A nagy Logitech fórum
  • Zan
    #21
    Sziasztok!

    Pár napja vettem egy G930 fülest. Nem volt nagy váltás ugyan, mert előtte G35-öm volt kb. 5 évig (hozzátenném még mindig működik, csak el van törve rajta egy műanyag-darab; egész pontosan ez, amit viszont innen lehet rendelni).
    Tehát átváltottam a vezeték nélküli változatra, aminél szomorúan tapasztalom, hogy a mikrofonjának a minőségét NEM tudom szabályozni! Ha a rögzítőeszközöknél kiválasztom a mikrofont és ott a speciális fül alatt szürke az a rész, ahol tudnám állítani, hogy milyen mintavételt szeretnék alkalmazni. Ezzel nem is lenne gond, ha alapértelmezettként nem a magnetofonminőség lenne beállítva. Nem tudom miért van ez, de nem lehet állítani és jelentősen rosszabb így a beszédem minősége Mumble-on, vagy TS-en, mint a G35-nél, ahol ezeket az értéket tudtam szabályozni. Nem tudjátok, hogy miért nem lehet ezt állítani? Azért egy ilyen méregdrága fejhallgatónál elég gáz, hogy nem lehet ezt beállítani...!

    Meg tudnátok nézni az közületek, akinek ugyan ilyen fülese van, hogy lehet-e ezt 1 csatornás 16000 Hz-es magnetofonminőségű hangról állítani jobb minőségűre a mikrofon-részt?

    Még annyit hozzátennék, hogy Win 8.1 van a gépemen.

    Üdv,

    Pet