CairoJack#7
Nahát, gratulálok. Egy évvel ezelőtt még én is ilyen kommenteket írtam, de azóta eltölöttem pár száz órát a W8-al, és írtam pár kommentet is, és hát alapvetően másképp állok már hozzá. Mivel a sok MS troll állandóan leugat/lehülyéz/lehazudtol/elbagatelizál, ezét már nem veszem a fáradtásgot, hogy ész évekkel támasszam alá, hogy mi is a probléma a W8-al. Nemes egyszerűséggel csak leírom a véleményem, miszerint egy hatalmas rakás fosch.
Tény, hogy vannak benne értelmes fejlesztések (bár személyes tapasztalatom szerinte a gyorsasága és a "hihetetlen stabilitása" csak marketing duma. Egy combosabb gépen, SSD-ve semmivel sem gyorsabb, mint a W7 a stabilitása meg sehol nincs ahhoz képest.
Összességében kb 10-szer annyit veszít az ember a sok baromsága miatt, mint amit nyer az értelmes fejlesztésekkel.
Én azon csodálkozom, hogy egyáltalán ennyit sikerült eladni. Tudom a legtöbbet új gépeken adják el, nem egy vadi új laptopot hoztak már ismerőseim, hogy töröljem róla a W8-at, és tegyem vissza rá nekik a 7-et.
Szerintem minden idők legidegesítőbb, leghasználhatatlanabb OS-e. Iszonyatosan gagyi.