tedd fel ide hogy milyen hülyeséget csináltál.Nyeld le a békát szép csendben és akkor talán senki nem néz amatőrnek. :)
    Egyébként nem volt vicces,egyszerűen csak amatőr hiba.
  • vajakos21
    Azon a ponton én picit elöregurulok,dobok egy arty-t majd hátra arc :-).Természetesen cbt-n én is kifizettem a tanulópénzt..
  • gstup
    Sziasztok,

Amiatt sorolhat magasabb tierbe az MM mert "sok" kill-em van egy repülővel?
  • Caterpillar
    Szerintem a probléma ott van, hogy nem jött át, ez igazából poénnak lett szánva...

Egyébként ilyen nekem is volt a Jg Pantherben, a másik kezdőről (nem a túloldalról)... 3m -et tettem meg és már égett is a szülinapi gyertya a tetőn...
  • ladista
    Semmi rosszindulat nincs itt. Tanácsokat kaptál.
  • WinstonTheWolf
    Ha nem csalatkozom szemem álltal akkor pont srégen szemből kapta el, ez kivédhetetlen volt, tegye föl a kezét akivel még nem történt hasonló.
  • Susarc
    kevesebb rosszindulatra és több humorra számítottam....,de elbasztam