• mousee
    #6
    Ismerős, amikor teszteltem az én gépemen, akkor is voltak driver gondok. Játékok alacsonyabb FPS-el futottak, a suspend nem működött rendesen (lement a gép sleepbe, majd kb fél perc múlva újra felkelt, win7 alatt tökéletes a cucc).

    Jó lesz ez, csak még fejleszteni kell dögivel, szerintem a jelenlegi állapotában a win8 maximum sok jó indulattal egy béta OS egy átgondolatlan, félkész felülettel.
    Ameddig van memória alatta, addig nagyon ügyes, és gyors, de ha kifogy, akkor félelmetesen belassul. Viszont ha tartottam a netbookon a chromeba max 2, de inkább csak 1 tab szabályt (nyilván weboldaltól is függ), plusz csak 1-2 program megnyitva, amikkel pedig nem dolgozom, azokat bezárva, akkor nagyon pörgős volt, atomhoz képest le a kalappal tempót futott. Ubuntu alatt ezzel szemben simán nyitva lehetett több office doksi, TB, skype, pidgin, minden marhaság, igaz a programok között picit lassabban váltott, de sose fagyott be. Win8 alatt ha elfogy a memória, akkor szevasz, fél percre megáll az egész. Kíváncsi leszek a ram duplázás mennyit javít majd rajta, remélhetőleg nagyon sokat.

    Várjuk a windows 8.1/2/3/4/stb-t, esetleg a 9-et, amikor végre telepítéskor ki lehet választani hogy classic vagy csempe felület, mindkét felületen lesz korrekt beállításfelület kavarás nélkül, és remélhetőleg elérhetőek lesznek 1024*600-on is a metrós appok. Vagy csak én vagyok ilyen hülye és logikátlan gondolkodású, hogy a fullscreen appok pici kijelzőn jók, nagyon meg tök értelmetlenek?