• lamer the true
    #17
    Hát azért egy komoly cégbe nem vennék Kis Pista összegányolt pc-t. Akkor már inkább egy nagy gyártótól. Bár ez a cikk a HP-ról szól, másoknak is vannak komoly gépei, pl acer és egyéb olcsóbb de jó konfigurációk.

    A 10 éves Dell gépek pl. ugyanolyan hangtalanok, mint amikor megérkeztek (hála a rendesen átgondolt hűtésnek) és felbővített memóriával simán lehet őket irodai dolgokra használni ma is.

    Természetesen már mindent kínában gyártanak, tehát nincs olyan, hogy kínai vacak. Olyan van, hogy nem megfelelő összerakás. Pl szólni kell, hogy ugyan küldjetek vissza valakit, mert már most hallom, hogy leesett bent a hűtő a prociról stb.

    De a 10 milliós példányszámban eladott gépek rendesen össze vannak rakva, nem zúg a hűtés, mert a bordák óriásiak és megfelelő helyen vannak, így elég ha a táp keveri csak a levegőt stb.

    Akinek napi szinten kell gépekkel dolgozni, az tudja, hogy kizárólag a megbízható működés a fontos, majd munkaállomás esetében a csendesség a létkérdés, a sebesség ezután jön csak.