98
Star Conflict azaz WOT az űrben..
  • mijki
    Én is próbálgatom ezt a játékot pár napja, ha van kedvetek akkor mehetünk majd együtt, bár még én is elég béna vagyok ebbe.
  • lammaer
    Nahát, a Gaijin van emögött is... :)
  • lammaer
    Oh, vmiért nem tűnt fel hogy van WTF is belőle. Bírom a csávó stílusát, az izlésünk is hasonló, ráadásul sokszor már csak a review hosszából is lehet tudni hogy jó e a cucc vagy sem (40eseket szokott csinálni, ha rövidebb akkor a játék szar, ha hosszabb akkor esélyesen jó) :)
  • Torzonborz
    nézd meg ezt ebből szerintem sok minden kiderül :
    https://www.youtube.com/watch?v=T-lOWGFoMUU

mondjuk még én se próbáltam ki.
  • lammaer
    Közben utánaolvasgattam/megnéztem egy-két reviewt, érdekes terméknek tűnik.

Az egyetlen ami miatt kételyeim vannak a játék hosszúéletűségét illetően az a "pályák" hiánya: ugye az űr az nem nagyon ad lehetőséget sokféle taktikázásra meg terep adta lehetőségek kihasználására.

Aki esetleg tolta:

- körülbelül hányféle fegyver/hajó van? Van e jelentős különbség a fegyverrendszerek-hajók közt, vagy csak olyan ez is hogy van hajó, nagyobb hajó, még nagyobb hajó meg ágyú, nagyobb ágyú, mégnagyobb ágyú?

- mennyire ownolja a nagyobb hajó a kisebbet? Mondjuk egy 2-3 szinttel nagyobb hajó ellen esélytelen e a kisebb, találkoznak e egymással csatákban (MM milyen?)

- mennyire van értelme-lehetőség egy hajón variálni a fegyverrendszert? (ugye WOTban pl hiába van egy tankra 3 ágyú, általában 1 az amit használni kell, mert az legjobb).

- fegyvereken kívül mik vannak még amit fel lehet tenni a hajókra?

- mennyire befolyásolják a karakter skillek a játékot?

- reviewek említették hogy különféle játékstílusnak lehet customziálni a hajókat. Milyen játékstílusbeli lehetőségek vannak? Amit vidon látam az mindig a ratatata, repülök azt ölöm ahol érem... van esetleg olyasmi hogy support class (aki mondjuk másokat buffol/javít), scout class vagy ilyesmi?

- a lootolás mennyire érdekes/változatos? Pl 100 csata után van e még értelme a lootnak, izgalmas e hogy mit dob a meccs végén a gép?

- mennyire gyors a fejlődés?
  • lammaer
    Az aranygolyók már régóta nem prémium kiváltság, creditért is megvehető. Megy is a sírás miatta hogy ez most igy még rosszabb lett-e, mert bárki tolhatja aranylőszerrel, arany nélkül.

A 3.as platoon sem prémium kiváltság... egy dolgot hozhatnál fel: a prémium fogyóeszközöket, de azoknak a hatása elenyésző.

Sorry, sztem lemaradtál vhol :)
  • Master91
    Sajna ez a játék is meg bukik az idióták miatt.

PVP-be ahol csapat kaptiványt kell levadászni, természetesen az 1. sorba van , és elsőre meg is hal , miközbe neki kéne túl élnie.

Sík hülyék.

PVE-be az 1. küldetés 2. szintjén instant loose, lehetetlen meg csinálni, pedig már 2.-es hajóval megyek haverral.

bekapunk csapat társnak 2 faszt, aki berohan az ágyúk+hajók közé, élnek 1 percig, és ennyi

• Jockey
    hat igen, lehetne mondani ra, de tenyleg minimalis a bonus-uk a kekhez kepest amit repu miatt kaphatsz, vagy nekem pl esett lila is minden premium nelkul igaz csak t1es fegyver..
  • Zero 7th
    Ja, és az aranygolyók? Annak sincs semmi hatása, ugye?
  • Master91
    Szerintem a pénzért vehető ágyúkra gondolt hogy pay to win :/
  • lammaer
    Nemtom mi bajod van a WOTban a prémiummal (aminek ugye semmi hatása sincs az aktuális csatára), szóval ennél jobb prémium csak az aminek semmi hatása nincs a játékra :D
  • Jockey
    sztem simán átmásolod..
  • Sunsetjoy
    Már csak egy fullos telepítő kellene, nem ez a külön programos. Gyorsabb a munkahelyi netem, mint az otthoni 1.7 GB a legutóbbi változat :)
    Vagy feltelepítve áthelyezhető innen is?
  • Jockey
    Olyan mint a world of tanks, csak scifi környezetbe, sztem nagyon jó grafikával, hatványozottan jobb a WOT-hoz képest a prémium nélküli játék, tényleg f2p sztem
    sok mmo elem nincs azért benne, instance-lt harcok különböző játékmódokkal.
    Vannak pvp és pve küldik, hajók jól fittelhetőek, de mint minden ilyen játék csapatban játszva az igazi
  • Jockey
    sztem meg nem:-)
    minimális bonust ad ha prémium vagy, a prémium hajók (pénzért vásárolhatók) minimálisan jobbak a sima játékpénzből vásárolhatóktól és ha kicsit belemélyed az ember akkor rájön, hogy a jó groupsetup+TS>>all

• lammaer
    Írj róla vmit... milyen? :)
  • HyperMonkey
    Jó game csak szerintem pay to win.
  • Jockey
    SZiasztok!

Nem találtam neki topikot, én nem olyan régen találkozta ezzel a játékkal, sztem grafikalialg nagyonm rendben van, jó a fejlődési rendszer kellően finmora hangolhatóak a hajók is első látásra és Scifi....-)
    Sc home