Tudom. De ahogy mutattam a már megvalósult gyakorlati példán nézd már meg, hogy mekkora rakéta kell, ha egy szaros Mercura kapszulát tolsz fel és mekkora, ha egy totál optimalizálatlan, szilárd hajtóanyagú ICBM-et lösz ki egy 10 km alatt levő teherszállítóból.
Mivel magauk a tároló szerkezetek is nehezek és az álatuk feltotl szerkezet is, ezért száll el a rakéta tömege, mert 0 méterről kell indítani. Sajnos nem vagyok olyan spíler, hogy diffegyeneleteket oldajak meg, pedig istenbizony megtenném. Hidd el, döbbenetesen kis rakéta kellene, ha lenne szupererős szerkeezeti anyagod és 20 km-re felrepülő első fokozatod. Az U-2 gép is 20km+ magasan megy, csak hasznos terhelés a saját üzemanyagán és a legfeljebb 1 tonnás felderítő berendezésein kívül semmi. Na képzeld el, hgy a gép tömege sárkányszerkezetének tömege 1%-a lenne a mostaninak. Akkor minden mást változatlanul hagyva is a gép tömege teljes feltöltéssel jó, ha a fele lenne, tehát már egy ilyan gép is felvinne egy kisebb rakétát 20 km magasra. Viszont a szuperkönnyű és szupererős anyagből röhögve építesz egy akkorát, ami ennél 4-szer nagyobb.