• halgatyó
    #20
    Van egy régi mondás: akinek a haláálhírét költik, az sokáig fog élni
    Úgy legyen! Ha rajtam múlik, akkor még sokáig él és virul az XP.

    Valamikor, úgy cirka 30-40 évvel ezelőtt, az első építkezésem idején, még vastagon "szocializmus" volt Magyarországon, annak minden agyvízforraló sajátosságával együtt (és persze a jókkal együtt is)
    Egyik legdühítőbb a hiánycikk-gazdálkodás volt (én neveztem el így) Amikor horganyzott cső kellett volna, egy évig csak "fekete" volt. Amikor fürdőkád kellett volna, akkor az nem volt, amikor vízcsap kellett, az nem volt.
    Amikor cement kellett volna, a környékbeli 5 tüzép közül csak az egyikben volt, de megázott verzió, a zsákok fele kőkemény, a másik feléből lehetett betonozni...

    Nos, ezek az idők jutnak eszembe manapság is. Pedig sokan azt hiszik (én is így gondoltam) hogy azok az idők már elmúltak. Úgy gondolják sokan (és van igazságtartalma, csak messze a 100%-tól, sajnos), hogy a Szent Piac mindent megold, és a kínálatot a kereslet szabja meg.

    A fordított piac (valaki által üdvözítőnek képzelt kínálat ráerőszakolása a keresletre) rettenetesen b**sza a szememet. Ez 40 évvel ezelőtt is dühítő volt, és most is az!

    Hadd döntsem el én, ti nyomoronc gyártók, hogy mire van szükségem! Ha gyűlölöm a taccspadot (touchpad) ha nem kedvelem a notebúkokat és egyenesen irtózok a pi**ányi képernyőjű szaroktól, akkor is ha azok "hordozhatóak" (egyéb előnyük nincs), ha szeretem a normális méretű billentyűzetet és a kényelmesen és gyorsan használható egeret, akkor miért kellene DIVATOS SZAROKAT vásárolnom?

    A HP kapja be.