Titanfall - A Respawn Entertainment első játéka

• Nagylaci
    Nekem megvan a Season Pass. Viszont tegnap úgy felbosszantott, hogy momentán nem is sok kedvem van a játékhoz. Szóval elindítom a játékot, de NEM TUDSZ az új pályákon játszani mert ha te választod a játékmódot akkor az általános matchmaking szinte esélytelen, hogy DLC pályára fog berakni. Van azonban egy új "Expedition Variety Pack" nevű opció. Na itt már eleve nem tetszett az, hogy kénytelen leszek olyan módokat játszani amiket nem is szeretek. OK, próbáljuk ki. Ezután kb. 5 perc(!) alatt hozott össze egy Pilot Hunteer-t pedig a "normál" játéknál egy pillanat alatt játékban vagyok. Na mindegy, gondoltam "Wargames" map végre kipróbálom! Hát nem... Mindkét csapat nagyjából fele 300-400 -as ping -el rendelkezett ami teljesen játszhatatlanná teszi a játékot. Ráadásul az új patch miatt amiért kiléptem rögtön számolt is egy Loss -t nekem a játék ami persze tök mindegy, csak jópofa. Valószínűleg az történik, hogy egyenlőre realtíve kevés embernek van meg a DLC ezért az általános matchmaking szinte egyáltalán nem tesz az új pályákra, Expedition Variety Pack -ban is csak nagyon nehezen talál játékosokat és szerintem különböző Data Center -ekből szedi össze őket, ettől az elfogadhatatlan lag.