Star Conflict azaz WOT az űrben..
  • lammaer
    Közben utánaolvasgattam/megnéztem egy-két reviewt, érdekes terméknek tűnik.

Az egyetlen ami miatt kételyeim vannak a játék hosszúéletűségét illetően az a "pályák" hiánya: ugye az űr az nem nagyon ad lehetőséget sokféle taktikázásra meg terep adta lehetőségek kihasználására.

Aki esetleg tolta:

- körülbelül hányféle fegyver/hajó van? Van e jelentős különbség a fegyverrendszerek-hajók közt, vagy csak olyan ez is hogy van hajó, nagyobb hajó, még nagyobb hajó meg ágyú, nagyobb ágyú, mégnagyobb ágyú?

- mennyire ownolja a nagyobb hajó a kisebbet? Mondjuk egy 2-3 szinttel nagyobb hajó ellen esélytelen e a kisebb, találkoznak e egymással csatákban (MM milyen?)

- mennyire van értelme-lehetőség egy hajón variálni a fegyverrendszert? (ugye WOTban pl hiába van egy tankra 3 ágyú, általában 1 az amit használni kell, mert az legjobb).

- fegyvereken kívül mik vannak még amit fel lehet tenni a hajókra?

- mennyire befolyásolják a karakter skillek a játékot?

- reviewek említették hogy különféle játékstílusnak lehet customziálni a hajókat. Milyen játékstílusbeli lehetőségek vannak? Amit vidon látam az mindig a ratatata, repülök azt ölöm ahol érem... van esetleg olyasmi hogy support class (aki mondjuk másokat buffol/javít), scout class vagy ilyesmi?

- a lootolás mennyire érdekes/változatos? Pl 100 csata után van e még értelme a lootnak, izgalmas e hogy mit dob a meccs végén a gép?

- mennyire gyors a fejlődés?